EBU 05.10.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 może ktoś buduje dom Virgo z pracowni Domus i zechce się podzielić ze mną swoimi uwagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Wklej linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 05.10.2004 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 proszę bardzo http://www.dobredomy.pl/?id_project=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Ładnie rozplanowany, ale:1) 2 słupy w okolicy salonu, musisz je sobie wyobrazić,2) dach musisz sobie rozliczenie z cieślą i dekarzem wyobrazić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 07.10.2004 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 czy nikogo ten projekt nie interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 08.10.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 mi sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 11.10.2004 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 No chociaż jedna bratnia dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 11.10.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 No chociaż jedna bratnia dusza EBU, spojrzyj niewiasto na to to: http://www.dobredomy.pl/?id_project=45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 12.10.2004 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Darpiot , oglądałam ten projekt jest to manuela (emanuela), to już bardziej odpowiada mi Libra, ale w Virgo mam stryszek , gdzie będę mogła odkładać rzeczy które rzadko się używa, pomieszczenie gospodarcze przyda się na rzeczy do ogrodu, w garażu jest mało miejsca,jeszcze nie wybrałam projektu ciagle waham sie między Librą a Virgo (zbieram opinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 12.10.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 a mi wlasnie bardziej znowu sie spodobala emanuela jest dopracowana lepiej niz kolejna wersja manueli LIBRA jestem za emanuelą co wy na to co wam sie podoba i co nie podoba w tym projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 12.10.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ja natomiast zastanawiam się bardzo nad projektem Orion IIhttp://www.dobredomy.pl/?id_project=43&infopage=4 Bardzo intryguje mnie w tych projektach ściana kolankowa (chyba tak to się fachowo nazywa), czy nie jest zbyt mała/niska, czy salon nie jest zbyt mały dla 4-ro osobowej rodziny i wogóle czy ten domek jest funkcjonalny. Dużo obaw i pytań, na które nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi. Nalepiej przed kupnem projektu i decyzją o budowie, znaleźć kogoś, kto wybudował dom wg teg projektu. Jest to jednak nie lada zadanie. Jeśli nie znajdę jasnych odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zastanawiam się nad alernatywą domu parterowego http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzg2/bzg2.html Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 13.10.2004 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Basiuproblem z tymi projektami jest taki że powstały dopiero w kwietniu 2004 więc duza szansa że jeszcze nikt nie wybudował takich domów, dzwoniłam do Domusa i wiem że scianki kolankówe w Librze - 50 sm w Virgo 80 cm, projekt który dołączyłaś jest bardzo ładny ja niestety mam małą działkę i parterówka odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 13.10.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Basiu problem z tymi projektami jest taki że powstały dopiero w kwietniu 2004 więc duza szansa że jeszcze nikt nie wybudował takich domów, dzwoniłam do Domusa i wiem że scianki kolankówe w Librze - 50 sm w Virgo 80 cm, projekt który dołączyłaś jest bardzo ładny ja niestety mam małą działkę i parterówka odpada dziękuję Ci za informacje. Działkę mam bardzo dużą (5 tys. m), więc ograniczona miejscem nie jestem. Bardzo podobają mi się projekty z pracowni Domus. Wyglądają jak domki z bajki, ale chciałabym, aby pokoje (szczególnie te dla dzieci) nie sprawiały wrażenia przytłaczających z powodu niskiej ścianki kolankowej. Nie bardzo chciałabym ją podwyższać sztucznie, gdyż obawiam się, że charakter domu został by zmieniony i po wybudowaniu okazałoby się, że wygląda nie tak, jak sobie to wyobrażam. Wewnątrz oczywiście zamierzam wprowadzić kilka niewielkich zmian, ale bryłę budynku wolałabym pozostawić nienaruszoną. Dlatego pewnie bezpieczniej wybrać projekt parterowy, ale raczej wolałabym, aby pokoje dzieci był na górze. Mąż musi mieć w domu biuro i "ruch" rozładował by się na dwa piętra Ach, ciężki jest wybór projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 20.10.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 no moze jeszcze ktoś tu zajży i się wypowie, czy nikt tego projektu nie planuje kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 20.10.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 trudno się przyczepić, bo jest wszystko tam, nawet spiżarnia, wszystko poprawnie, ale: - ja to bym wolałbym mieć trochę mniejszy gabinet i trochę większy salon- nie lubię projektów gdzie najważniejszy jest garaż, tutaj garaż jest na pierwszym planie, a powinien być trochę schowany, a front domu wysuniety i wyeksponowany. Ale to Tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.01.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 To mój pierwszy raz :) ( oczywiście na forum ) Czy ktoś interesował się projektem domu Virgo z pracowni Domus? Bardzo nam się ten projekt podoba, ale kuchnia jest za mała. Co o tym sądzicie, czy ktoś zdecydował się na ten projekt i coś w nim zmieniał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 08.01.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Projektu nie znam. Lecz tytuł "VIRGO" dodatkowo w kontekście Twojego pierwszego zdania....Virgo - to po łacinie dziewica.Kuchenka jest za mała, więc trzeba ją powolutku powiększać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekde 08.01.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 podaj link do strony!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.01.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Bardzo chętnie podam link, ale nie wiem jak. Poproszę o instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 09.01.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Oto linkhttp://www.dobredomy.pl/?id_project=22&infopage=2Mam nadzieję, że się udało, co sądzicie o tym domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts