Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Albo zamienic miejscami kuchenke z lodowka? Kuchence przy grzejniku nic sie nie stanie a lodowka przy blacie roboczym jest bardzo poreczna...ale nie wiem jaka macie instalacje z tylu, nie wiem zatem co mozna a co nie :-?

Bo zakladam, ze lodowka takze bedzie zabodowana? Wtedy wizja pienej kuchnie nie zostanie zlamana.

Grzejnik w tym miejscu nie będzie szkodził lodówce, gorzej byłoby gdyby grzejnik był za lodówką.

Skad ta pewność? :)

Też mi się wydaje ze zdjęcia, że grzejnik nie będzie "zachodził" za lodówkę, bo chyba on nie jest szerszy od okna???

A w razie czego to chyba łatwiej zmienić grzejnik na wyższy i węższy, niż rozpierniczać nową kuchnię :)

Lodówka ma być w zabudowie?

Albo zamienic miejscami kuchenke z lodowka? Kuchence przy grzejniku nic sie nie stanie a lodowka przy blacie roboczym jest bardzo poreczna...ale nie wiem jaka macie instalacje z tylu, nie wiem zatem co mozna a co nie :-?

Raczej lodówkę z tym wąskim (cargo?), bo koło kuchenki blat jest IMHO jeszcze poręczniejszy :)

Raczej lodówkę z tym wąskim (cargo?), bo koło kuchenki blat jest IMHO jeszcze poręczniejszy :)

Niby tak, ale czytalam, ze lodowka nie powinna stac kolo kuchenki, a gdt cargo postawi sie przy oknie lodowki i kuchenki nic nie bedzie oddzielac :-?

Grzejnik w tym miejscu nie będzie szkodził lodówce, gorzej byłoby gdyby grzejnik był za lodówką.

Skad ta pewność? :)

W mieszkaniu moich rodziców jest bardzo podobne ustawienie - stara lodówka pracowała około 20 lat i nic się z nią nie działo. Nowa lodówka już 5 rok stoi w tym samym miejscu i też jej kaloryfer nie przeszkadza.

Też byłabym za wsadzeniem cargo między kuchenkę i lodówkę...

Lodowke pierwotnie rozważalismy nie-zabudowaną.

Grzejnik minimalnie (10cm?) wychodzi za linię okna.

Pytanie czy lodówka "nachodzi" na grzejnik :lol:

Czyli jak rozumiem ma być zabudowana? To nie ma znaczenia czy będzie koło grzejnika, czy koło piekarnika (też przecież zabudowanego) :)

Bardzo proszę o pomoc w zaprojektowaniu kuchni w kształcie litery L.

Powierzchnia zabudowy 160x270.

Muszę zmieścic na tej powierzchni lodówkę, zlew, zmywarke, piekarnik z płyta gazową i mikrofalówke. Cały sprzęt do zabudowy.

Będę wdzięczna za każdy pomysł.

mam czas do 17 bo przychodzi elektryk.

Proszę pomóżcie!!!