KamillaDeMon 07.05.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 jak pod zlewem? pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stokrotkaa 07.05.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Pod zlewem w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.05.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Chodzi mi o takie zwykłe coś (koszt 40zł): http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/hzVzoobsg0NIoYtfBB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 08.05.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A no w zlewozmywaku, myślałam, że jakiś inny patent jeszcze. Ja nie wiem gdzie zrobić dozownik. Zlewozmywak nie ma miejsca na to raczej... (Teka CARA 45 B-TG)Może jakoś w blacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 09.05.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Chodzi mi o takie zwykłe coś (koszt 40zł): http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/hzVzoobsg0NIoYtfBB.jpg fajny pomysł, u mnie odpada bo blat kamienny i zlew też taki, że nie da rady.... no i średnio mi pasuje, ale do nowoczesnych wnętrz super.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 09.05.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Dzięki dziewczyny fajne te dozowniki. Teraz mam z czego wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 10.05.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 jakiś czas temu (może dopiero, ale dla mnie to była nowość..) zauważyłam w sklepie taki szeroki pas uszyty z materiału takiego, jak na rękawice kuchenne i podkładki... na końcach były takie zakładki - kieszonki...nie miałam pomysłu do czego to może służyć, ale dowiedziałam się, że do wyciągania blachy z piekarnika.. w zakładki - kieszonki wkłada się ręce, a reszta materiału otacza koniec blachy.. skomplikowane to do wytłumaczenia, chociaż wygląda prosto... ostatecznie tego nie kupiłam... chciałam znaleźć chociaż zdjęcie na necie, ale nie widzę tego... ale może tego ktoś używa.. czy to jest praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 10.05.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A używacie może pojemnika/dozownika folii aluminiowej i strech? Widzialam coś takiego w ikei, można zamontować na drzwiczkach szafki. O ile problemu z oderwaniem równego kawałka alu nie mam, to strech mnie wkurza. Może ktoś ma/ używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 17.05.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 mi szkoda miejsca, wolę folię alu w szufladzie chować... ale pewnie Ci, którzy mają już teraz by nie mogli bez takich urządzeń.. zawsze tak jest, że sie szybko przyzwyczajamy do wygody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Black Panter 18.11.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 A używacie może pojemnika/dozownika folii aluminiowej i strech? Widzialam coś takiego w ikei, można zamontować na drzwiczkach szafki. O ile problemu z oderwaniem równego kawałka alu nie mam, to strech mnie wkurza. Może ktoś ma/ używa. Ja używałam ale to się zupełnie nie sprawdzało bo za każdym razem trzeba było ściągać ze ściany;/ A używaliście forky??taki widelec grillowo-pieczeniowy ze śmiesznie wygiętą końcówką. Ma długą raczkę z kółeczkiem do podwieszeniem. Fajna sprawa. Chociaż powoli sie skałaniam ku listwie magnesowej do wieszania dużych sztućców kuchennych-np.noży czy właśnie tego typu widelców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ltbspzoo 19.11.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Bardzo przydatne informacje. Dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 27.03.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) Wklejam: http://fabrykaform.pl/kuchnia_jadalnia-k380.html http://mykitchen.pl/ http://www.rossi.pl/ Edytowane 27 Marca 2015 przez Isabela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodanm 25.10.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Ja jakiś czas temu zastanawiałem się nad kupieniem sobie kilku akcesoriów z silikonu. Czy Waszym zdaniem rzczywiście są takie przydatne czy jest to jednak przereklamowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamsomka 25.10.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Widzaiłam, że w jysku mają spory wybór takich koszy. Ale nie wiem jak to wygląda cenowo, czy się opłaca kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngreen 21.01.2021 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Szukam dla siebie porządnych noży kuchennych Jakie polecicie marki noży I czy wygodniejsze sa ceramiczne czy jednak stalowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts