Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

akcesoria do kuchni i gadżety kuchenne

monig

Recommended Posts

• Odpowiedzi 414
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jakiś czas temu (może dopiero, ale dla mnie to była nowość..) zauważyłam w sklepie taki szeroki pas uszyty z materiału takiego, jak na rękawice kuchenne i podkładki... na końcach były takie zakładki - kieszonki...

nie miałam pomysłu do czego to może służyć, ale dowiedziałam się, że do wyciągania blachy z piekarnika.. w zakładki - kieszonki wkłada się ręce, a reszta materiału otacza koniec blachy.. skomplikowane to do wytłumaczenia, chociaż wygląda prosto... ostatecznie tego nie kupiłam... chciałam znaleźć chociaż zdjęcie na necie, ale nie widzę tego... ale może tego ktoś używa.. czy to jest praktyczne?

• 1 year później...
A używacie może pojemnika/dozownika folii aluminiowej i strech? Widzialam coś takiego w ikei, można zamontować na drzwiczkach szafki. O ile problemu z oderwaniem równego kawałka alu nie mam, to strech mnie wkurza. Może ktoś ma/ używa.

Ja używałam ale to się zupełnie nie sprawdzało bo za każdym razem trzeba było ściągać ze ściany;/

A używaliście forky??taki widelec grillowo-pieczeniowy ze śmiesznie wygiętą końcówką. Ma długą raczkę z kółeczkiem do podwieszeniem. Fajna sprawa.

Chociaż powoli sie skałaniam ku listwie magnesowej do wieszania dużych sztućców kuchennych-np.noży czy właśnie tego typu widelców.

• 2 years później...
  • 6 months później...
  • 5 years później...