Iwka N. 14.07.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Witam, właśnie domawiam zakup dachówki Robena miedzianej i prawie by zastrzelił mnie wczoraj swoją ceną jeden z potencjalnych oferentów. Ja mu już mówię , że od niego nie chce a on na to , że właśnie jest nowa promocaja po 1,77 zł netto za sztukę dachówki podstawowej . Od innych mam wyceny o prawie 0,60 zł na 1 szt. droższe ???!!! A to co kradzione??? a może II gatunek bo to tak tanio , że nie chce się wierzyć!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 14.07.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Iwka, a od kogo ta oferta. To jakaś hurtownia?Cena faktycznie podejżanie niska - właściwie koszt taniej betonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigsister 14.07.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Dachówkę podstawową sprzeda Ci po kosztach, a na reszczie zarobi - przecież ta "reszta" to drugie tyle kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 14.07.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Daj mu do wyceny cały dach, albo jakiś porównywalny zakres dachu taki sam jak w innych hurtowniach i wtedy okaże się, że może rzeczywiście ma tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ludzie, zamiast snuć przypuszczenia zajżyjcie na stronę Robena. Mają promocję z okazji otwarcia nowej fabryki. Szkoda tylko, że promocja dotyczy tylko jednego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 14.07.2005 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ludzie, zamiast snuć przypuszczenia zajżyjcie na stronę Robena. Mają promocję z okazji otwarcia nowej fabryki. Szkoda tylko, że promocja dotyczy tylko jednego koloru. Dzięki serdeczne KLAUS ! Właśnie sprawdziłam na stronach ROBENA i rzeczywiście jest taka promocja a my właśnie na ten kolor się zdecydowaliśmy. Możemy zaoszczędzić prawie 3.000. To prawie tak jakby wygrać w małego Totolotka. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 17.07.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 interesuje mnie karpiówka,patrzyłam na stronie brassa ,robena,koramic i tylko na tej ostatniej jest ona wyszczególniona.niestety słyszałam że jest miększa od pozostałych.czy to jest prawda i czy to jest duża wada????proszę o szybką odpowiedżpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Ludzie, zamiast snuć przypuszczenia zajżyjcie na stronę Robena. Mają promocję z okazji otwarcia nowej fabryki. Szkoda tylko, że promocja dotyczy tylko jednego koloru. Dzięki serdeczne KLAUS ! Właśnie sprawdziłam na stronach ROBENA i rzeczywiście jest taka promocja a my właśnie na ten kolor się zdecydowaliśmy. Możemy zaoszczędzić prawie 3.000. To prawie tak jakby wygrać w małego Totolotka. Pozdrawiam serdecznie Taka myśl mi przyszła do głowy..... czy to rzeczywiście promocja czy też sprzedaż próbnych serii produktów z tej fabryki? Zanim dotrą się linie produkcyjne oraz ludzie nauczą się "rzemiosła" minie trochę czasu. Takie skojarzenie przyszło mi na myśl gdy przypomniałem sobie bloczki maxa kupione przez sąsiada w rewelacyjnej cenie w jakieś cegielni koło Ogrodzieńca. Co się okazało? Ta nowa cegielnia dopiero zaczynała produkcję. Bloczki nie trzymały kątów ani wymiarów. Były nierówno wypalone. Co prawda tynk przykrył wszelkie nierówności ale co się murarze naklnęli to słyszał nie tylko sąsiad. Ta sama ekipa stawiała stawiała ściany mojego domu. Różnica w tempie stawiania ścian, zużyciu zaprawy oraz w odpadach bloczków była widoczna. Być może taki znaczący producent jak Roben nie pozwoli sobie na taką fuszerkę niemniej proponuję zasięgnąć informacji u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Może być jak mówisz ale może też być tak, że te promocyjne dachówki w zależności od regionu kraju będą dostarczane po prostu z najbliższej cegielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts