ma 22.04.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Na pewno mu sie powiodlo, dostal dobra robote z jeszcze lepsza pensja, skonczyl stawiac dom i teraz juz nie zaglada na Forum, bo sie urzadza i nie ma czsu na takie glupoty A w kazdym razie taka wersja wydarzen podobalaby mi sie najbardziej Grunt to optymizm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 30.04.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Też jestem za wersją optymistyczną i życzę Tomaszosowi satysfakcjonującej pracy za bardzo godziwe wynagrodzenie.Wybaczymy Mu nawet tę nieobecność spowodowaną nadmiarem pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 a ja sama zwolniłam sie z pracy..poszłam zaniosłam wypowiedzenie i wiecie co.....odetchnęłam z ulgą ze to w koncu zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 29.05.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teska.Powiało opymizmem z Twojego postu, "do doważnych świat należy" widzę że sytuacja w Polsce zaczyna się "normalizować" skoro pojawiają się takie decyzje, dla mnie osobiście nie do zniesienia jest przymus ekonomiczny jak i inne zniewolenie. Pozdrawiam serdecznie.PWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 29.05.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teska, domyslam sie, ze wiele cie kosztowala ta decyzja, ale skoro ja podjelas to tak bedzie lepiej Szkoda tylko tych maluszkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 29.05.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teska, co się stało??? Podziwiam.Ja mam dobrą pracę, nikt mnie nie zwolni, za to mój mąż za rok, jak nic się nie zmieni, zasili szeregi bezrobotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 29.05.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Teska!Ja to rozumiem , niedalej jak 2 lata temu zrezygnowałam z dobrej pracy na czas NIEOKREŚLONY skazując się na niepewną czasową robotę, która miała jednak zasadniczą różnicę nad moją poprzednią pracą a mianowiscie lubiłam ją i widziałam w niej szansę na przyszłość. Od tej pory niewiele się zmieniło-nadal w Banku przu rozpatrywaniu wniosku kredytowego jestem traktowana jak osoba bez stałych dochodów, ale nie żałuję.A nawet mimo to rozpoczynam budowę domu.AGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 zwolniłam sie z pracy z dwóch powodów: 1.pracowałam sporo,czasami od piatku od 7 rano do wtorku do 7 rano...moj mózg odmawiał posłuszenstwa, zaczełam sie łapać na tym ze działam w pracy jak automat nie myslac po tylu godzinach co robie:sad: a za biurkiem nie siedzę.. 2.Kiedyś dawno temu..miałam beznadziejna okazje..zobaczyc nózkę dziecka...jak wielkosci łebka od szpilki...i juz nigdy wiecej nie chciałam czegos takiego ogladać..az tu nagle wydany został dziwny przepisik..jeden dzien jest tzw czarnym dniem, nie chciałam brac w tym udziału :sad: I odetchnełam..a teraz jestem bez pracy..ale co tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.05.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 A to ciekawe,ja przeniosłem się z firmy, która w 2002r. przyniosła ok. 9mln zł (nowych) zysku, do lepszej, która przyniosła ok. 40mln zł (nowych), tylko dlatego, że ta druga ma szansę dłużej istnieć, ale nia jestem pewien czy do emerytury mi wystarczy...obydwie firmy to kopalnie...tak, tak są takie które przynoszą zysk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 31.05.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Mimo wszystko podziwiam Teskę. W dzisiejszych czasach zrezygnować z pracy, jaka by nie była, to poważna decyzja.Wszystkim bezrobotnym życzę znalezienia pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 własnie szukam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.06.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Teska - trzymamy kciuki (bierz tylko taką z dostępem do internetu...)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 01.06.2003 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Racja z tym internetem, ja siedzę tylko w domu. Przydałby sie w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 ano dzięki:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Tesko, ja nic nie rozumiem. Jak czarny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 02.06.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Opal, Teska zdaje się jest położną... Reszty mozna się domyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Aha, Ale jaki przepisik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Opalko...wyznaczony jest jeden dzien tak tak mimo licznych tytułów przed nazwiskiem:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 05.06.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Nie rozumiem w dlaszym ciągu jaki dzień? Teska włącz uśmieszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 czarny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts