Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trac? prace

Tomaszos

Recommended Posts

• Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
Teska.Powiało opymizmem z Twojego postu, "do doważnych świat należy" widzę że sytuacja w Polsce zaczyna się "normalizować" skoro pojawiają się takie decyzje, dla mnie osobiście nie do zniesienia jest przymus ekonomiczny jak i inne zniewolenie. Pozdrawiam serdecznie.PWM

Teska!

Ja to rozumiem , niedalej jak 2 lata temu zrezygnowałam z dobrej pracy na czas NIEOKREŚLONY skazując się na niepewną czasową robotę, która miała jednak zasadniczą różnicę nad moją poprzednią pracą a mianowiscie lubiłam ją i widziałam w niej szansę na przyszłość. Od tej pory niewiele się zmieniło-nadal w Banku przu rozpatrywaniu wniosku kredytowego jestem traktowana jak osoba bez stałych dochodów, ale nie żałuję.A nawet mimo to rozpoczynam budowę domu.AGI

zwolniłam sie z pracy z dwóch powodów:

1.pracowałam sporo,czasami od piatku od 7 rano do wtorku do 7 rano...moj mózg odmawiał posłuszenstwa, zaczełam sie łapać na tym ze działam w pracy jak automat nie myslac po tylu godzinach co robie:sad: a za biurkiem nie siedzę..

2.Kiedyś dawno temu..miałam beznadziejna okazje..zobaczyc nózkę dziecka...jak wielkosci łebka od szpilki...i juz nigdy wiecej nie chciałam czegos takiego ogladać..az tu nagle wydany został dziwny przepisik..jeden dzien jest tzw czarnym dniem, nie chciałam brac w tym udziału :sad: :sad:

I odetchnełam..a teraz jestem bez pracy..ale co tam..

A to ciekawe,ja przeniosłem się z firmy, która w 2002r. przyniosła ok. 9mln zł (nowych) zysku, do lepszej, która przyniosła ok. 40mln zł (nowych), tylko dlatego, że ta druga ma szansę dłużej istnieć, ale nia jestem pewien czy do emerytury mi wystarczy...obydwie firmy to kopalnie...tak, tak są takie które przynoszą zysk!

• 2 months później...