AGNIESZKA31 19.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Coście sie tak czepili tego Jeepa.Mój jest staruszek ma 10lat.Jest kochany,niezawodny.Wszedzie dojedzie i nie mówie tu o jakiś smiesznych podjazdach na posesje polna drogą.Fakt,że nie dbam o niego ,jest zrysowany i poobijany,ale kocham nim jezdzić.Pali 10-11 l.paliwa co wcale nie jest dużo.Silnik 4 l. No i mój to automat,co jest oczywistym plusem dla mnie,bo nienawidze mieszać biegami,moge sie delektować jazda.Dobrze prowadzony samochodzik odwdzięcza sie.Ja taka romantyczka jestem.Jesli ktos chce kupic tylko po to samochód by w zimie i jesienia spokojnie dojechac do swojego domku na odludziu to polecam właśnie jeepa.Jezdzimy w teren z różnymi znajomymi i jeep no i ułaz radza sobie najlepiej.W drodze na słynne Polany Surowiczne w Bieszczadach popadały ToyotyLandcrusery lub Pickup-a Toyoty, Patrole Nissany sie topiły.A jeepek i suzuki ani razu nie dały dupy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizap 01.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 witam, my natomiast kupilismy dzialkę z wlasna droga dojazdową, od garazu do ulicy asfaltowj bedzie jakies 45 m. Z jednej strony jest to niesamowita zaleta, bo droga tylko nasza o szerokości 5,5m wiec powieksza nam sie podjazd ( spokojnie 3 samochody zaparkuja jeden za drugim a dalej bedzie przejazd) z drugiej jednak strony, jest to wada ( odsniezanie zima). Maz nie daje mi spokoju, bo mowi ze nie chce na starosc z lopata biegac. Słyszalam ze jest jakas technologia ( materiały, ktorymi pokrywa sie podłoże, np asfalt, do ktorych nie przywiera snieg ) czy ktos z Was moze slyszal o czyms takim, lub o czyms podobnym ? i czy macie pojecie ile to moze kosztowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 01.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 witam, my natomiast kupilismy dzialkę z wlasna droga dojazdową, od garazu do ulicy asfaltowj bedzie jakies 45 m. Z jednej strony jest to niesamowita zaleta, bo droga tylko nasza o szerokości 5,5m wiec powieksza nam sie podjazd ( spokojnie 3 samochody zaparkuja jeden za drugim a dalej bedzie przejazd) z drugiej jednak strony, jest to wada ( odsniezanie zima). Maz nie daje mi spokoju, bo mowi ze nie chce na starosc z lopata biegac. Słyszalam ze jest jakas technologia ( materiały, ktorymi pokrywa sie podłoże, np asfalt, do ktorych nie przywiera snieg ) czy ktos z Was moze slyszal o czyms takim, lub o czyms podobnym ? i czy macie pojecie ile to moze kosztowac ? Słyszałem o odladzaniu. Pod nawierzchnie daje sie rury z Borygiem podłącza do instalacji c.o. i snieg lód itp sie roztapia. Podobno nawet niektóre boiska piłkarskie maja takie instalacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 01.09.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 buduje tam gdzie diabel dobranoc mowi i gdzie psy dupa szczekaja . do najblizszej wsi 2,5 km . Zima tyllko pieszkom . Ale jest to najpiekniejsze miejsce na ziemi. Dla mnie i mojego najwspanialszego Serduszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 stajemy do nierównej walki z zywiołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizap 01.09.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 [ Słyszałem o odladzaniu. Pod nawierzchnie daje sie rury z Borygiem podłącza do instalacji c.o. i snieg lód itp sie roztapia. Podobno nawet niektóre boiska piłkarskie maja takie instalacje. Pozdrawiam dziękuje za info .nie wiesz przypadkiem gdzie powinnam poszukac blizszych informkacji na ten temat ? dzięuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 03.09.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 http://pslawomir.photosite.com/droga/Jak obiecalem . Zdjecia mojej drogi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.09.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 [ Słyszałem o odladzaniu. Pod nawierzchnie daje sie rury z Borygiem podłącza do instalacji c.o. i snieg lód itp sie roztapia. Podobno nawet niektóre boiska piłkarskie maja takie instalacje. Pozdrawiam dziękuje za info .nie wiesz przypadkiem gdzie powinnam poszukac blizszych informkacji na ten temat ? dzięuje i pozdrawiam Poszukaj tutaj w dziale odladzanie boisk piłkarskich http://www.aquatherm.com.pl/new/1.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 04.09.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 buduje tam gdzie diabel dobranoc mowi i gdzie psy pupa szczekaja . do najblizszej wsi 2,5 km . Zima tyllko pieszkom . Ale jest to najpiekniejsze miejsce na ziemi. Dla mnie i mojego najwspanialszego Serduszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 sławomir o siet to jest cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 05.09.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 sławomir o siet to jest cos wiem , ze to jest to . dlatego wlasnie to kocham . . zalaczam zdjecia : . http://pslawomir.photosite.com/ My PhotoSite -- created with PhotoSite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts