Robin2 01.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Drodzy Budujący!Czy ktoś z Was budował (lub jeszcze buduje) kanadyjczyka? czy ktos z Was już w nim mieszka?Chcę postawić taki dom pod Dobrzyniewem i ciekaw jestem, jak się on spisuje w naszym (podlaskim) klimacie? Jakie ma wady? Jakie czyhają na mnie pułapki?Kto zechce podzielić się ze mną doświadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 02.08.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Juz jest taki wątek, mozesz tez poczytać http://www.szkielet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 albo w Grupie Drewnianego Szkieletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts