jareko 08.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no ladnie - wywalili nas do klubu budujacych - tam zapraszam wszystkich co z tematem zwiazani cieplo Powtarzac caosci nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Adminowi pewnie mleko rano wykipiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no ladnie - wywalili nas do klubu budujacych A moze to przez te panienki... Bo takie to tylko po klubach jakiś... ale co one mogłyby wybudować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 chyba trzeba bedzie poczytać wasz watek. Co też dzisiaj adminowi nie podpadło pod psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Dziadek wrocił i mamy nowe okno na swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 "a nawet dwa.." - nie dobrze - oddalamy się wiedziałam, że tak się skończy - niektórzy to nie powinni na urlop chodzić - wraca taki potem wypoczenty i tylko by sprzatał , sprzątał psi!! tera to my grupa regionalna jesteśmy - w sumie tak źle się nie trafiło - mogłaby sie ręka do kącika zapaleńców omsknąć cześc jareko - czyż to nieprzypadkowo zbiegło się z Twoim powrotem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 jezuniu to ja rano i tak pomyslalam , ze nam watek zbanowali 'malo na serce nie padlam ale masz racje paprotka to ma zwiazek z Doktorem pewnie cos nawywijal kacik zapalencow?? a nie?? a moze to przez Funie , bo ciezarna??nie wiem , no ale w sumie ciezarnej tez sie cos nalezy moze i nas docelowo dadza w jakis nowy watek albo i rozdzial , kto wie??? pod tytulem np. albo lepiej nie gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.08.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 jezuniu to ja rano i tak pomyslalam , ze nam watek zbanowali 'malo na serce nie padlam ale masz racje paprotka to ma zwiazek z Doktorem pewnie cos nawywijal kacik zapalencow?? a nie?? a moze to przez Funie , bo ciezarna??nie wiem , no ale w sumie ciezarnej tez sie cos nalezy moze i nas docelowo dadza w jakis nowy watek albo i rozdzial , kto wie??? pod tytulem np. albo lepiej nie gadamA, moze rzeczywiscie przez Funie, bo dziecie w łonie narazamy na zgorszenie ciekawe, ciekawe.Mnie rano taki nerw wział, ze nawet kawy nie musiałam pic No, bo wytłumaczcie, co my w tym watku mamy wspólnego z klubem budujacych co do naszego zdrowia psychicznego, to moim zdaniem nie było zadnych watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.08.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 nie przez Funie, nie, ktoś pewnie zazdrościł naszej doskonałej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 acha,zapraszam zdradzających do tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 acha, zapraszam zdradzających do tego wątkutiaaa, ja tez sie stad nie rusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 dzięki gosiu, to jest już nas dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no co jest skrzydła Wam podcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 nie podcieli ja sie nie dalam zlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 mi sie tez tam nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 moim zdaniem trzeba byc tu ,w domu najlepiej selimek czy juz wiesz z czego bedziesz budowal??bo ja tak podpatruje i wciaz decyzja niepodjeta , dobrze ,ze mamy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 acha, zapraszam zdradzających do tego wątku mnie juz na randke zapraszales i co??? zmoklam tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no wiesz, okropna jesteś ja Ci nie wypominam, że też zmokłem, a na Okęciu podawali że nie przyleciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no chyba sie cosik do przodu posunelofachowcy sie dogadali ale koszty fundamentu bedą cholerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 sluchaj no ja tam byle rejsowym nie latam miales czekac pod palacykiem kulturalnym a deszczyk jeszcze nikomu nie zaszkodzil i pisz cos w tym swoim dzienniku bo niewiadomo czym sie zajmujesz a gdzie reszta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts