sylwiapsik 28.03.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 WYKASOWANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 hmmmmmmmm - i dalej nie wiem !!!! moze wskazówka od tych co maja za sobą jakąś przygodę !!!! wal do Jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Sylwia po tym tekscie to chyba nikt Ci nic nie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 A jak zdradzić - czy skoczyć w bok tak aby nie mieć wyrzutów sumienia !!!!!!!!!!!!!! Czym sie kierować - myśleć tylko o sobie i w danej chwili !!!!!!! Czy aby iść do łóżka z kimś kto nam sie podoba - trzeba czuć cos więcej czy tylko nadawanie na tych samych falach wystarczy- ten miły dotyk,uśmiech łomotonie serca !!!!!!!! hmmmmmmm- szukam złotego środka !!!!!! Poradżcie ? ej sylwia jesli masz takie watpy tzn ze do zdrady nie jestes zdolna. Ktos kto jest zdolny to chyba po prostu zdradza i sie nie zastanawia nad niczym - mowie chyba, bo nie mam doswiadczenia w tym wzgledzie ani miec nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 28.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 A jak zdradzić - czy skoczyć w bok tak aby nie mieć wyrzutów sumienia !!!!!!!!!!!!!! Czym sie kierować - myśleć tylko o sobie i w danej chwili !!!!!!! Czy aby iść do łóżka z kimś kto nam sie podoba - trzeba czuć cos więcej czy tylko nadawanie na tych samych falach wystarczy- ten miły dotyk,uśmiech łomotonie serca !!!!!!!! hmmmmmmm- szukam złotego środka !!!!!! Poradżcie ? ej sylwia jesli masz takie watpy tzn ze do zdrady nie jestes zdolna. Ktos kto jest zdolny to chyba po prostu zdradza i sie nie zastanawia nad niczym - mowie chyba, bo nie mam doswiadczenia w tym wzgledzie ani miec nie mam zamiaru Jesteście obie super i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 A jak zdradzić - czy skoczyć w bok tak aby nie mieć wyrzutów sumienia !!!!!!!!!!!!!! Czym sie kierować - myśleć tylko o sobie i w danej chwili !!!!!!! Czy aby iść do łóżka z kimś kto nam sie podoba - trzeba czuć cos więcej czy tylko nadawanie na tych samych falach wystarczy- ten miły dotyk,uśmiech łomotonie serca !!!!!!!! hmmmmmmm- szukam złotego środka !!!!!! Poradżcie ? ej sylwia jesli masz takie watpy tzn ze do zdrady nie jestes zdolna. Ktos kto jest zdolny to chyba po prostu zdradza i sie nie zastanawia nad niczym - mowie chyba, bo nie mam doswiadczenia w tym wzgledzie ani miec nie mam zamiaru Jesteście obie super i pozdrawiam heh a cos myslal tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.03.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Agnieszka, nie dziw się mu, młody jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 A jak zdradzić - czy skoczyć w bok tak aby nie mieć wyrzutów sumienia !!!!!!!!!!!!!! Czym sie kierować - myśleć tylko o sobie i w danej chwili !!!!!!! Czy aby iść do łóżka z kimś kto nam sie podoba - trzeba czuć cos więcej czy tylko nadawanie na tych samych falach wystarczy- ten miły dotyk,uśmiech łomotonie serca !!!!!!!! hmmmmmmm- szukam złotego środka !!!!!! Poradżcie ? ej sylwia jesli masz takie watpy tzn ze do zdrady nie jestes zdolna. Ktos kto jest zdolny to chyba po prostu zdradza i sie nie zastanawia nad niczym - mowie chyba, bo nie mam doswiadczenia w tym wzgledzie ani miec nie mam zamiaru Jesteście obie super i pozdrawiam cienkie bolki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 28.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 jak to dlaczego - cienkie bolki ??????????/ wytłumacz bo nie kumam------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 sylwia, zmień ten podpis apeluję, proszę, od razu będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 28.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 WYKASOWANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.03.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Sylwia kopnij go w jaja , jak Ci nie ulzy to popraw ze szpica ... sie kurna bedziesz stresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 hmmmmmmmm - i dalej nie wiem !!!! moze wskazówka od tych co maja za sobą jakąś przygodę !!!! Już Ci się ktoś oficjalnie przyzna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Wszelki duch... reaktywacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.03.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 witojcie matka a cy na dugo, zamiarowujecie być s nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omi 08.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 śledziłam wczesinej ten watek ..... ale teraz widzę, że on juz całkowicie zmienił temat. dla mnie troszke szkoda chciałam sie troszke ..... doładowac .w dniach zwątpienia pozrawiam wszystkich mocno ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 ja nadal probuje przebrnac przez te 121 stron...na razie doszlam do momentu jak Selek sie skarzy na elektryka i sie licytuja co kto komu wyrwie co to ma wspolnego ze zdradzaniem ... wole nie wnikac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.04.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Hehe z tym elektrykiem to była checa , po skonczonej robocie okazało sie ze chce 100 % wiecej niz wczesniej wycenił ....se mogl kciec ... , dziwny chłop - pozrywal to wszystko po czym od nowa połozył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Hehe z tym elektrykiem to była checa , po skonczonej robocie okazało sie ze chce 100 % wiecej niz wczesniej wycenił ....se mogl kciec ... , dziwny chłop - pozrywal to wszystko po czym od nowa połozył .... a co mu takiego TY wyrwales ze kladl zpowrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 nic takiego ....zapewnilismy mu niepowtarzalne wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts