rrmi 17.08.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 no nie wiem jak to bedzie z ta sila sugestii moze sprobuj sila spokoju?/ ja to juz nie schudne wlasnie jem orzeszki , a przed chwila jadlam batonika paprotka prawie 5 rano u Ciebie i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.08.2005 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 paprotka prawie 5 rano u Ciebie i co? nooo, nawet 5.35 tak się własnie zstanawiałam, czy 1950 juz wrócił ?? - i patrz, kaziu - wrócił - wymoczony i odpoczniety ??? a i jeszcze - bo z wyliczeń wynika, że to ten czas - czy agniesia już kogoś puknęła, albo ktoś ją ??? bank zażyczył sobie badania na HIV chłe, chłe chłe (od Ciebie też ??? ) jednym z bardziej siurlealistycznych przeżyć mych było dostarczenie pewnemu urzędowi kwitu zaswiadczającego o tym , że nie jestem mężatką to miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ZOBACZ JAK ON CIEZKO PRACUJE , ZEBY TE PRAWKO ODZYSKAC to gorszr od kamieniolomow http://www.gagreport.com/Funny_Pictures/Twisted%20Animals%20Album/thumbnails/faster_kitty_faster_jpg.jpg No nieeee!!! Jeśli mnie mój wzrok nie myli, to Aggi odwala te robote, on co najwyżej z boku stoi i patrzy spode łba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 no a po co im to ?? a hipoteka nie wystarczy? debilizm? bo im kopnie w kalendarz i co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 dieta jest rewelacyjna wszyscy na niej chudną tylko nie ja zmniejszyłam sobie porcje o połowe, czyli wychodziło dziennie max.250 kcal. i co? i pstro - waga nawet nie drgnęła chwilowo jestem zniechęcona do wszystkich diet świata teraz będę chudnąć siłą sugestii Rytunia,a Ty z tarczyca wszystko oki masz?moze jakies hormony sobie łykasz?Ja diete olałam i zadowolona oddaje sie łakomstwu ale od poniedziałku, to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 no a po co im to ?? a hipoteka nie wystarczy? debilizm? bo im kopnie w kalendarz i co..... to dom sprzedadza i sie powinni cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 hello dla nieobecnych ...Sie Ma dla obecnych hehe ..prawko moze bede miał za dwa tygodnie ...jednak tylko rybki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 haj Selciu gratuluje nastepnym razem usmiechaj sie ladniej do fotoradaru chyba , ze zeby masz niepoleczone , to wtedy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 w tej Polsce to juz nawet sobie pojezdzić szybko nie mozna coraz gorzej , za niedlugo nam czipa jakiego w ciałko włozą i bedziemy jak na widelcu ps. co tu tak mało ludzi zaglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ps. co tu tak mało ludzi zaglada ? moze sie wyploszyli? nie narzekaj tak , u nas mozesz jechac 10% szybciej niz mozna a tu nie biora , naprawde a czasem jak sie wyprzedzi szkolny bus to i roboty miejskie mozna dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.08.2005 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ....ps. co tu tak mało ludzi zaglada ?zdrada ostatnimi czasy przegrywa Panie z polityka przez male "p" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 czesc jareko ja juz za nerwowa chyba na ta polityke jestem a jeszcze Ty z tymi wizjami premier RenatyB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.08.2005 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 oj nie czytasz mych wypocin dokladnie - to nie ladnie ojjjj nie ladnie Renata B (beeeee - a najlepiej powiedz beee i wyrzuc) w moim czarnym scenariuszu ministrem finansow by zostala - wszak Balcerowicz musi odejsc ide se do tych co dochadza....lub doszli.....czy tez przeszli....jakos tak orgastycznie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 jareko ja czytam dokladnie i zrozumialam to Ty mojej ironii nie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 17.08.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 ale Wam zazdroszczę polityki ja nie mam teraz na to czasu ale sobotę całą spędzę z TVN24, może nadrobię a HIVa chcieli tylko od mojego ja wzbudzam zaufanie, a z tarczycą mam wszystko ok., hormonów nie łykam, tylko mam wszystko na odwrót , jeśli 99% populacji chudnie jedząc tylko sałatę, to na bank od tego utyję teraz wracam na golonkę i zobaczymy czy moja teoria sprawdzi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 trzymam za Cie kciukia Ty nie Wiesz co to z agniesia jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 17.08.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 a co ukrywa się? może Gieni po nocach pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 17.08.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Rrmi posłuchaj sobie dzisiaj Marcina, po prostu miodzio a Ponury to się chyba w nowej lokalizacji jeszcze nie zameldował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 na to mi wygladaa Wy macie juz ten kredyt czy nie ?i kiedy zaczniesz budowe , poopowiadaj cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 17.08.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 umowę podpisujemy w piątek w piątek też od razu lecimy do notariusza i w końcu będziemy właścicielami NASZEJ DZIAŁKI NASZYCH FUNDAMENTÓW I NASZEGO PROJEKTU po perypetiach z kredytem jesteśmy tak zmęczeni, że budowa będzie musiała poczekać do wiosny chyba nie mieliśmy ostatnio czasu na omówienie strategii działania dziecka idzie do szkoły ja do pracy Mąż do lasu Dziadek w Szwecji Babcia wyjeżdża na Krym Dziadkowie do Tunezji Szwagierka do Irlandii zostaję sama z budową, dziećmi, przedszkolem, szkołą, pracą i wizją kolejnych studiów podyplomowych i to podwójnych jak to przeżyję, to budowa będzie pestką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts