Rytunia 17.08.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 poopowiadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Rytuniu tak malowniczo opowiadasz , ze az chce sie zyczyc szybkiego zakonczenia budowy masz jeszcze czas mozesz zaczac , potem bedziesz zalowala , ze czekalas do wiosny , zdazysz stan surowy zrobic do zimy i to w podskokach a czy maz po drzewo do lasu bedzie wyslany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.08.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 a HIVa chcieli tylko od mojego ja wzbudzam zaufanie, a z tarczycą mam wszystko ok., hormonów nie łykam, tylko mam wszystko na odwrót , jeśli 99% populacji chudnie jedząc tylko sałatę, to na bank od tego utyję teraz wracam na golonkę i zobaczymy czy moja teoria sprawdzi sięaaa, dietka Kwasniewskiego sie kłania osttnio słyszałam ze jak za mało jesz, to nie schudniesz bo organizm zapasy gromadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 posmiejmy sie troszke a nie tam o dietach Gosia - a po coz Ci sie odchudzac? Wszak jestes ......... Najlepsza dieta - przetestowana na zwierzetach Homo Sapiens to MiL a teraz cos dla ogolu Bezmiar głupoty "Ta historia to jedna z najśmieszniejszych jakie w życiu słyszałem. Temu facetowi powinni dać awans zamiast go zwalniać. To najprawdziwsza rozmowa telefoniczna z 'linią pierwszej pomocy' zarejestrowana na taśmie magnetofonowej (teraz już wiem po co oni to nagrywają!). - Dzień dobry. W czym mogę pomoc? - Tak, cóż. Mam problem z Wordem. - Jakiego rodzaju problem? - Pisałem na komputerze, i nagle pisane słowa gdzieś sobie poszły. - Poszły sobie? - Znikły! - Hmm, jak teraz wygląda pański ekran? - Nic. - Nic? - Jest pusty. Nic się nie dzieje gdy pisze. - Dalej pan jest w Wordzie, czy już pan z niego wyszedł? - Skąd mam to wiedzieć? - Czy widzi pan C: prompt [nieprzetłumaczalna gra słów] na ekranie? - Co to takiego - sea-prompt [nieprzetłumaczalna gra słów]? - Mniejsza z tym. Może pan poruszać kursorem? - Ale tu nie ma żadnego kursora! Już mówiłem, ze on nie reaguje na żadne moje działania. - Pański monitor jest podłączony do prądu? - Monitor? Co to takiego? - To przedmiot stojący przed panem. Ma duży ekran wyglądający prawie jak telewizor. Świeci się na nim małe światełko informujące o tym, ze jest podłączony do prądu? - Nie wiem. - Cóż, w takim razie niech pan spojrzy na tył monitora i znajdzie kabel. Widzi pan go? - Tak, chyba tak. - Wspaniale. Niech pan za nim podąża i powie mi czy jest wciśnięty do dziury w ścianie. - Jest. - Gdy patrzył pan na tył monitora czy zauważył pan, że tam są dwa kable? - Nie. - Cóż, niech mi pan uwierzy, ze jednak są. Niech pan zerknie tam jeszcze raz i znajdzie ten drugi kabel. - Ok, mam go. - Jest wciśnięty w dziurę w komputerze? - Nie mogę dosięgnąć... - Uh huh. A nie może pan po prostu zobaczyć? - Nie. - Dlaczego? - Bo tu jest całkiem ciemno. - Ciemno? - Tak - światło w biurze jest wyłączone. A z okna słońce tu prawie nie dociera. - Niech więc pan włączy światło. - Nie mogę. - Nie może pan? Dlaczego? - Ponieważ nie ma prądu? - Nie ma... nie ma prądu? Aha, ok, to wiele tłumaczy. Czy zachował pan pudełko, instrukcje i inne rzeczy z którymi kupił pan komputer? - Tak. Mam to wszystko w szafce. - Dobrze. Niech pan zapakuje to wszystko i odniesie do sklepu, w którym pan kupił komputer. - Jest aż tak źle? - Niestety tak. - A więc dobrze. Co mam powiedzieć w sklepie? - Że tacy kretyni jak pan nie powinni mieć dostępu do komputera!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Znam tę samą wersję, tylko, że z kobitką (blondynką? ) w roli głównej. Mojego synka, admina, takie teksty już dawno przestały śmieszyć, samo życie, twierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 posmiejmy sie troszke a nie tam o dietach Gosia - a po coz Ci sie odchudzac? Wszak jestes ......... Najlepsza dieta - przetestowana na zwierzetach Homo Sapiens to MiL a teraz cos dla ogolu !"Bo niedługo, bede jednym apetycznym bezem to to winko kaloryczne i browarek mi bokiem wychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dobrze wiesz Gosienko jak nadmiarek schabiku spalic mozna - pogimnastykuj sie w alkowie z kochankiem Szkoda ze tak daleko jestem juz ja zestaw cwiczen odpowiedni bym ci zaaplikowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 a teraz moze ten kawalek nie jest znany? Kochany synu! Piszę do Ciebie tych kilka linijek żebyś wiedział że do Ciebie piszę. Więc jeśli otrzymasz ten list to znaczy, że dobrze do Ciebie dotarł. Jeśli go nie otrzymasz to poinformuj mnie o tym, wyślę go jeszcze raz. Ostatnio ojciec przeczytał w pewnej ankiecie że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu, dlatego zdecydowaliśmy się przeprowadzić dalej. Dom jest wspaniały; jest tu pralka, chociaż nie jestem pewna czy jest sprawna. Wczoraj, włożyłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło, no ale cóż. Pogoda nie jest tu najgorsza. W tamtym tygodniu > padało tylko dwa razy. Pierwszy raz padało 3 dni, drugim razem cztery. Jeśli chodzi o tą kurtkę którą chciałeś, wujek Piotr powiedział że jeśli ci ją wyślę z guzikami, które są ciężkie, to będzie drogo kosztowało, więc oderwałam guziki i włożyłam je do kieszeni. Ojciec dostał prace, jest bardzo dumny, ma pod sobą jakieś 500 osób. Kosi trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julia,ta która wyszła za swojego męża, wreszcie urodziła, nie znamy jeszcze płci, dlatego ci nie powiem jeszcze czy jesteś wujkiem czy ciocią. Jeśli to dziewczynka twoja siostra chce nazwać ją po mnie, ale to będzie dziwne nazwać swoją córkę "mama". Nie widzieliśmy za to wujka Izydora, tego który umarł w tamtym roku... Gorzej jest z twoim bratem Jasiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki, musiał iść do domu po drugi komplet żeby nas wyciągnąć z auta. Jeśli będziesz się widział z Małgosią pozdrów ją ode mnie, jeśli jej nie będziesz widział nic jej nie mów. Twoja mamusia Krysia P.S. Chciałam ci włożyć parę groszy do listu, ale zakleiłam już kopertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dobrze wiesz Gosienko jak nadmiarek schabiku spalic mozna - pogimnastykuj sie w alkowie z kochankiem Szkoda ze tak daleko jestem juz ja zestaw cwiczen odpowiedni bym ci zaaplikowal Biorac pod uwage Twoja fizjonomie, to rzeczywiscie zestaw cwiczen musi byc bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 staram se jak moge dbac o figore kolejny tekscik Dzial Pomocy Technicznej pewnej firmy: Dzwoni uzytkownik i mówi, ze jego komputer sie popsul. Pomoc: Jaki wystepuje problem? Co sie dzieje? Uzytkownik: Z zasilacza wychodzi dym. P: Potrzebuje Pan nowy zasilacz. U: Nie! Ja tylko potrzebuje zmienic plik startowy. P: Prosze Pana, zasilacz jest zepsuty. Musi pan go wymienic. U: Nie ma mowy! Ktos mi powiedzial, ze potrzebuje tylko zmienic plik startowy i wszystko sie naprawi. Od was potrzebuje informacji o komendzie jaka mam zastosowac. 10 minut pózniej uzytkownik nadal oponuje przy tym, ze on ma racje. Czlowiek z pomocy technicznej jest sfrustrowany i ma juz dosc. P: Przepraszam Pana, my normalnie nie mówimy tego uzytkownikom, ale nie ma udokumentowanej komendy DOS, która naprawilaby ten problem. U: Wiedzialem! P: Prosze dodac linie LOAD NOSMOKE.COM na koncu pliku AUTOEXEC.BAT. Potem prosze poinformowac mnie o wyniku. 10 minut pózniej....... U: To nie dziala. Zasilacz nadal dymi. P: Dobrze, jaka wersje DOSu Pan uzywa? U: MS-DOS 6.22. P: To juz niestety Pana problem. Ta wersja DOS nie dziala z plikiem NOSMOKE. Prosze skontaktowac sie z serwisem Microsoft i zapytac ich o nowa wersje tego pliku. Potem prosze o informacje jak to dziala. 1 godzine pózniej..... U: Potrzebny jest mi nowy zasilacz. P: Jak Pan doszedl do tej konkluzji? Skad ten wniosek? U: Zadzwonilem do Microsoft i powiedzialem o tym co Pan mówil, a oni zaczeli zadawac pytania na temat zasilacza. P: I co Panu powiedzieli? U: W Microsoft powiedzieli mi, ze zasilacz jest niekompatybilny z plikiem NOSMOKE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jareko wczoraj dostałam "Niebieskie liczniki", ale to jest lepsze Biorac pod uwage Twoja fizjonomie, to rzeczywiscie zestaw cwiczen musi byc bardzo dobry gosiu - znaczy jareko na celulit receptę znalazł ??? - to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 paprotka - to dawaj tu te niebieskie - posmiejmy sie skoro chetnych do zdrad jakos nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 nie mogie - plik dźwiękowy jest - podrzuć adresso na priv to Ci wyślę a chętni to chyba raczej wieczorową porą operuja, ja nie niestatety - unavaiable że tak powiem , ale z korzyścią dla zdrowia i urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 moj mal jest ogolnie dostepny wiec spoko czekam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 staram se jak moge dbac o figore kolejny tekscik U: W Microsoft powiedzieli mi, ze zasilacz jest niekompatybilny z plikiem NOSMOKE. jarekoledwie zipie z przeziebienia, a przez Ciebie musze sie rechotac do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 nie mogie - plik dźwiękowy jest - podrzuć adresso na priv to Ci wyślę a chętni to chyba raczej wieczorową porą operuja, ja nie niestatety - unavaiable że tak powiem , ale z korzyścią dla zdrowia i urody rzuc mi tez [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jareko wczoraj dostałam "Niebieskie liczniki", ale to jest lepsze Biorac pod uwage Twoja fizjonomie, to rzeczywiscie zestaw cwiczen musi byc bardzo dobry gosiu - znaczy jareko na celulit receptę znalazł ??? - to ja poproszę Ćwiczyc, cwiczyc, cwiczy, a zestaw jest tajemnica firmowa jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jarekoledwie zipie z przeziebienia, a przez Ciebie musze sie rechotac do komputera szybciej wyzdrowiejesz wszak smiech to zdrowe - czyz nie? :)A zestaw cwiczen niech tajemnica pozostanie - czesc z nich kedys tu zdradzilem kto czujny wie co lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dobra, wysyłam - ale długo idzie, bo kobyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dobra, wysyłam - ale długo idzie, bo kobyła sie kolezanka znalazla widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts