Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość plaz
a co ja tak będę sama siedzieć :-?

idę się przejechać 8)

http://img271.imageshack.us/img271/7277/robert20blake011jt.jpg

wszyscy oglądają CK Dezerterów ??? :o

Nie zapomni o eksra oponie :wink: .

http://www.trojancondoms.com/freestuff/product/images/blue2.gif

Zycze przyjemnosci z jazdy :D .

Gość plaz
no to humorek na weekend

Pewien facet miał problemy ze wzwodem. Lekarz po przeprowadzeniu wszystkich badań, zaordynował mu długotrwałą kurację.

- Proszę pana - rzekł - tu jest 20 tabletek. Ma pan brać jedną co tydzień. Po dwudziestu tygodniach, na pewno pana organ wróci do normy.

Wszystko byłoby dobrze, gdyby pacjent był cierpliwy. Niestety. Pierwszego dnia doszedł do wniosku, że nie będzie tak długo czekał i zeżarł wszystkie pigułki popijając wódką. Rano już nie żył. Rodzina popłakała, pożałowała i pochowała delikwenta na miejskim cmentarzu. Po tygodniu zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Marmurowy pomnik, który

ufundowała ciotka, rozleciał się a spod gruzów zaczął wyrastać penis. Był każdego dnia dłuższy i dłuższy. Odcinany odrastał i rósł jeszcze szybciej. Zebrała się rada miejska ale nikt nie mógł znaleźć sensownego rozwiązania. Aż pojawił się miejscowy grabarz, który za 10 butelek

wina podjął się rozwiązać problem. Szybciutko walnął trzy buteleczki i na oczach zdumionych radnych rozkopał grób i przekręcił faceta twarzą do dołu. Minął rok. Na 42 ulicy w Nowym Jorku pękł asfalt. Ze szczeliny zaczął wyrastać penis, który rósł bardzo szybko i żadne środki chemiczne ani

działania polegające na obcinaniu tegoż nic nie dawały. Rada miejska z Burmistrzem na czele była bezsilna. Wyznaczono wysoką nagrodę dla tego, który zaradzi zaistniałej sytuacji. Po paru dniach do Burmistrza zgłosił się stary Turek i powiedział.

- Dam sobie z tym radę, ale chcę dostać w dzierżawę na 99 lat teren w promieniu 20 metrów od "epicentrum".

- Jeśli sobie poradzisz - krzykną Burmistrz - to dostaniesz to miejsce nawet na 300 lat. Podpisali stosowne umowy i od tego czasu na 42-giej Ulicy w Nowym Jorku sprzedają najlepszy turecki kebab na świecie.

ps. był ktos w N.Y ?? :lol:

Wygladaja apetycznie, chodzi o te "Shish Kabob". :lol: :lol: :lol:

http://www.klockwatch.com/images/NOKSHORG.jpg

dobrze , ze sie usprawiedliwilas :lol: :lol:

Gosiu , moze jakies zdjecia?? :)

Selciu martwilysmy sie o Ciebie z paprotka 8)

Zdjecia mam, nawet sporo.Jutro wrzuce.Jak mi walneli szampanem w sciane, to szampan został cały, a sciana prawie szlagtrafił :D :D :D Ciesle mi piekna wieche zrobili, cud.Liscie debu z jarzebina.