Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

miałem pecha ! ale nie ze mnie złapali ino ze nic nie chcieli wziasc

sporzadniala ta policja kurde

Wybacz Selimm ale to wyglada na to ,ze za malo dawales,albo forma propozycji byla nie teges.

Jak to nie chcieli wziasc?

Jak czytam artykuly o mizerii w placach policji,to nie ma ze nie chcieli wziasc.

Oni musza brac zeby przezyc.

Dobrze jest powiedziec:

- czy moglbym za pana policjantowym posrednictwem przekazac kwote, na rzecz zadoscuczynienia przepisom ruchu drogowego,ktorym uchybilem?

To zawsze skutkowalo.

- czy moglbym za pana policjantowym posrednictwem przekazac kwote, na rzecz zadoscuczynienia przepisom ruchu drogowego,ktorym uchybilem?

Dobre :) swietne :)

Choc uzywajac innych argumentow hmmmm..... nie zauwazylem ze nie biora - jak ryby ktore zawsze ..... kwetsia tylko odpowiedniego zanecenia :) i przynety :)

mialem komputer w naprawie - ten domowy - moja PO zonka :) wirusy tak kasowala ze skasowala wszystkie partycje na dysku gdzie ponad 300 filmow dla synka bylo - musialem cos z tym zrobic :) no i zrobilem cudzymi rekoma ;) i teraz - zonka gada juz ponad dwie godziny wykorzystujac darmowe wieczory i weekendy a ja tutaj z Wami

A ostatnio hmmm.... no coz - zajec wiecej zwiazanych z praca i pozniej checi jakby na gadanie mniej