rrmi 14.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 nie, fala punktowa mnie dopadła szaro-buro i ponuro to i ponury jest w to zamieszany? oj , Selciu i co Ty teraz zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 co teraz zrobie hmm? chyba sie napije jutro zadzwonie na komende czy mi przysł.druga rozmowa o dupie-marynie? i odjeciu paru pkt.(taki kurs 2dniowy)miałem pecha ! ale nie ze mnie złapali ino ze nic nie chcieli wziasc sporzadniala ta policja kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 to sie widac zmienia w tej Ojczyznie Policja nie bierze kiedys to sie nie zdarzalo powodzenia zycze jutro , dobrze , ze masz taka szanse ja o takim kursie nie slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.08.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 miałem pecha ! ale nie ze mnie złapali ino ze nic nie chcieli wziasc sporzadniala ta policja kurde Wybacz Selimm ale to wyglada na to ,ze za malo dawales,albo forma propozycji byla nie teges. Jak to nie chcieli wziasc? Jak czytam artykuly o mizerii w placach policji,to nie ma ze nie chcieli wziasc. Oni musza brac zeby przezyc. Dobrze jest powiedziec: - czy moglbym za pana policjantowym posrednictwem przekazac kwote, na rzecz zadoscuczynienia przepisom ruchu drogowego,ktorym uchybilem? To zawsze skutkowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.08.2005 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 - czy moglbym za pana policjantowym posrednictwem przekazac kwote, na rzecz zadoscuczynienia przepisom ruchu drogowego,ktorym uchybilem? Dobre swietne Choc uzywajac innych argumentow hmmmm..... nie zauwazylem ze nie biora - jak ryby ktore zawsze ..... kwetsia tylko odpowiedniego zanecenia i przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 a czy Ty z tym zanecaniem nie myslisz bardziej o paniach policjantkach? gdzie to pan Doktor szanowny bywal , ze juz nasze salony mu obce prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.08.2005 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 mialem komputer w naprawie - ten domowy - moja PO zonka wirusy tak kasowala ze skasowala wszystkie partycje na dysku gdzie ponad 300 filmow dla synka bylo - musialem cos z tym zrobic no i zrobilem cudzymi rekoma i teraz - zonka gada juz ponad dwie godziny wykorzystujac darmowe wieczory i weekendy a ja tutaj z Wami A ostatnio hmmm.... no coz - zajec wiecej zwiazanych z praca i pozniej checi jakby na gadanie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 powiedzmy , ze wytlumaczenie przyjete a Rytunia to gdzie?? paprociu a Ty strajkujesz? ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ci co stoją ze zwykłymi radarami to łykają dalej ja punkty dostaje tylko przez foto-kamery i samochody z kamera (ci raczej na naszym terenie nie biora, troche ludzi stracilo prace i teraz sie boją ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Selciu i co? byles na milicji? masz ten kurs czy nie?? a tak wogole czy to jakas epidemia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 o ile dobrze pamietam to od 89 mamy juz policje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 widze , ze sie wykrecasz od odpowiedzi ok tylko sie nie zalamuj wiem , ze mamy policje ale ja zawsze tak przeinaczam poza tym mil czy pol ten sam ...hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.08.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 nie wiem nic podobno 2 razy nie mozna isc na pogawedke w celu odjecia pkt. chyba bede jakies pol roku bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 hulajnoga pasuje do Ciebie wspolczuje moja mama zawsze mowila , ze trzeba bylo... jak ja nienawidzilam tych tekstow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2005 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Rytunia i Gosia czy Wy umarlyscie z glodu na tej diecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Rytunia i Gosia czy Wy umarlyscie z glodu na tej diecie?? Nie, ale sie rozlozyłam po imprezie.Gardło boli jak cholera, ledwo zipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.08.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 mleczko z miodem i czosnkiem pomoze a jak nie pomoze to pomoze moze morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.08.2005 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Gosiu - a juz na pewno pomoze.................. zdrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 mleczko z miodem i czosnkiem pomoze a jak nie pomoze to pomoze moze morze? lipa mleko nie pomaga, ani reka zni noga ni ebardzo moge ruszac, tak ze o zdradzie tez zapomnialam.............. a na budowie młyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.08.2005 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 mlyn???? ciekawe - a widzialem na planach zwykla chalupe mieszkalna Eeeeetam .nowe cialko przytuliloby sie i od razu kosci przestalyby lamac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts