selimm 18.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jaka to kolezanka ...tosz to jędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.08.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 posmiejmy sie troszke a nie tam o dietach Gosia - a po coz Ci sie odchudzac? Wszak jestes ......... Najlepsza dieta - przetestowana na zwierzetach Homo Sapiens to MiL a teraz cos dla ogolu !"Bo niedługo, bede jednym apetycznym bezem to to winko kaloryczne i browarek mi bokiem wychodza Gosiu - spoko ,spoko - budowa jest całkiem dobra dietą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.08.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 sie kolezanka znalazla widze z zgubiona była ? mijamy się : jak ja wstaję, to Ciebie już nie ma, jak się pokładam ( ach, to pożycie, pożycie ... ), to Ty się właśnie podrywasz - co za niefart zresztą.. co tam będę - sezon ogórkowy sie skończył, powracało przyjacielstwo, to real zdrady odchodzą jutro jadę na łono to się rozejrzę za działkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 18.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 paproci też bym spoczął na łonie niestety nie dane mi było zdradzić na jakże krótkim wolnym, ale był to bardzo miły przerywnik a teraz już do pracy i wirtualnej zdrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 18.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ileż w tym stwierdzeniu prawdy ? Kobiety dzielą się na trzy rodzaje: - piękne - wierne - piękne i wierne, ale nadmuchiwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 nadmuchiwane? Kurcze- nie mialem jeszcze z taka doczynienia Coz to jest? Face lifting czy jakas nowa moda? A moze ja nie dzisiejszy? POza tym - nie ma brzydkich kobiet - tylko czasem wodki brak choc......... raz jeden i morze wodki to za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 paprotka czy Twoj cykl ulegl jakims zakloceniom? stary ten kawal jest nieprawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 tez mi sie cos wydaje ze nasz staruszek przekoloryzowal piekne? Hmmmm...pojecie wzgledne....co sie komu podoba wierne? Hmmmm...to tez chyba w swietle statystyk jakby nie do konca prawdziwe ale juz w to ze i wierne i piekne.......nie znam takich ale tez i nie znam wszystkich kobiet wiec moze....gdzies....w buszu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 jareko nie rozbebeszaj tematu stary pewnie wstal dzis lewa noga swoja droga masz juz plan na nastepne wakacje?? moze busz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 18.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ....swoja droga masz juz plan na nastepne wakacje?? moze busz uważam, że w następne wakacje pobuszujemy juz razem , gdzies nad zalewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ....swoja droga masz juz plan na nastepne wakacje?? moze busz uważam, że w następne wakacje pobuszujemy juz razem , gdzies nad zalewem qrcze , pomylka to bylo do jareko w zwiazku z tym co napisal o wiernych i pieknych z buszu swoja droga to z tym zalewem niezly pomysl aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 trzymam za Cie kciuki a Ty nie Wiesz co to z agniesia jest? jestem, jestem, rozwiazalam problem stropu ale mam nowy zgryz i nie wiem czy moge pytac, bo to chyba glupie pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 i na dodatek nie o seksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 pytaj a jak sie bardzo wstydzisz dawaj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 sciane piwnicy posmarowali dysperbitem, na to dali styropian, no i teraz tresc wlasciwa: styropianu nie smarowali klejem i nie kladli siatki, polozyli bezposrednio na styropian folie kubelkowa, czy maja to odkopac i zrobic siatke na kleju czy moze tak zostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 pomozemy prawie w kazdym temacie agniesiu - smialo wal prosto z mostu Tak sie zastanawiam co cie trapi Klimakterium? Nieeeee......za mloda jeszcze jestes - ja przezywam juz drugie wsrod swoich tesciowych Pierwszy okres? Hmmm....tez chyba nie bo za stara juz dziewczynka z Ciebie by byl to pierwszy raz I mowisz ze nie o sex chodzi???? Forum budowlane to i pewnie z tym klopot Ale kto tam za babami....o przepraszam....za kobietami dojdzie wiec pytaj smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 18.08.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 wbrew pozorom moze tak pozostac jak obsypia magrufol to on styropian pieknie do sciany docisnie kleic mozna wiele wle tutaj nie ma takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 1. klimakterium musze Cie spotkac i osobiscie walnac2. co to jest magrufol?3. czy jest sens robic te siatke i klej od trzeciej warstwy styropianu w gore? dwie pierwsze sa juz pod ziemia4. czy jest teraz sens robic sciane polnocna dopiero zaczeta tym klejem z siatka? 5. jaki klej kupic? jakis atlas moze byc? i czy siatka zmiesci mi sie do malego p306 (widzialam taka w rolkach metrowej szerokosci, czy sa inne?) 6. ciesze sie ze wreszcie dotarlam do komputera, dzis przywiezli belki teriwa zamiast 5,40 to 5,70 odciac sobie mmoge, tylko kasy szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 agniesiu zostaw jak jest moze inaczej , ja bym tak zostawilatyle jezeli chodzi o zewa czy polozyli folie pomiedzy styropianem i dysperbitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.08.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 kierownik powiedzial, ze nie trzeba i kleili styropian na dysperbit jeszcze mam pytanie, na tej scianie polnocnej beda schody zewn, i teraz mam 10 cm styropianu plus ta folia i masa czyli razem okolo 15 cm, czy najpierw wykonczyc te sciane i potem lac schody?czy najpierw lac schody, zrobic je z przerwa 15 cm od budynku i dopiero po laniu schodow ocieplac sciane i szczeline miedzy schodami i sciana? wiecie jestem dzis od 5 na nogach i juz mam metlik w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts