Gość 1950 19.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Przecież nocki nie zarwę by wyczytać kto i zacz.Na macanego piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ok. Selimm Ty mnie pisz wyraziście.I tłumacz te zdrady bo mnie ciekawość podswęduje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 a wiec tak to tu wyglada towar macany nalezy do macanta ....czulem jak mnie ktosik macał ...oddam sie darmo -ale tylko w dobre rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.08.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ty kocie, to zawsze byś się ślizgał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Z kotów najlepiej wychodzą mi sierście.Najlepiej skubane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Po moich rencach zostaje tylko to http://www.koty.pl/home/rasy/img/48.5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 powiem Ci, że bardzo lubię koty. proszę ich nie męczyć a ten jest bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Eeeee, kto mówi o dręczeniu ogoniastych ?? Ale to jest ewidentny przykład,co czułość może dokonać. I łyso.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ziaba to Ty wamp jestes ..a skorke masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 i znowu podrywa, na kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Selciu co to jest ten umbal czy jakos tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Sennam jakaś takaś. ( przeca nie napiszę iż spać mi się chce ) bo to zaraz a jak, a w jakiej pozycji itd. ciągoty mam łóżkowe. Jako że ziaby są z rodziny skowronków ( łomatko ) Już prędzej poranne świtanie bliższe skórce niż markowanie nocne z paluchami w oczach. grzeszcie ładnie by było co rannym świtaniem poczytać. Rankiem to jest TO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 czy to znaczy Ziaba , ze Ty zawsze rano ale jak Ziaby ...hmm ..no Wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.08.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 no umbał toooooo umbał no! ..kapisi ?? kto tam ma czas dzisiaj na rano ? czlowiek wstaje patrzy na zegarek uzyje paru słow dla pokrzepienia serc i idzie do pracy Dziadek nie na kota ino na biednego kota ...kobiety kochaja slimokow , bo przeca One uwielbiają wiecznie cos poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Dziadek nie na kota ino na biednego kota ...kobiety kochaja slimokow , bo przeca One uwielbiają wiecznie cos poprawiać nie rob juz z siebie takiej biedy na litosc to byle co sie zawsze przyplacze , przeciez nie fajna babeczka dalej nie wiem co to umbal , masz dar tlumaczenia I półśrodki i na pół gwizdka tyż tu sie dzieja rzeczy powazne nie ma polsrodkow i pol gwizdkow tu jest real tlumaczac na Twoj jezyk szukasz ropucha to tu znajdziesz i jakos sie dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 nie, fala punktowa mnie dopadła szaro-buro i ponuro to i ponury jest w to zamieszany? Dementi, nic nie mieszałem. Jak pójdzie do kompa, to już przegrane. Kiedyś to mógł szef zmiany drogówki załatwić [i załatwiał ]. Ale potem mi- zmienili na po- i już nie dawało rady. Zresztą tamten szef "R" i tak lokalny, stolicznyj był. No i punktów nie było. Nawet tych czarnych. a Ponury to się chyba w nowej lokalizacji jeszcze nie zameldował? Melduję się. Jak się odkopię z roboty, to zajrzę jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 mi to w jezdzie wcale nie przeszkadza ale tak komfortowo powinienem sie poczuc za jakis tydzien-dwa jak to mowia Polak uczy sie na ... ..teraz mam liscia przyklejonego na silikonie/ rejestracja/ , a plakietke na szybie mam zaslonietą wycieraczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 No i punktów nie było. Nawet tych czarnych. a Ponury to się chyba w nowej lokalizacji jeszcze nie zameldował? Melduję się. Jak się odkopię z roboty, to zajrzę jeszcze. czas najwyzszy ja to nawet nic nie wiedzialam o zadnej zmianie lokalizacji a czy byly punkty zwrotne? a moze krytyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.08.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 ponury pewnie był zdziwiony, że zmieniliśmy szyld a może nam zmieniono szyld ale te typy tak mają selim Ty biedny kocie, ktory na litość rwie panienki, Ty za chwilę będziesz dziadkiem ale nie myśl, że coś się zmieni, dla mnie dalej będziesz kotem, któremu stępiały pazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts