rrmi 20.08.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 to jest facet w "Dzikosci serca" byl the best czy ktos pamieta Jego marynarke ? http://www.interia.pl/i/news760412.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.08.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 to jest facet w "Dzikosci serca" byl the best czy ktos pamieta Jego marynarke ? http://www.interia.pl/i/news760412.jpgHmm, a ten film w którym był alkoholikiem i mial taka fajna laske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.08.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 "Leaving Las Vegas"http://film.onet.pl/_i/film/z/zostawic_las_vegas/d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 tez dobry ja tam wogole lubie Nocolasa i Robert do nas zajrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 "Leaving Las Vegas" http://film.onet.pl/_i/film/z/zostawic_las_vegas/d.jpgo, własnie, własnie.Fajny film i ta aktorka tez niezła, podobała mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Gosiu ja zauwazam u Ciebie nieprawidlowosci w kwestii Twojej sexualnosci Ze Nicolas jest taaaaki meski to ja wiem i lubie popatrzec , ale zeby na ... i jeszcze byl super w "Windtalkers" qrcze czy to watek filmowy sama zaczelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Gosiu ja zauwazam u Ciebie nieprawidlowosci w kwestii Twojej sexualnosci Ze Nicolas jest taaaaki meski to ja wiem i lubie popatrzec , ale zeby na ... i jeszcze byl super w "Windtalkers" qrcze czy to watek filmowy sama zaczelam Ee, ja na ładne kobitki, tez lubie popatrzec, a ta była taka fajna, kobieca, nie zasuszony szkielet.Bardziej bym sie zastanowila nad watkiem przewodnim filmu moze tu powinnysmy sie zaczac zastanawiac bo przyjdzie nam w slady Nicolasa isc. Wlasnie wróciłam z Castoramy i zginał im 1 tir z moimi BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 zginal Tir z betonem kom? tak porozmawiajmy jak w AA ja to bym poszla , ale po sladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.08.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 zginal Tir z betonem kom? tak porozmawiajmy jak w AA ja to bym poszla , ale po sladach Bez jaj, naprawde.Zamówiłam 3 tiry, 2 przyjechały a z 3 zrezygnowałam, bo myslałam, ze mi starczy.Zapłaciłam za 3, dzisiaj pojechałam, poprosiłam by dali 60 sz BK a za reszte zwrócili kase.Oni rzucili sie do szukania, no i po 40 min stwierdzili, ze nigdzie nie maja info o tym 3 tirze i mam przyjechac jutro to poszukaja lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 to brzmi jak film grozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.08.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 to brzmi jak film grozy to, to jeszcze luz.Ostatnio zamówiłam bloczki o podwyzszonej dokładnosci, trzy razy powtórzyłam, ze własnie te dokładne.Zapłąciłam, a za pare dni telefon by przyjechac i dopłacic, bo kolega sie pomylił i policzył te o mniejszej dokładnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a czy w tej Castoramie dostalas lepsze ceny niz na skladzie budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.08.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a czy w tej Castoramie dostalas lepsze ceny niz na skladzie budowlanym?Nie, ale jako jedyni zgodzili sie zabrac niewykorzystane bloczki i tylko BK od nich brałam, na szczescie, tzn dzisiaj jeszcze kupiłam folie i klej do izolacji fundamentów, ale to tylko dlatego by mi za jednym zamachem zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Hej, hej! ja tu nowa w tem temacie Ale zobaczylam ze cos wsponimacie "Dzikość serca" i " zostawić Las Vegas" wiec nie mogla kliknac obojetnie kolo tego "Dzikość" to pierwszy film, ktory zrobil na mnei duze wrazenia... nawet mialam psa Lule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Hej, hej! ja tu nowa w tem temacie Ale zobaczylam ze cos wsponimacie "Dzikość serca" i " zostawić Las Vegas" wiec nie mogla kliknac obojetnie kolo tego "Dzikość" to pierwszy film, ktory zrobil na mnei duze wrazenia... nawet mialam psa Lule widzisz, bo my tu mamy duzy rozrzut a ja jeszcze uwielbiałam Miasteczko Twin Peaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Hej, hej! ja tu nowa w tem temacie Ale zobaczylam ze cos wsponimacie "Dzikość serca" i " zostawić Las Vegas" wiec nie mogla kliknac obojetnie kolo tego "Dzikość" to pierwszy film, ktory zrobil na mnei duze wrazenia... nawet mialam psa Lule haj Wojty dla mnie Dzikosc jest przedmiotem kultu a pamietasz jak Oni z Lula ida droga , Nicolas w tej marynarce ...aj ale bym obejrzala niektore fimy moga ogladac raz w tygodniu muzyka w Miasteczku byla zarabista i ten policjancik tez niczego sobie taki dziubulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witaj rrmi!!! Dla mnie dzikosc tez byla nr 1 do czasu az zobaczylam filmy Larsa ... Wiec u mnie hierarchia jest taka : Larsik dzikosc ... Almodovar oraz inne superfilmy ... A goladaliscie " Mulholland drive" - to jest odlot, niestety 10% filmu jest dla mnie nadal zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi ten policjancik to Charlie Sheen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Kochamy rodzinnie AmodovaraJednak moim zdecydowanym codziennym filmem jest "Ojciec chrzestny"Al jest moim idolemale lubie wielu rezyserow i wiele filmow M.Scorsese jest takim bardzo the bestmozna do wieczora ja mam taki zwyczaj , Wiesz , ze czasem , wlasciwie czesto ogladam po kilka fragmentow filmu tak mi sie wtedy lepiej robinp.Foresta czesto czyli do wielu bardzo czesto wracamnie ogladalam Mulholland Drive czyj to film , moge jutro kupic , widze , ze gust mamy taki samto i mi by sie spodobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi ten policjancik to Charlie Sheen ooo nie mam glowy chyba sie kiedys na jakis wieczorek zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts