rrmi 21.08.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 A tak w ogole mam na CD muzyke z "Porozmawiaj z nia"-chyba zaraz sobie ja puszcze jest super ale jak filmowa to Morricone jest dla mnie the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ... niedawno ogladalam "Prawo pożadania" - moj maz odwracal glowe jak byly sceny - Antonio + inny face+lozko... slyszalem o tym filmie. dobrze jednak,ze go nie ogladalem. nie mam nic do kochajacych po innemu ale Antonio to bawidamek a nie bawimen.Dla mnie przynajmniej.I nie chce tego psuc. Almodovar jest homo stad tak duzo w jego filmach kompilacji na temat. jego filmy sa ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ja z Dawno temu najbardziej lubie jak De Niro czeka na nia i jada do restauracji , wszystkie stoly nakryte dla 2 osob i ta muzyka , te skrzypce... Wisz Wojty , ze nie ma Dzikosci na CD I NIE MOGE KUPIC I ZNOWU OBEJRZEC!!! ojjj, naprawde? -musze poszukac w moje wypozyczalni...jak bedzie to przegram i ci przesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ten film (Dawno temu) mam , tylko Dzikosci nie moge obejrzec , naprawde nie ma na cd a video tez nie widzialam , juz sie sporo naszukalam ale dzieki ja swoje hity mam zawsze pod reka w razie jak potrzeba najdzie ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ... niedawno ogladalam "Prawo pożadania" - moj maz odwracal glowe jak byly sceny - Antonio + inny face+lozko... slyszalem o tym filmie. dobrze jednak,ze go nie ogladalem. nie mam nic do kochajacych po innemu ale Antonio to bawidamek a nie bawimen.Dla mnie przynajmniej.I nie chce tego psuc. Almodovar jest homo stad tak duzo w jego filmach kompilacji na temat. jego filmy sa ciekawe. tia i do tego te wszystki filmy o dziwo sa .. feministyczne - jeszcze chyba zadna kobieta nie nakecila tak feministycznego filmu! Nie wiem cy zauwazyliscie, ale w kazdym filmie jest jakas biedna kobieta, ktora ma porblem z facetem-szowinistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a kto ogladal taki bzdurny filmik Od zmierzchu do switu?wampiry w Mexico.ale muzyke zrobil gosc,ktory gral w Pulp fiction.wiecie,ta gitarka.i to slychac.warto film zobaczyc dla samej muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 tia i do tego te wszystki filmy o dziwo sa .. feministyczne - jeszcze chyba zadna kobieta nie nakecila tak feministycznego filmu! Nie wiem cy zauwazyliscie, ale w kazdym filmie jest jakas biedna kobieta, ktora ma porblem z facetem-szowinistą. prawda , ale wszystkie sa dobre tyle tego dobra jest na swiecie a kiedy ogladam Czas Apokalipsy zawsze rycze i Puton tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 tia i do tego te wszystki filmy o dziwo sa .. feministyczne - jeszcze chyba zadna kobieta nie nakecila tak feministycznego filmu! Nie wiem cy zauwazyliscie, ale w kazdym filmie jest jakas biedna kobieta, ktora ma porblem z facetem-szowinistą. zgadza sie.Bo to Hiszpania.I stad problemy damsko-szowinistyczne. macho to czesc kultury w krajach hiszpanskojezycznych. amerykanski feministki dla odmiany sa znienawidzone przez amerykanskie kobiety,bo robia dla kobiet wiecej zlego niz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Kocham tez Ala Pacino w Scarface i w Carlito's Wayjak On ja kochal ta tancerke qrcze jakie to bylo piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Ale czy w Hiszpani naprawde jest tylu gejów i transeksualistow? I zauważyliscie wszyscy geje sa u niego zawsze bardzo religijni, mimo ze w wierze katolickiej potepia sie homo... Widac i almodovar ma z tym duzy problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Kocham tez Ala Pacino w Scarface i w Carlito's Way jak On ja kochal ta tancerke qrcze jakie to bylo piekne qurde, a ja cos nie przypominam sobie tych filmow - z Alem to przede wszystkim "Zapach kobiety"....och.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Czlowiek z bliznaDroga Carlita na pewno ogladalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 qurde, a ja cos nie przypominam sobie tych filmow - z Alem to przede wszystkim "Zapach kobiety"....och.... odswiez pamiec , warto Zapach kobiety och..och..och Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Czlowiek z blizna Droga Carlita na pewno ogladalas. oba de Palmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Cholerka glupio mi ale nadal nic.... moze to tak jak z Kika - ogladalam 2 razy a za 3 dowiedzialam sie ze to Kika.... Dobra, jutro zamowie z mojej wypozyczalni-slowo harcerza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 tego to ja nie kojarze ...Kika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 "Kika" to oczywiscie Almodovara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 "Kika" to oczywiscie Almodovara to chyba mam jutro jais cel , zeby do sklepu jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Ale czy w Hiszpani naprawde jest tylu gejów i transeksualistow? I zauważyliscie wszyscy geje sa u niego zawsze bardzo religijni, mimo ze w wierze katolickiej potepia sie homo... Widac i almodovar ma z tym duzy problem... Almodovar urodzil sie w malym miasteczku w rodzinie bodajze aptekarza. religia przed laty w Hiszpanii,odgrywala co najmniej tak duza role,jak w Polsce za socjalizmu. stad polaczenie. no i ten gen Franco. prawie jak nasz poczciwy Jaruzelski.Tez general. Almodovar ma problem z polaczeniem homosklonnosci z religia. nie da sie powiedziec,ze wszystko jest ok. bo gdyby tak bylo,to nie powstaloby tylu filmow w temacie. ja ogladam to jako ciekawostke,bo mnie problem homo nie dotyczy. mnie nawet jego orientacja zbytnio nie zajmuje. lubie po prostu jego filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Kika to wczesny Almodovar - zakrecony jak ruski sloik mialm to kiedys przegrane na DVD (kolekcjonuje wszystko Almodovara i Larsa) ale gdzies mi wsiorbalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts