Luc Skywalker 21.08.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 filmem,ktorego nie moge spokojnie ogladac,jest Windtalker.John'a Woo.z Nicolasem ,oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Mnie tez temat homo nie dotyczny Mam kilku znajomych "w temacie" i dlatego mam do tego bardzo liberalny stosunek - to chyba dobre okreslenie Moj maz jednak do niedawna inne zdanie - chyba za duzo kazan w kosciele slyszal , ale po filmach Pedro troche sie zmienil zdanie;). Ale na widok calujacych sie facetow nadal sie odwraca z niesmakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 mialm to kiedys przegrane na DVD (kolekcjonuje wszystko Almodovara i Larsa) kto to jest ten Lars? obilo mi sie o oczy na Forum kilka razy te imie. ale jakie on filmy zrobil? czy ja je ogladalem? podpowiedz cos. prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 filmem,ktorego nie moge spokojnie ogladac,jest Windtalker. John'a Woo. z Nicolasem ,oczywiscie. A jak to sie nazywa po polskiemu? A ogladaliscie "Bez twarzy" - Face off - to jeden z nielicznych filmow sensacyjnych , no moze sensac-psychol., ktory mi sie podobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ja mam znajoma lesbijke a Jej najlepszym przyjacielem jest gej tak ogolnie to mi to..ale ze wzgledow estetycznych...niebardzo czyj jest Face off? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 lars, larsik itp to Lars von Tier rezyser m.in. "Przelamujac fale", "Idioci", "Królestwo", "tańczac w ciemnosciach", "Europa", "Dogwille" itp itd napewno znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 lars, larsik itp to Lars von Tier rezyser m.in. "Przelamujac fale", "Idioci", "Królestwo", "tańczac w ciemnosciach", "Europa", "Dogwille" itp itd napewno znasz dzieki za to , chyba jakas uczta sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ja mam znajoma lesbijke a Jej najlepszym przyjacielem jest gej tak ogolnie to mi to.. ale ze wzgledow estetycznych...niebardzo czyj jest Face off? oj nie wiem - zaraz pogoogluje tam gral Nikoś z Travolta - pozamieniali sie twarzami - niezla jazda byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 nie znam polskiego tytulu Windtalkersrezyser John Woo.zobacz na stronie Nicolasa.albo na http://www.mgm.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 tyle wystarczy , sama pogoogluje wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Aby wykryć kolejną zbrodnię przygotowaną przez Castora Troya, agent FBI musi wykorzystać najnowsze osiągnięcie amerykańskiej chirurgii co pozwoli mu założyć twarz swojego największego przeciwnika. Ale aby było zabawnie ten niezwykły wynalazek działa także w drugą stronę, bo oto Castor Troy zakłada twarz agenta FBI. Sean Archer jako psychodeliczny morderca trafia do więzienia, a Castor Troy wiedzie spokojne życie u boku żony i córki Seana Archera. reżyseria: John Woo scenariusz: Mike Werb, Michael Colleary obsada: Nicolas Cage, John Travolta, Joan Allen, Gina Gershon, Dominique Swain, Nick Cassavetes gatunek: sensacyjny kraj: USA rok produkcji: 1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Windtalkers II wojna.jest o odbijaniu od japoncow wysepek na Pacyfiku.Sai Pan i inne. amerykany wpadli na pomysl wykorzystania jezyka indian Navajo, do szyfrowania meldunkow.Nicolas zostal straznikiem kodu,a nie czlowieka tym jezykiem mowiacym.no i dramat gotowy,bo on zaprzyjaznia sie z nosnikiem kodu. na pewno ogladalas ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Wlasnie znalazlam opis filmu - chyba jednak nie ogladalam - to zbyt wojenny film, jak na mnie A poza tym Nikos cos ostabo sie popsul ("60sekund", "Lot skazanców" itp dla mnei mierne...) Ale za to jest jescze jednen jego film po ktorym chodzilam przez tydzien zakrecona "8 mm" ogladaliscie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a ze starszych filmow,to nie pamietam tytulu.opisze go jednak. Belmondo gra dobrego gline.w scenie finalowej ginie.Co jest nie do pomyslenia w amerykanskiem filmie. podczas jego smierci gra Ennio Morricone.to jest muzyka,ktora potem wykorzystano w programie o zwierzetach.Animals chyba sie nazywal.moj dzieciak plakal zawsze,ze biedne pieski. musialas to ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 8mm? niesie jutro zaopatrze w to co tu wymienilasjuz sie ciesze Windtalkers jest wojenny , ale tez o przyjazni jest piekny , ale ja zawsze uzywam chusteczek , a czesto ogladam taki pewniak na ladne oczy jak Czas Apokalipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Wojty http://www.mgm.com/windtalkers/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ja ostatnio kilka razy ogladalam Gladiatora , piekna muzyka , film nie bedzie jednym z tych , ktore ogladam choc przez chwile raz w tygodniu , ale bardzo mi sie podobalmuzyka wpleciona naprawde doskonale drugi taki z piekna muzyka to film o Muhamedzie Alipiekna muzyka , cos jak Biko Gabriela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a ze starszych filmow,to nie pamietam tytulu. opisze go jednak. Belmondo gra dobrego gline. w scenie finalowej ginie.Co jest nie do pomyslenia w amerykanskiem filmie. podczas jego smierci gra Ennio Morricone. to jest muzyka,ktora potem wykorzystano w programie o zwierzetach.Animals chyba sie nazywal. moj dzieciak plakal zawsze,ze biedne pieski. musialas to ogladac. a to to ogladalam! - tylko teraz musze sobie przypomniec o co chodzilo na pewno ogladalam film z muzyka "animals" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Belmondo gra dobrego gline. w scenie finalowej ginie.Co jest nie do pomyslenia w amerykanskiem filmie. podczas jego smierci gra Ennio Morricone. to jest muzyka,ktora potem wykorzystano w programie o zwierzetach. Pewnie "Zawodowiec" (Le Professionnel), Morricone za tę muzykę nominowany do Cezara. Utwór nazywa się "Chi mai". Podesłać ? A "Windtalker" to "Szyfry wojny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Luc to chyba byl "Zawodowiec" ale sie musze jescze mojego Wojcia zapytac - on to na pewno wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts