Wojty 21.08.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Ponury - byles szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 podeslac , jesli mozna , ale to byl Zawodowiec?? dobry to byl jeszcze Leon zawodowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Utwór nazywa się "Chi mai". Podesłać ? nie .Dzieki. jakbys mogl podac tytul filmu. masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Belmondo gra dobrego gline. w scenie finalowej ginie.Co jest nie do pomyslenia w amerykanskiem filmie. podczas jego smierci gra Ennio Morricone. to jest muzyka,ktora potem wykorzystano w programie o zwierzetach. Pewnie "Zawodowiec" (Le Professionnel), Morricone za tę muzykę nominowany do Cezara. Utwór nazywa się "Chi mai". Podesłać ? A "Windtalker" to "Szyfry wojny". [email protected] ......no! a tak wogle to podeslij spis czego tam masz ...nie cackaj sie idz na całosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Windtalkers - juz osnalazlam i zobaczylam ze to "Szyfry wojny" ale nadal podtrzymuje slowo ze tego nie ogladalam, ale po waszych rekomendacjach ogldne - koniecznie- mimo ze nie przepdam za scenami batalistycznymi -nawet szeregowca ogladalam tylko do polowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Utwór nazywa się "Chi mai". Podesłać ? nie .Dzieki. jakbys mogl podac tytul filmu. masz? to juz ustaliliśmy - "Zawodowiec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 A "Windtalker" to "Szyfry wojny". nie pomyslalabym tak , nie znalam tytulu dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 moja ulubiona muzyka filmowa http://www.enniomorricone.com/ dla mnie absolutne mistrzostwo swiata. jest cala masa nowych filmow amerykanskich z muzyka zrobiona z tego co na rynku sie ukazalo.to tez jest piekne.to polaczenie.ale Morricone jest jeden.pamietacie Misje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 jakbys mogl podac tytul filmu. masz? Podałem a w USA chyba oryginalny był http://movies2.nytimes.com/gst/movies/movie.html?v_id=106526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 A slyszeliscie muzyke do filmu "Bandyta" Kilara? - też miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 jakbys mogl podac tytul filmu. masz? Podałem a w USA chyba oryginalny był http://movies2.nytimes.com/gst/movies/movie.html?v_id=106526 i mozesz juz nie podsylac , ja jutro film kupie , bo az mi wstyd , ze nie mam ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi - to sie jutro uciesza sprzedawcy w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi - to sie jutro uciesza sprzedawcy w sklepie sprzedawcy maja tak obojetny stosunek do kupujacych , ze trudno nawet o tym pisac ale jak kupowalam Dawno temu , dlugo nie moglam znalezc , zniechecona zapytalam i nawet taki jeden wiedzial o czym mowie kliniczny przypadek tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 A slyszeliscie muzyke do filmu "Bandyta" Kilara? - też miodzio nie slyszalem. w USA ukazuje sie cala masa filmow z muzyka zaczerpnieta z tego,co nagraly zespoly rockowe. te polaczenia sa genialne. coraz trudniej jest spotkac film z oryginalna muzyka,zrobiona przez kompozytora. w Misji E.Morricone dopasowal nuty do ukladu palcow glownego bohatera,ktory gra w jednej ze scen na fujarce. i w oparciu o te palce,stworzyl cala muzyke do filmu. to niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi - to sie jutro uciesza sprzedawcy w sklepie sprzedawcy maja tak obojetny stosunek do kupujacych , ze trudno nawet o tym pisac ale jak kupowalam Dawno temu , dlugo nie moglam znalezc , zniechecona zapytalam i nawet taki jeden wiedzial o czym mowie kliniczny przypadek tutaj dlatego ciesze sie ze nie mieszkam w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi, a nie lepiej/taniej pojsc do wypozyczalni - ogladnac i ... przegrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 dlatego ciesze sie ze nie mieszkam w USA mozna sie przyzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a czy ktos wie,jak nazywa sie rezyser filmu? chodzi mi o Aquirre-gniew bozy.nie jestem pewien pisowni.to taki ciezki film o czasach odkrywania przez kolonizatorow Amazonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Dzieki Ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a tak wogle to podeslij spis czego tam masz ...nie cackaj sie idz na całosc Żartujesz ? 1000 płyt ? Odwiedź Media Markt Poszło. Pamiętaj, żeby po upływie 24 godzin skasować WIem co to znaczy szukać czegoś, bo jeszcze za komuny tęskniłem, by to mieć. Paweł Sztompke w "Trójce" grając to podawał nazwę "Chi mai", nijak nie mogłem sie z tym zgodzić - ja miałem w głowie tytuł "Zawodowiec", to paryskie mieszkanie z laseczką i szpiclami w samochodzie... ech... stare dzieje... Luc - to Werner Herzog; jeszcze [poza innymi] jego "Stroszek" - po obejrzeniu którego powiesił się Ian Curtis z Joy Division Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts