Wojty 21.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Z krajow w jakich bylam to najbardziej chcialabym mieszkac w Danii - i ludzie bardziej wyedukowani i do Larsika blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a tak wogle to podeslij spis czego tam masz ...nie cackaj sie idz na całosc Żartujesz ? 1000 płyt ? Odwiedź Media Markt Poszło. Pamiętaj, żeby po upływie 24 godzin skasować WIem co to znaczy szukać czegoś, bo jeszcze za komuny tęskniłem, by to mieć. Paweł Sztompke w "Trójce" grając to podawał nazwę "Chi mai", nijak nie mogłem sie z tym zgodzić - ja miałem w głowie tytuł "Zawodowiec", to paryskie mieszkanie z laseczką i szpiclami w samochodzie... ech... stare dzieje... ciezkie czasy, a do tego jeszcze nie bylo google... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi, a nie lepiej/taniej pojsc do wypozyczalni - ogladnac i ... przegrac naprawde tanie sa tu filmy ja naleze do tych co musza miec na calkiem te swoje hity dlatego tak nad ta Dzikoscia ubolewam , ze tyle czasu nie widzialam POZA TYM po angielsku one brzmia inaczej , bede potrzebowala kilka pamiatek jednak chociaz Pulp Fiction , ciezko zrozumiec , dialogi sa ..sama Wiesz jakie szybkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi, a nie lepiej/taniej pojsc do wypozyczalni - ogladnac i ... przegrac naprawde tanie sa tu filmy ja naleze do tych co musza miec na calkiem te swoje hity dlatego tak nad ta Dzikoscia ubolewam , ze tyle czasu nie widzialam POZA TYM po angielsku one brzmia inaczej , bede potrzebowala kilka pamiatek jednak chociaz Pulp Fiction , ciezko zrozumiec , dialogi sa ..sama Wiesz jakie szybkie zawsze mozan lektora polskiego wylaczyc a to ze plytki u was tanie to cos wiem - moj Wojcio kupil mi prze e-bay Skaferlatine (moze ktos lubi SKA???) za 1$ - i juz z przesylka wyszlo taniej niz w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Luc - to Werner Herzog; jeszcze [poza innymi] jego "Stroszek" - po obejrzeniu którego powiesił się Ian Curtis z Joy Division to po tym?? straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rezyser m.in. "Przelamujac fale", "Idioci", "Królestwo", "tańczac w ciemnosciach", "Europa", "Dogwille" itp itd na 100% ogladalem Idiotow. co do pozostalych,to sam nie wiem. moze i widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ponury dzieki wielkie serce mocniej bije na ta muzyke jest cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Tak tak nie zapomne ..24h dawno tego nie słyszałem ..to ich wizytowka 1000 płyt ..tylko, myslalem ze masz wiecej kiedys mialem tez sporo, ale odkad mi mieszkanie obrobili to sporadycznie kupuje coś masz moze A.P.Project ...la sagrada ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Obejrzyj Dogville, na początek, to taki złagodzony Lars. A potem "Kingdom" O Curtisie http://members.aol.com/lwtua/curtis.htm#suicide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Luc - to Werner Herzog; jeszcze [poza innymi] jego "Stroszek" - po obejrzeniu którego powiesił się Ian Curtis z Joy Division dzieki Ponury. jaki Stroszek? ogladalem dosc duzo filmow Herzoga.Ale tego nie kojarze. dziwne bylo to polaczenie Herzoga z Kinskym. znasz oczywiscie historie ich wspolpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 masz moze A.P.Project ...la sagrada ...? ja sciagnalem z Aresa. wrzucilem la sagrada i dalo rade. nie len sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Ponury chyba Cie zaskocze kto spiewał pod koniec filmu Jade ?? wiem ze muze skomponowal Horner ale kto spiewał ?? moze Sade ? tylko koncowke filmu obejrzalem ale utworek mi utkwil w pamieci dasz rade ?? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Deborah Curtis had the words Love Will Tear Us Apart inscribed on Ian's memorial stone. wzruszajace i straszne co znaczy estranged? hmm nie mam slownika ani dzieciaka w domu widze , ze muzyczka dzisiaj do nocy ciemnej bedzie na celowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 masz moze A.P.Project ...la sagrada ...? ja sciagnalem z Aresa. wrzucilem la sagrada i dalo rade. nie len sie. nie da rady , mam firmowego laptopa ..zadnych p2p tylko sprawdzone zrodlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 1000 płyt ..tylko, myslalem ze masz wiecej [...] masz moze A.P.Project ...la sagrada ...? tzn. 1000 CD, a jeszcze drugie tyle winyli, ale głównie polskich, sporo jazzu i poważnej, nie ekscytuj się tak. Co da "Sagrady" muszę zerknąć, mam coś z APP, ale tego chyba nie. Luc, znam - to dwa niezłe charakterki, a Klaus... o zmarłych nie mówi się inaczej jak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 selimm 1 000 to malo?? Przeciez Ponury to nie sklep ani wypozyczalnia. Ja ma co najwyzej 200-300 i znajomi nadziwic sie nie moga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Selimm - nie widziałem Jade - zerknij tu http://www.imdb.com/title/tt0113451/soundtrack RRMI - estrange = ZRAZIĆ SOBIE; ODSTRĘCZAĆ; ODSTRĘCZYĆ; ODMAWIAĆ; ODMÓWIĆ masz słownik, dołącz do Ulubionych http://www.translate.pl Dzięki Wojty - gotów do mnie z nagrywarką wpaść I jeszcze raz "Stroszek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Dzięki Wojty - gotów do mnie z nagrywarką wpaść ciekawie jak te winylowe by przegrywal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Chyba w tej recenzji Stroszka powiedziano o kilka slow za duzo Wyglada an ciekawy film, ale po tej recenzji juz mniej wiecej wiem jak sie konczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Ponury z szybką nagrywarką musze przeswietlic Loreena McKennitt , bo to tez ona mogla spiewać Wojty zartowalem se na winilowe tez jest sposob a tak a propos to Ty na wsi centralnej mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts