Wojty 21.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Wojty zartowalem se na winilowe tez jest sposob a tak a propos to Ty na wsi centralnej mieszkasz? Nie, na wsi zachodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Uznali, że pewnie już każdy to widział ciekawie jak te winylowe by przegrywał? bo ja wiem ? ręcami chyba Gramofon zepsuty ...Posłuchaj czy słyszysz jakieś dźwięki gramofonu? to z magnetofonu - może A może z CD-romu Może tak , może nie Może prrr... A kto to wie? Rymuję po polsku Bo nie jestem z Waszyngtonu Londynu, Rzymu, czy z nad Balatonu... * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 czyzby czyżyk? i kaliberek? Ja (ja) zaczynam, oto moja kabinaTu się wchodzi, naciska, ogląda się z bliska Dziś wszystko, co daleko i blisko Joka, foka, sroka O.K., nieważne, każdy tu ma jazdę Niech zgadnę, ktoś tu jest Magiem, naprawdęDalej, po lewej ręce, cudów więcejPrędzej, zaraz się zakręcęPędzę tam terazKażdy z was może już wybieraćKto nie chce zwiedzać - proszę czekaćPolegać na mnie warto, proszę bardzoZa mną tu się wchodzi, porusza, ciszaDusza się śmieje (Ha ha)Joka, kwoka, fokaO.K., nieważne, każdy tu ma jazdę, ja zawszeRazem z moim pojazdemI ja wiem, że Lem, Lem jest fantastąPisze, że przybysze są zieloni jak ciasto kiwi Dla mnie obrzydliwiZbyt wyraźni, hałaśliwiWidzę ich zbyt jasno i ciasnoKiedy będę chciał - zgasnąTo moja kabina, to moja machinaTo moja dziedzina, zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 niesmiało przypomne ze ten wątek to nie stowarzyszenie umarłych poetow ino ZDRADA , SEX , CYCKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 no to Selim zaczyna - kogo dzisiaj zdradziles? - prosze ze szczegolami - jak i gdzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 niesmiało przypomne ze ten wątek to nie stowarzyszenie umarłych poetow ino ZDRADA , SEX , CYCKI troche kultury czasem nie zaszkodzi Nastasja Kinski tez miala co potrzeba , to jak na zdradzie jak w tej stajence ..hm ..nie pamietam tytulu filmu ..to w kinie gwizdali Wojty nie nabierz sie na Niego gawedziarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 no dzisiaj ...hm nie mialem czasu , ale jak jechalem koło Wrocka to stały tak takie wymalowane panie pewnie na stopa sie chciały zabrać ...ehh szkoda ze samochod był pełny No to teraz Wojty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a nie mowilam ponury dzieki za slownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 no dzisiaj ...hm nie mialem czasu , ale jak jechalem koło Wrocka to stały tak takie wymalowane panie pewnie na stopa sie chciały zabrać ...ehh szkoda ze samochod był pełny No to teraz Wojty ! oj widze ze ty Selim dawno kobity nie miales bo jakies zwidy juz masz - kolo Wrocka nikt nie stoi - az pod Katowice trzeba jechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Chyba w tej recenzji Stroszka powiedziano o kilka slow za duzo Wyglada an ciekawy film, ale po tej recenzji juz mniej wiecej wiem jak sie konczy... no wiec Wojty & Ponury. Stroszka to ja ogladalem jednak. bylo to na poczatku lat '90. widzialem jednak od tego czasu ,to i owo. i musze stwierdziec,ze akcja filmu toczy sie zdecydowanie na amerykanskiej prowincji. bohater filmu tez roztropnoscia nie grzeszy. swiezy imigrant z Niemiec,kupuje na kreche mobile house. i na co on liczy? ze kto kredyt za niego splaci? a dom na kolach,to smieszna inwestycja. zeby jeszcze on,bohater,byl z Polski. to zadluzenie by splacil. ale niemiaszek w tej sytuacji musial polec. no i gdzie tu dramat. to film o nizszosci rasy niemieckiej na tle reszty. i tyle. i gdzie motyw do samobojstwa? aronol. jak mawiaja ludzie z Wisconsin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 no dzisiaj ...hm nie mialem czasu , ale jak jechalem koło Wrocka to stały tak takie wymalowane panie pewnie na stopa sie chciały zabrać ...ehh szkoda ze samochod był pełny No to teraz Wojty ! oj widze ze ty Selim dawno kobity nie miales bo jakies zwidy juz masz - kolo Wrocka nikt nie stoi - az pod Katowice trzeba jechac... nie dalej jak dzisiaj te zwidy miałem ....a jakie opalone były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 [quote name="Luc Skywalkeri gdzie motyw do samobojstwa?aronol.jak mawiaja ludzie z Wisconsin. Wiesz, jak sie ktos chce zabic, to mu se wszystko bedzie z tym kojarzylo... jak to bylo..."Bo mi sie pani psorze wszystko z d.... kojarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 jak to bylo..."Bo mi sie pani psorze wszystko z d.... kojarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 prawde mowiac to ten cyctat powinnam komu innemu przytoczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 prawde mowiac to ten cyctat powinnam komu innemu przytoczyc... to przytaczaj mamy tu demokracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 prawde mowiac to ten cyctat powinnam komu innemu przytoczyc... ze selimmowi znaczy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 no dobra kochani musze zmykac - juztro znowu o 5.45 poranne wstawanie papaptki - upojnej nocy wszystkim zycze........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 prawde mowiac to ten cyctat powinnam komu innemu przytoczyc... ze selimmowi znaczy sie? jasnowidz, czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 no wreszcie jakies normalne skojarzenia 5.45 brrrrrr ja mam biede wstac o 7.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.08.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 no dobraczesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts