rrmi 21.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 upojnej nocy wszystkim zycze........ mozna jasniej? co to jest upojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 21.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Wiecie...Mnie to sie juz nawet nie chce seksu uprawiac. Jestem zmeczony zyciem. Nic mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Wiecie...Mnie to sie juz nawet nie chce seksu uprawiac. Jestem zmeczony zyciem. Nic mi sie nie chce. czy Ty chory jestes Przekorku?? bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 21.08.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Nie, chory nie. Pracuje 300 km od domu. Rodzine widuje tylko 2 dni w tygodniu (week-end). Zamiast sie cieszyc, to sie klocimy. Zycie bez sensu, tyle, ze kasa jest z tego. Dzieci male, rozbrabiaja, wiec week-end spedzamy na ustawianiu ich do pionu. Nerwowo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 zamiast sie klocic moze dzieci do spania , a sami dorosli do... roboty??? to chyba niezly pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 21.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Po wojnie z dziecmi nie ma nastroju. W ogole nie ma nastroju. Czy moze byc nastroj po 8 latach bycia razem? To takie...oklepane. Na codzien problemy, a nagle wieczorem nastroj i wielkie lupu-cupu? Nieeeee. Feee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu, człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał, i kota, który będzie go ignorował. Derek Bruce Przekorek ciezka sprawa ..aby zycie miałoby byc madre to trza myslenie wylaczyc , bo ten ktory mysli zawsze ma rozterki a meskie rozweselacze juz ten tego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Po wojnie z dziecmi nie ma nastroju. W ogole nie ma nastroju. Czy moze byc nastroj po 8 latach bycia razem? To takie...oklepane. Na codzien problemy, a nagle wieczorem nastroj i wielkie lupu-cupu? Nieeeee. Feee. Przekorku to samo zycie , myslisz , ze reszta ma inaczej daj spokoj , 8 lat? ja mam staz ponad 2x dluzszy i zyje no nie wiem jak Cie rozweselic?? moze niebieskie tabletki Selcik ma racje , nie mysl tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 21.08.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Po tygodniu spedzonym w pracy jestem wyj...any i nie mam ochoty, aby ktokolwiek sie do mnie odzywal. Chce ciszy, spokoju na czytanie gazet, piwa, samotnego grania na perkusji. Moze odrobiny inteligentnej dyskusji w TV.Jak w takich warunkach ma sie cokolwiek zdarzyc? Nie chce mi sie niczego inicjowac, a tym bardziej konczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 21.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Dobranoc Panstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 smak zycia odbiera nadmierny apetyt ....pomysl czy nie za duzo oczekujesz? moze tą barierke lekko obnizyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Przekorku to jest proza zycia czy ktos Ci mowil , ze bedzie lekko i kolorowo?raczej nie , a jezeli to lgal jak sobaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 21.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Nie da sie. Ja juz jestem za bardzo rozpedzony. Nie potrafie sie cieszyc niczym dlugo, wszedzie sie spiesze. Do nowych wyzwan, czynnosci, miejsc. Kasa potrzebna, wiec do lepszej pracy, Dalej. I tak w kolo Macieju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ja go rozumiem ! człowiek przynajmniej powinien byc szczesliwy gdy tego nie ma, to sie nic nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Ja rozumiem Przekorku o czym mowisz , ale ... wiem , ze sie madrze teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 21.08.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Ostatnio zabralem zone na kolacje - przedtem zawsze oszczedzalismy, dusilismy kazdy grosz. Zaczelo byc kasy w dostatku - pomyslalem, że czas zaczac zyc. Tyle, ze nic nie cieszy jak dawniej: Drogi garnitur kupiony w 5 minut, niemal z marszu - zero emocji. Kolacja z zona - przecietnie. Zjesc, zaplacic 200,- Pln i do domu, na Panorame w TV.Po emocjach w pracy, cale zycie to zero emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.08.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 moze Stary jakies wakacje? solo lub rodzinką http://www.eccoholiday.com/opis_destynacji,Teneryfa,1.phpja sobie co grudzien cos takiego regenerujacego funduje ...i pomaga jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 bo to tak jest jak sie nie ma ksy to sie mysli , ze jak juz bedzie , jak sie czlowiek odkuje to i problemsy znikna a gucio , nie ma takokazuje sie , ze pieniadze daja szczescie , ale nie wszystko da sie kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.08.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 okazuje sie , ze pieniadze daja szczescie , ale nie wszystko da sie kupic ....trochę mi brakuje do szczęścia wieczór dobry (?) wszystkim selimm, co to jest umbał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.08.2005 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrmi - czyzby w tle byl ten sam ocean ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts