Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu, człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał, i kota, który będzie go ignorował. Derek Bruce

Przekorek ciezka sprawa ..aby zycie miałoby byc madre to trza myslenie wylaczyc , bo ten ktory mysli zawsze ma rozterki

a meskie rozweselacze juz ten tego ?? :wink:

Po wojnie z dziecmi nie ma nastroju. W ogole nie ma nastroju. Czy moze byc nastroj po 8 latach bycia razem? To takie...oklepane. Na codzien problemy, a nagle wieczorem nastroj i wielkie lupu-cupu? Nieeeee. Feee.

Przekorku to samo zycie , myslisz , ze reszta ma inaczej

daj spokoj , 8 lat?

ja mam staz ponad 2x dluzszy i zyje :lol: :lol:

no nie wiem jak Cie rozweselic??

moze niebieskie tabletki :p :wink: :roll:

Selcik ma racje , nie mysl tyle

Po tygodniu spedzonym w pracy jestem wyj...any i nie mam ochoty, aby ktokolwiek sie do mnie odzywal. Chce ciszy, spokoju na czytanie gazet, piwa, samotnego grania na perkusji. Moze odrobiny inteligentnej dyskusji w TV.

Jak w takich warunkach ma sie cokolwiek zdarzyc? Nie chce mi sie niczego inicjowac, a tym bardziej konczyc.

Ostatnio zabralem zone na kolacje - przedtem zawsze oszczedzalismy, dusilismy kazdy grosz. Zaczelo byc kasy w dostatku - pomyslalem, że czas zaczac zyc. Tyle, ze nic nie cieszy jak dawniej: Drogi garnitur kupiony w 5 minut, niemal z marszu - zero emocji. Kolacja z zona - przecietnie. Zjesc, zaplacic 200,- Pln i do domu, na Panorame w TV.

Po emocjach w pracy, cale zycie to zero emocji.