rrmi 21.08.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 paprotka to Ty nie Wiesz co to umbal?? ja tez nie wrocilas?do starej pory?? jareko -ten sam , musialam sie przebrac z tego tygryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.08.2005 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 to za zamiast tygryska patrze na ....... to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 to za zamiast tygryska patrze na ....... to i lepiej no sam widzisz , ze lepiej i juz wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.08.2005 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 jak to wystarczy? a wiecej szczegolikow twej ponetnej anatomi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 jareko , ja nie uczepilam tu tego zdjecia w oczekiwaniu na komplementy , tylko , zeby bylo jasne , ze ja to ja dziekuje Ci , jestes milutki i wogole wejdzmy moze na paprotke ta to jest dopiero laska(tu gwizdanie) niech nam opowie o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.08.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 paprotka to Ty nie Wiesz co to umbal?? ja tez nie wrocilas?do starej pory?? a masz jakiś pomyśł ?? bo ja mam rózne wizje "umbała" nie, nie wróciłaś, junior mnie podpuscił w "opowiedz mi cos prawdziwego ze swojego życia, mamusiu" no i eee, padłam z nim - dwie godziny w plecy selimm, pokaż cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ja tez mam rozne wersje , ale nie bardzo mi tu wypada przedstawiac musze sie zastanowic jedna z nich to umbal to kon pedzacy przez burakowisko albo uderzenie w glowe i zanik pamieci innych juz nie przedstawie a co Ty tam temu dziecku znowu naopowiadalas bedzie sie w nocy z krzykiem zrywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Helloł III zmiano Selimm, to stamtąd miałeś te fajne zdjęcia na łódce ? RRMI, słabo Ci kadr wyszedł w sumie mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 RRMI, słabo Ci kadr wyszedł w sumie mi też zawsze to jakas zbieznosc qrcze przegapilam dzisiaj czasem moglbys przypomniec Wiesz , ze ludzie teraz nierozgarnieci az zla jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.08.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrimi ale Ty chyba, ale Ty chyba.... bez bielizny jesteś conie, ponury ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ...żałuj córko, żałuj...... [to trawestacja reklamy, nie przejmuj się ] ...był Jarre, był Czyżykiewicz, i cudna ostatnia godzina...... ...zapisać ! czwartek, 23:59 - Minimax nocny piątek, 20.00 - transmisja z koncertu Jean Michel'a Jarre'a [chyba w TV też będzie, ale nie ma w programie] http://www.jarre.pl Yes, Paprotka ! bez dessous [RRMI, nie interlokutor ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.08.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a ktoś widział wczoraj "Total eclipse..." ale horror domowy rzucił znad gazety, kiedy artystka wypruwała ostatnią aortę : jezuuu, niech ją ktoś dobije a sister stwierdziła, że ja też wszystko bolało jak słuchała , bo to był śpiew z ropną anginą albo gorzej straszne, straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 rrimi ale Ty chyba, ale Ty chyba.... bez bielizny jesteś conie, ponury ??? a Ty nosisz bielizne latem? jakas jestes niedzisiejsza qrcze zaluje staram sie wszystko pamietac , ale mam za duzo tak wogle to i gacie czasem cerowac trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.08.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a Ty nosisz bielizne latem? e tam latem - zdarzyło się w spóznionym amoku na fabrykę bez majtek polecieć koło zapasowe w terebce trza mieć spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 koło zapasowe w terebce trza mieć spadam spac ?o tej porze kury nawet nie spia co do extra kol to raczej inni niech sie martwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.08.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 nie, nie spać Ty też baw się dobrze. Wszyscy się bawcie, w końcu noc taka... jeszcze letnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 paproc r u ok? takim szyfrem gadasz , abo ja tu za dlugo dzisiaj juz siedze juz kolega tez zauwazyl , ze ja nie interlokutor goraco tak , ze sie nie da wyjsc, znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.08.2005 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 witajcie, dzieki za wszelkie porady, obecnie wyglada tak: wykonawca stwierdzil, ze nie moze spac po nocach mysli o naszych fundamentach i ze odkopie wszystko i zaklei klejem do styropianu, dalam wszelkie rysunki, opisy, od dzisiaj wymagam stalej obecnosci na budowie (do tej pory tak nie bylo, zostawial ludzi samych) mam jeszcze pytanie: ile zostawic styropianu przy oknach? tzn juz we wnece na okno: ile cm ma zazwyczaj stala rama okna - zeby jednak styropian zaslanial troche ale nie dochodzil do brzegu ramy? poza tymspokoj, jestem tak zmeczona, ze o zdradach tylko czytam tutaj w tym watku nic sie nie chce, pozcytalam co pisaliscie o filmach i chyba sobie znowu je obejrze sama klasyka, no ale windwhispera nie bede ogladac, nie trawie amerykanskich filmow wojennych - no moze jeszcze komedie ujda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2005 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 jestes z tym styropianem to poczekaj na okna , jak nie ma okien , nie wiadomo jak beda wygladaly i jak beda obsadzone to Ci chyba nikt nie powie poczekaj na jareko , napewno rano tu sie podpisze na liscie a tak btw jakie masz nadproza? Windtalkers pomimo , ze wojenny jest cudowny dla mnie jeden z lepszych obok innych wczesniej wymienionych dalam wszelkie rysunki, opisy, od dzisiaj wymagam stalej obecnosci na budowie (do tej pory tak nie bylo, zostawial ludzi samych) ja tez sie tak swego czasu zbuntowalam , ale potem bylo tak bylo tak , ze jak ja bylam to i on byl , jak ja pojechalam to i on pojechal normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.08.2005 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 o kurde nie ma bata, bede cala dobe nadproza? w jakim sensie 'jakie'? mam duzo stali wiec na pewno beda wylewane na budowie czyli zelbeton, nie wiem czy o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts