jareko 23.08.2005 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Selim - niezbyt uwaznie czytasz ja juz jedna mam za soba i to wlasnorecznie a kolega JurasXR Stad teraz moge sobie pogderac jak stara baba na takie tematy Ponoc druga jest juz lepsza a w trzeciej jaka postwisz unikniesz juz wszelakich bledow - nie tylko wykonawczych ale takze tych zwiazanych z wyborem projektu Cholerka - co by o tych "bezmozgowcach" zza oceanu mowic ich domki sa wyjatkowo uzytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.08.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 nie zawsze sa takie uzytkowe , te nowe tak , ale stare niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 24.08.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 muszę kiedyś do was wpaść i sobie pogwarzyć....... bardzo tu miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 24.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jarku, co rozumiesz przez ,,użytkowe'' ? Madzia, a Ty tylko na pogwarki chcesz tu wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.08.2005 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 oj Jureczku - uzytkowe to pojecie szerooooooooooookie Madzia - zapraszamy na kawusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 24.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Hmmmm... No tak. Im dalej rodzina wyjedzie, tym bardziej użytkowe... A tak na marginesie, to czemu na herbatkę wczoraj nie wpadłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 muszę kiedyś do was wpaść i sobie pogwarzyć....... bardzo tu miło zajrzyj , zajrzyj a Wy Panowie nawet nie zauwazyliscie ot , szwagry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.08.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 witam, tym razem w lepszym humorze ! odnalazla sie moja ekipa - zadzownili do nmie dzisiaj o 6.30 rano!!! Troche bylo gadania, tlumacznia, ale ostatecznie przyszli dzisiaj i tak sie chlopaki wzili do roboty, ze prawie cala sciane w garau wybudowali!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.08.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 witam, tym razem w lepszym humorze ! cześć Wojty ( znaczy połowo ) a to fajnie, że już lepiej - w tym tempie i na wyrzutach sumienia niesumiennej ekipy do grudnia będzies stała jak to mówi mój syn - piorun masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jakiego grudnia - dzisiaj dzwonil do mnie kierownik i pytal sie jak sie prace posuwaa - mialam go wolac na sprawdzenie 1 warstwy. Powiedzial ze jakmnie tak ekipa bedzie zwodzic to ma inna, ktora moze nam polecic - od polowy wrzesnia sa wolni - wiec wyjscie awaryjne juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.08.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 dziaaj poza tym tak sie spieli ze w jeden dzien sciane w garazu na 1,52 m wybudowali !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ja tam, panie, nie wiem jaki jest rekord stanu surowego ale przesłanki chyba są ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.08.2005 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Meżczyzna spaceruje kalifornijską plażą pograżony w glębokiej modlitwie. Nagle przemówił glośno: - Panie Boże spełnij jedno moje życzenie. I usłyszał głos Boga: - Ponieważ zawsze chodziłeś moimi drogami spełnię twoje życzenie. Meżczyzna poprosił: - Zbuduj dla mnie most na Hawaje żebym mógł tam jeździć samochodem, kiedy tylko zechce. Bóg odpowiedział: - Twoje życzenie jest bardzo materialistyczne. Pomysl logicznie jak wielkich nakladów wymaga takie przedsięwzięcie. Ile betonu, stali. Rzecz jasna mogę to zrobić, ale trudno znaleźć usprawiedliwienie dla takiej prośby. Może wymyśliłbyś inne życzenie, które bardziej oddałoby moją chwałę? Meżczyzna długo się zastanawiał i w końcu odrzekł: - Dobrze Panie Boże, w takim razie chciałbym być w stanie zrozumieć kobiety. Chciałbym, wiedzieć, co One czują, w głębi duszy, co myślą, kiedy nie odzywają się do mnie, albo kiedy placzą. O co, tak naprawdę Im chodzi, kiedy na moje pytanie: co Ci jest? Odpowiadają: a nic.... I chciałbym wiedzieć jak mogę uczynić kobietę naprawdę szcześliwą. Po kilku minutach ciszy Bóg odpowiedział: chcesz dwa, czy cztery pasy ruchu na tym moście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jareko ale ten Bóg to bystry gość jednak jest śnił mi się selek, próbował się wydostać z gruntu, wołał i rence wyciagał ... wyciagłam go a potem sprzedał mi takiego kisssssa, ża ja nie wiem jak myślicie- co to znaczy ?? - pełnia już była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ja tam, panie, nie wiem jaki jest rekord stanu surowego ale przesłanki chyba są ??? A, ja musze sie pochwalic mam juz rynny, cudne tytanowo-cynowe i dach Musze Aggi doniesc, bo Ona taki sam bedzie miała, i hydraulika sie robi 1950 mial mi pomóc z piecem i co....nico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.08.2005 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 po prostu glista i tyle ale od razu taka calowac? zanczyc sie - bedziecie sie w glebie taplac Co w sumie nie jest malo prawdopodobne gdyz budowlancami chceta zostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 po prostu glista i tyle ale od razu taka calowac? zanczyc sie - bedziecie sie w glebie taplac Co w sumie nie jest malo prawdopodobne gdyz budowlancami chceta zostac glista jak nic ja tam nie chcem, ale muszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.08.2005 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 calowac gliste czy budowac? Gosia - jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 calowac gliste czy budowac? Gosia - jak to jest? i to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jareko ale ten Bóg to bystry gość jednak jest śnił mi się selek, próbował się wydostać z gruntu, wołał i rence wyciagał ... wyciagłam go a potem sprzedał mi takiego kisssssa, ża ja nie wiem jak myślicie- co to znaczy ?? - pełnia już była a mnie sie sniło ze polazlem se do makdonaldsa zam. burgera i lody a pani pyta mnie czy moze mi najpierw loda zrobic ...patrze na plakietke a tam paproc pisze no i kochani co teraz powinienem zrobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts