Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... nie dobijaj mnie - też się śni jako burger ??? :cry: pomiedzy plastrami słodkiej bułki ??? :o

a górki chociaż w słońcu ??? :-?

płakac mi sie chce jak pomysle ze mnie TAM nie ma :cry:

pS. first time ide na dietę od poniedziałku - dajcie jakąś, bo ja nie wiem co, a muszę :cry:

Podesle ci na prv, moze jutro, tez ide od poniedziałku :lol:

gosia badż mi ostoją :) , bo mi taki kaban wyrósł po Słowacji i kurkach u starych, że hańba i estetyczna niemożność .. no normalnie ..

pierwszy raz w życiu bez stresu zyję i w dostatku jakby... nie ma co pożerac kalorii :cry:

kilo mi paszą ( bo wreszcie jakos tak kobico ... ) ale gdzie jest moja kibić ????!!!

kto mi ukradł taaalllllijjję ???

gosia badż mi ostoją :) , bo mi taki kaban wyrósł po Słowacji i kurkach u starych, że hańba i estetyczna niemożność .. no normalnie ..

pierwszy raz w życiu bez stresu zyję i w dostatku jakby... nie ma co pożerac kalorii :cry:

kilo mi paszą ( bo wreszcie jakos tak kobico ... ) ale gdzie jest moja kibić ????!!!

kto mi ukradł taaalllllijjję ???

przypomnija jakby co, to od poniedziałku razem sie pomeczymy

hej, ale tu fajnie,

ledwo zipie,

Selim, jaki pokaz? chyba ze zdjec 8)

ja sie caly czas ucze od 2 lat i i tak niewiele wiem o budowie, przynajmniej mam ostrego kierownika, ktorego sluchaja, i niech tak zostanie :roll:

1950 jak zwykle na kilka frontow :wink:

Jareko, co ja bede mowic... seks seks i seks, uszami niedlugo Tobie wyjdzie :lol:

ale jedna powiedziala cos cudownego - marzy by zejsc jesli juz to na zawal w trakcie

Cholerka - mysle sobie podobnie :lol:

Piękna śmierć :wink: :D

gosia, ale kawę z cukrem i tłustym mlekiem, , papierochy, , czekoladę z tymi dużymi orzechami jakby co to ja moge nieeee ???
janse, a na obiad goloneczka z zasmazana kapustka :lol: :lol: :lol: ja chyba jednak od dzisiaj zaczne, ale wtedy na sniadanie bede miała kawe z łyzeczka cukru :lol: :lol: :lol: .Wczoraj widizalam ładna kiecke na wesele ide, to i motywacje mam :wink:

Na wesoo od samego rana ;)

rozmawaja dwie kobiety i jedna drugiej opowiada

Mój po kilku latach małżeństwa wdał się w ognisty romans ze starą koleżanką, który trwał blisko rok... rozwodu nie chce, bo KOCHA MNIE i tylko to powinno się dla mnie liczyć! A te 700 stron wyznań miłosnych On-Ona to było "nawijanie makaronów na uszy" .... szkoda tylko, że nie chce mu się nawet wysilić aby trochę ponawijać na moje uszy :lol: :lol: :lol: