Gość 1950 24.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 paproci, w czasie pełni!? toż to somnambulizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Jędrusiu ja już nie wiem chyba podswiadomomośc i chucie ciagną mnie do zdrady jareko - nie wierzę - ja się aktulnie rujnuję miast budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ja się aktulnie rujnuję miast budować a mnie się zawsze wydawało, że to mówi się w ten sposób: już się wybudowałem teraz się walę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 och tammmm - czepiasz się Ty się lepiej uzewnętrznij jak było na wywczasie - wszyscy do raportu stają, a Ty tylko że krótko wiem, wiem... agniesi nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 wiem, wiem... agniesi nie było.... a może i też paprotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ... nie dobijaj mnie - też się śni jako burger ??? pomiedzy plastrami słodkiej bułki ??? a górki chociaż w słońcu ??? płakac mi sie chce jak pomysle ze mnie TAM nie ma pS. first time ide na dietę od poniedziałku - dajcie jakąś, bo ja nie wiem co, a muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.08.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 miałem fajną pogodę, górki były w słońcu,dopiero ostatniego dnia zaczęło wieczorem padać,ale za to lało całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.08.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ... nie dobijaj mnie - też się śni jako burger ??? pomiedzy plastrami słodkiej bułki ??? a górki chociaż w słońcu ??? płakac mi sie chce jak pomysle ze mnie TAM nie ma pS. first time ide na dietę od poniedziałku - dajcie jakąś, bo ja nie wiem co, a muszę Podesle ci na prv, moze jutro, tez ide od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 gosia badż mi ostoją , bo mi taki kaban wyrósł po Słowacji i kurkach u starych, że hańba i estetyczna niemożność .. no normalnie .. pierwszy raz w życiu bez stresu zyję i w dostatku jakby... nie ma co pożerac kalorii kilo mi paszą ( bo wreszcie jakos tak kobico ... ) ale gdzie jest moja kibić ????!!! kto mi ukradł taaalllllijjję ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.08.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 gosia badż mi ostoją , bo mi taki kaban wyrósł po Słowacji i kurkach u starych, że hańba i estetyczna niemożność .. no normalnie .. pierwszy raz w życiu bez stresu zyję i w dostatku jakby... nie ma co pożerac kalorii kilo mi paszą ( bo wreszcie jakos tak kobico ... ) ale gdzie jest moja kibić ????!!! kto mi ukradł taaalllllijjję ???przypomnija jakby co, to od poniedziałku razem sie pomeczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 24.08.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 gosia, ale kawę z cukrem i tłustym mlekiem, , papierochy, , czekoladę z tymi dużymi orzechami jakby co to ja moge nieeee ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.08.2005 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 jejku - jednak Ci Amerykanie to dziwny narod. Leci sobie teraz na Polsacie dokument "kobiety i sex" i hmmmm...... w wiekszosci wypadkow zalamac sie mozna sluchajac ich wypowiedzi ale niektore hmmm...ciekawe....ciekawe.....zwlaszcza wypowiedzi o oraliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.08.2005 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ale jedna powiedziala cos cudownego - marzy by zejsc jesli juz to na zawal w trakcie Cholerka - mysle sobie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.08.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 hej, ale tu fajnie, ledwo zipie, Selim, jaki pokaz? chyba ze zdjec ja sie caly czas ucze od 2 lat i i tak niewiele wiem o budowie, przynajmniej mam ostrego kierownika, ktorego sluchaja, i niech tak zostanie 1950 jak zwykle na kilka frontow Jareko, co ja bede mowic... seks seks i seks, uszami niedlugo Tobie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.08.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ale jedna powiedziala cos cudownego - marzy by zejsc jesli juz to na zawal w trakcie Cholerka - mysle sobie podobnie Piękna śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.08.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 ee, no co wy, gdzie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.08.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 kto mi ukradł taaalllllijjję ??? moj stary ma takie powiedzenie na temat talii , ale sie wstydze powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.08.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 gosia, ale kawę z cukrem i tłustym mlekiem, , papierochy, , czekoladę z tymi dużymi orzechami jakby co to ja moge nieeee ???janse, a na obiad goloneczka z zasmazana kapustka ja chyba jednak od dzisiaj zaczne, ale wtedy na sniadanie bede miała kawe z łyzeczka cukru .Wczoraj widizalam ładna kiecke na wesele ide, to i motywacje mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.08.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 kto mi ukradł taaalllllijjję ??? moj stary ma takie powiedzenie na temat talii , ale sie wstydze powiedziec Powiedz, nie daj sie prosic.A, ta laska na zdjeciu, to TY a dlaczego bez łba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.08.2005 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Na wesoo od samego rana rozmawaja dwie kobiety i jedna drugiej opowiada Mój po kilku latach małżeństwa wdał się w ognisty romans ze starą koleżanką, który trwał blisko rok... rozwodu nie chce, bo KOCHA MNIE i tylko to powinno się dla mnie liczyć! A te 700 stron wyznań miłosnych On-Ona to było "nawijanie makaronów na uszy" .... szkoda tylko, że nie chce mu się nawet wysilić aby trochę ponawijać na moje uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts