jareko 25.08.2005 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 ciag dalszy kobiecyhc rozmow To ja usłyszałam od swojego obecnie eks (student medycyny) kiedyś taki "komplement: "Kochanie - jakie Ty masz piękne piersi - zupełnie jak implanty..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.08.2005 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 i dalej jakby w temacie czasem tu se pojawiajacym Mój ex : "Spacer? Bez sensu, możemy pobiegać , przynajmniej zrzucisz parę kilo" (ważyłam 55 przy wzroście 168) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.08.2005 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 dalej - ech te kobiety - o czym one rozmawaja? Mój pierwszy raz z tym popaprańcem: Ale ciasno i już dochodzę-tyle miał mi do powiedzenia w trakcie, a po jak się popłakałam to w ogóle nie zauważył tego i twierdził, że to nie jest możliwe żeby to był pierwszy raz dla mnie bo nie krwawiłam. Ale to jest jeszcze lepsze, kiedyś podczas stosunku nagle bardzo zaczęło mnie wszystko boleć i to powiedziałam, on na to, że nie może pozwolić, żeby się prezerwatywa zmarnowała i on zaraz skończy, więc mam wytrzymać. Mój eks po całkiem udanej randce odprowadziwszy mnie na autobus rzucił krótko na odchodnym : "NASTĘPNYM RAZEM TY PŁACISZ" Mail od mojego faceta , który wypisywał, jaka to ja kochana nie jestem - na koniec - "i dobrze robisz mi loda, może nie profesjonalnie, ale dobrze..." Erotyczny żarcik: Ja: wkradam się nocą do ciebie i siadam ci naga na twarz... On: A to już wiem skąd mam te pryszcze Poważna rozmowa po filmie "niemoralna propozycja": - A ty byś mnie sprzedał jakiemuś facetowi? - No jasne! - A za ile? - Za browara! Kiedyś przytulałam się do niego i szepnęłam mu czule do uszka: "Chce się z Tobą kochać". A on na to, z miną wskazującą na podchwycenie tematu "Dobrze, ale napijmy się najpierw kawy, bo spać mi się chce" i zasnął. Wejdźmy do sklepu, zamknę ci dziób czekoladą Wykastrujmy cię, to nie będziemy się musieli martwić o antykoncepcję. Moja koleżanka do swojego mężczyzny z którym jest już 6 lat: - Kochanie może byśmy się przeszli na spacer. - Nie już dzisiaj z psem wychodziłem na dzis wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.08.2005 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 nieeee.. tylko to jeszcze może kilka cytatów? "Moim zdaniem seks to jedna z najpiękniejszych, najbardziej naturalnych, najzdrowszych rzeczy, jakie można kupić za pieniądze." - Tom Clancy "Znacie to spojrzenie, które rzuca wam kobieta, kiedy ma ochotę na seks? ...Ja tez nie." - Steve Martin "Uprawianie seksu przypomina grę w brydża. Jak się nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobra rękę." - Woody Allen "Biseksualizm podwaja twoje szanse na randkę w sobotni wieczór." - Rodney Dangerfield "Pozwolić feministkom decydować o seksie to jak zafundować psu wakacje w Chinach." - Matt Barry "Seks po dziewięćdziesiątce jest jak gra w bilard przy pomocy gotowanego makaronu." Camille Paglia "Kobiety umieją udawać orgazmy. Za to mężczyźni potrafią udawać cale zwiazki." - Sharon Stone "Clinton kłamał. Mężczyzna może zapomnieć, gdzie zaparkował samochód albo gdzie mieszka, ale nigdy nie zapomni seksu oralnego, nawet jeśli był bardzo kiepski." - Barbara Bush "A, tak, 'rozwód'. To słowo pochodzi od łacińskiego 'wyrwać mężczyźnie jaja przez portfel". - Robin Williams "Kobiety potrzebują powodu, żeby uprawiać seks. Mężczyźni potrzebują jedynie miejsca." - Billy Crystal "Jak wynika z najnowszych badań, kobiety twierdza, że czują się mniej niezręcznie, kiedy rozbierają się przed mężczyznami, niz gdy rozbierają sie przed innymi kobietami. Według nich kobiety są zbyt krytyczne, podczas gdy mężczyźni, rzecz jasna, są zwyczajnie wdzięczni." - Robert De Niro "Mamy nowy kryzys w medycynie. Lekarze alarmują, ze wielu mężczyzn jest uczulonych na lateksowe prezerwatywy. Jako reakcja alergiczna występuje u nich duża opuchlizna. No to w czym problem?" - Dustin Hoffman "Rozumiecie, problem polega na tym, ze Bóg dal mi mózg i penisa, lecz krwi tylko tyle, żeby zasilać jedno." - autor niezidentyfikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 25.08.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 "Rozumiecie, problem polega na tym, ze Bóg dal mi mózg i penisa, lecz krwi tylko tyle, żeby zasilać jedno." - autor niezidentyfikowany Robin Williams Moja dziewczyna zawsze się śmieje podczas uprawiania seksu - wszystko jedno, co akurat czyta." -Steve Jobs W pismach dla mężczyzn jest niewiele porad, bo mężczyźni myślą: ?Wiem, co robię. Pokażcie mi tylko jakieś gołe ciałko?." -Jerry Seinfeld "Zamiast żenić się po raz kolejny, znajdę jakąś kobietę, której nie lubię, i podaruję jej dom." -Rod Stewart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 oj Jureczku - uzytkowe to pojecie szerooooooooooookie Madzia - zapraszamy na kawusie O jakie miłe powitanko !!! A ja dopiero teraz zajrzałam czy ktoś zareagował na moje wkroczenie do tej strefy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 muszę kiedyś do was wpaść i sobie pogwarzyć....... bardzo tu miło zajrzyj , zajrzyj a Wy Panowie nawet nie zauwazyliscie ot , szwagry Zaglądam !!! Ale fajosko, że mnie chcecie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 i dalej jakby w temacie czasem tu se pojawiajacym Mój ex : "Spacer? Bez sensu, możemy pobiegać , przynajmniej zrzucisz parę kilo" (ważyłam 55 przy wzroście 168) O k**** !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 dalej - ech te kobiety - o czym one rozmawaja? Mój pierwszy raz z tym popaprańcem: Ale ciasno i już dochodzę-tyle miał mi do powiedzenia w trakcie, a po jak się popłakałam to w ogóle nie zauważył tego i twierdził, że to nie jest możliwe żeby to był pierwszy raz dla mnie bo nie krwawiłam. Ale to jest jeszcze lepsze, kiedyś podczas stosunku nagle bardzo zaczęło mnie wszystko boleć i to powiedziałam, on na to, że nie może pozwolić, żeby się prezerwatywa zmarnowała i on zaraz skończy, więc mam wytrzymać. Mój eks po całkiem udanej randce odprowadziwszy mnie na autobus rzucił krótko na odchodnym : "NASTĘPNYM RAZEM TY PŁACISZ" Mail od mojego faceta , który wypisywał, jaka to ja kochana nie jestem - na koniec - "i dobrze robisz mi loda, może nie profesjonalnie, ale dobrze..." Erotyczny żarcik: Ja: wkradam się nocą do ciebie i siadam ci naga na twarz... On: A to już wiem skąd mam te pryszcze Poważna rozmowa po filmie "niemoralna propozycja": - A ty byś mnie sprzedał jakiemuś facetowi? - No jasne! - A za ile? - Za browara! Kiedyś przytulałam się do niego i szepnęłam mu czule do uszka: "Chce się z Tobą kochać". A on na to, z miną wskazującą na podchwycenie tematu "Dobrze, ale napijmy się najpierw kawy, bo spać mi się chce" i zasnął. Wejdźmy do sklepu, zamknę ci dziób czekoladą Wykastrujmy cię, to nie będziemy się musieli martwić o antykoncepcję. Moja koleżanka do swojego mężczyzny z którym jest już 6 lat: - Kochanie może byśmy się przeszli na spacer. - Nie już dzisiaj z psem wychodziłem na dzis wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ale fajosko, że mnie chcecie !!! Ty wiesz co tu się robi??? Ty się jeszcze dobrze zastanów, póki nie będzie za późno... potem to już tylko szpital... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 dalej - ech te kobiety - o czym one rozmawaja? Mój pierwszy raz z tym popaprańcem: Ale ciasno i już dochodzę-tyle miał mi do powiedzenia w trakcie, a po jak się popłakałam to w ogóle nie zauważył tego i twierdził, że to nie jest możliwe żeby to był pierwszy raz dla mnie bo nie krwawiłam. Ale to jest jeszcze lepsze, kiedyś podczas stosunku nagle bardzo zaczęło mnie wszystko boleć i to powiedziałam, on na to, że nie może pozwolić, żeby się prezerwatywa zmarnowała i on zaraz skończy, więc mam wytrzymać. Mój eks po całkiem udanej randce odprowadziwszy mnie na autobus rzucił krótko na odchodnym : "NASTĘPNYM RAZEM TY PŁACISZ" Mail od mojego faceta , który wypisywał, jaka to ja kochana nie jestem - na koniec - "i dobrze robisz mi loda, może nie profesjonalnie, ale dobrze..." Erotyczny żarcik: Ja: wkradam się nocą do ciebie i siadam ci naga na twarz... On: A to już wiem skąd mam te pryszcze Poważna rozmowa po filmie "niemoralna propozycja": - A ty byś mnie sprzedał jakiemuś facetowi? - No jasne! - A za ile? - Za browara! Kiedyś przytulałam się do niego i szepnęłam mu czule do uszka: "Chce się z Tobą kochać". A on na to, z miną wskazującą na podchwycenie tematu "Dobrze, ale napijmy się najpierw kawy, bo spać mi się chce" i zasnął. Wejdźmy do sklepu, zamknę ci dziób czekoladą Wykastrujmy cię, to nie będziemy się musieli martwić o antykoncepcję. Moja koleżanka do swojego mężczyzny z którym jest już 6 lat: - Kochanie może byśmy się przeszli na spacer. - Nie już dzisiaj z psem wychodziłem na dzis wystarczy A nie mówiłam? Sama widzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.08.2005 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 stary - te akurat cytaty pominalem przez nieuwage A ty sobe tutaj siedzisz, telefonow nei odbierasz - olewasz staruszku znajomych Madzia - poczekaj, bractwo oswoi sie z nowa i dopiero sie zacznie Co wolisz - kawe czy herbate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Ale fajosko, że mnie chcecie !!! Ty wiesz co tu się robi??? Ty się jeszcze dobrze zastanów, póki nie będzie za późno... potem to już tylko szpital... O kurcze !!! Muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 stary - te akurat cytaty pominalem przez nieuwage A ty sobe tutaj siedzisz, telefonow nei odbierasz - olewasz staruszku znajomych Madzia - poczekaj, bractwo oswoi sie z nowa i dopiero sie zacznie Co wolisz - kawe czy herbate? Kawę a powinnam herbatę ( ponoć zdrowsza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zajrzę wieczorkiem.............pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zajrzę wieczorkiem.............pa To już po tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zajrzę wieczorkiem.............pa To już po tobie. biedactwo ale tu dzisiaj jakos tak swojsko ...diety , kultura i te rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.08.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Złapał wilk zająca. - Proszę, proszę wilku, nie zabijaj mnie, zrobię co zechcesz! - To zrób mi loda! - Nie umiem! - Rób loda!! - Kiedy nie umiem!! - To rób, jak umiesz! - Chrup, chrup, chrup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Brawo kocie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Zajrzę wieczorkiem.............pa To już po tobie. biedactwo ale tu dzisiaj jakos tak swojsko ...diety , kultura i te rzeczy eee, ciagel mi nie odpowiadzasz czy to Ty na zdjeciu.Wolałam Twojego tygrysa, jakis taki swojski był........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts