jareko 26.08.2005 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Gosienko - jak juz zejde w ekstazie coz mnie obchodzi co bedzie pozniej? typowe meskie podejscie do sprawy a jakie ma byc? Kobiece? padam dzis juz na pysk - milego gaworzenia zycze - ide spac gdyz jutro montaz i o 6 musze wstac Kurcze - to jest robota - od switu do nocy - marzy mi sie ciepla posadka Tak na 8 godzin i miec wszystko w d..... A moze...... Hmmmmm....... Sa panie do towarzystwa Sa panowie A moze to jest moja szansa by sie nie narobic i zarobic? Utrzymankiem chce zostac Znajde protektorke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 no to czesc Gosiu , jak tam leci , zdjecia milay byc i co? nie Wiesz gdzie nasza Rytunia?Nie wiem moze na koncercie, bo wszystkim w 3 miescie palma odbiła.Sklepy wczesniej zamykali, przychodnie tez zdjecia niestety Tomek zabrał z aparatem do Wegorzewa.Beda w srode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.08.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ja slucham w trojce , pieknie , wlasnie sie konczy , bisy byly , bardzo zaluje , ze nie moglam zobaczyc okazja nie byle jaka przede wszystkim widzialas koncert pod piramidami w 2000 roku , cudo, muzyka bajeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.08.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 znajomy miał romans w pracy,te rzeczy robili w garażu.była zima, żeby było im cieplej zamknęli garaż właczyli ogrzewanie w samochodzie i w trakcie Pani serce nie wytrzymało, stosunek, spaliny,..................................................i na koniec prokurator! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.08.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ja slucham w trojce , pieknie , wlasnie sie konczy , bisy byly , bardzo zaluje , ze nie moglam zobaczyc okazja nie byle jaka przede wszystkim widzialas koncert pod piramidami w 2000 roku , cudo, muzyka bajecznaJa ogladam na 1 programie, ale mnie oN zupełnie nie podnieca.Muzyka oki, ale bez przesady.Podziwiam jednak goscia, ze w wieku 57 lat tak wyglada, no szok O, poziekowal po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.08.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 znajomy miał romans w pracy, te rzeczy robili w garażu. była zima, żeby było im cieplej zamknęli garaż właczyli ogrzewanie w samochodzie i w trakcie Pani serce nie wytrzymało, stosunek, spaliny, ......................... ......................... i na koniec prokurator!Ha, i reka boska, pokarala zdrajców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 znajomy miał romans w pracy, te rzeczy robili w garażu. była zima, żeby było im cieplej zamknęli garaż właczyli ogrzewanie w samochodzie i w trakcie Pani serce nie wytrzymało, stosunek, spaliny, ......................... ......................... i na koniec prokurator! ale jaja jak sie to skonczylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.08.2005 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 wiesz Lazurowe wybrzeze, masazystki i te sprawy ....... moze tak sie pieknie zakonserwowacA Pat Metheny? Tez nie mlodzik a ciagle w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a moze jakie operacje mial plastyczne , w moim typie urodowym to on nie jest , ale muzyke od nie wiem ilu lat lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.08.2005 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ...Ha, i reka boska, pokarala zdrajców To nie reka - to glupota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.08.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 ...Ha, i reka boska, pokarala zdrajców To nie reka - to glupota głupota bo bzykali sie w garazu? a moze rzeczywiscie gdzie indziej biedni miejsca nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.08.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a moze jakie operacje mial plastyczne , w moim typie urodowym to on nie jest , ale muzyke od nie wiem ilu lat lubieJa Cie błagam wróc do tygrysa, jakas taka obca sie stałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.08.2005 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 głupota bo bzykali sie w garazu? a moze rzeczywiscie gdzie indziej biedni miejsca nie mieli NIe glupota ze sie bzykali - co to to nie!!!! Nie glupota ze w garazu i w samochodzie - to calkiem przyjemne czasem jest miec takie ograniczenie przestrzeni Glupota ze silnik wlaczyli !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.08.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a moze jakie operacje mial plastyczne , w moim typie urodowym to on nie jest , ale muzyke od nie wiem ilu lat lubieJa Cie błagam wróc do tygrysa, jakas taka obca sie stałas ale prawdziwaa teraz jestem , boziuniu , az taka brzydka , ze patrzec nie mozesz? co za roznica gdzie sie bzykali , co ma byc nie utonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.08.2005 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 rrmi - nie sluchaj ich, zazdroszcza ze takiego zdjatka nie maja i nie moga sie nim pochwalic ogolowi Pozostan nad tym oceanem z tej samej sesji zdjeciowej jak sadze i przypominaj nam swa bluzka i nie tylko o lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.08.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 dziekuje Ci jareko , wiedzialam , ze jestes dobrym kolega o lecie bede przypominala , tak czy owak , u nas to i do listopada sie czasem z krotkim rekawem chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.08.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 głupota bo bzykali sie w garazu? a moze rzeczywiscie gdzie indziej biedni miejsca nie mieli NIe glupota ze sie bzykali - co to to nie!!!! Nie glupota ze w garazu i w samochodzie - to calkiem przyjemne czasem jest miec takie ograniczenie przestrzeni Glupota ze silnik wlaczyli !!!!Zimno im było w tyłek i .....marzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.08.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 a moze jakie operacje mial plastyczne , w moim typie urodowym to on nie jest , ale muzyke od nie wiem ilu lat lubieJa Cie błagam wróc do tygrysa, jakas taka obca sie stałas ale prawdziwaa teraz jestem , boziuniu , az taka brzydka , ze patrzec nie mozesz? co za roznica gdzie sie bzykali , co ma byc nie utonie Ha, czyto jednakTY jestes masz takie długie włosy?jakas taka podejrzanie młoda z ciebie kobita moze tez nadmiar seksu Cie zakonserwował.Zazdrosze Ci, wiem, wiemj nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.08.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 r, nie szczyp się, ukarz swe oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.08.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 acha bo nie dokończyłem, skończyło się na plotkach, które zgorszone Panie wymieniały ze sobą,no wiecie komentarze typu, bezwstyni, jak mogli,w podtekście, dlaczego to nie ja.nie mówię oczywiście o zejściu. prokurator nie zauważył znamion przestępstwa, nie wiem jak się zachowała żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts