rrmi 26.08.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ha, czyto jednakTY jestes masz takie długie włosy?jakas taka podejrzanie młoda z ciebie kobita moze tez nadmiar seksu Cie zakonserwował.Zazdrosze Ci, wiem, wiemj nie ładnie Gosiu , po jednym tak przy piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.08.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 r, nie szczyp się, ukarz swe oblicze a moze Ty bys uszczypnal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 Swieta Matulo co sie tu stalo? matka -over kto zyw , over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.08.2005 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 nic takiego - zyjemy jeszcze zadna bomba nas nie zniszczyla hmmmm.....baza forum byla przeciazona i stad taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 nawet nie Wiesz jak sie ciesze , ze Cie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.08.2005 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8703/rosjaa.jpg.jpg cos takiego znalazlem dzsi nudzac sie lekko z powodu braku z Wami kontaktu Echhhh...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 oj , zeby to chociaz meskie tylki byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.08.2005 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 i dobrze ze nie sa Te sa ladniejsze Echhhh.....tak klapsa na dwie rece dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 Ciebie to zawsze dobrze posluchac a gdzie reszta , czyzby sie odzwyczaili? Fajny jest ten film z Nickolsonem , Czule Slowka i ta Corvetta obejrzaloby sie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.08.2005 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 obejrzaloby sie? Ale co? Nocolsona? wolalbym sie Corveta przejechac Fajny ale w sumie smutny pod koniec - lezke az uronilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 to Ty taki troche zniewiescialy jestes ale to dobrze , czasem poryczec ja to prawie zawsze rycze na filmach , jak jelen na rykowisku wczoraj mialam taki wieczor filmowy i ten usmiech Nickolsona , oj jak ja lubie , taki szyderczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.08.2005 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 taaaa....wiem....faceci nie placza Guzik prawda - pochlipuja sobie czasem tylko tak by nikt nie widzial Niech bedzie ze w czesci niewiasta jestem nie wstydze sie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 wiem , wiem ja tez mysle , ze to nic zlego i nie ma sie czego wstydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.08.2005 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 tak patrzac na siebie i swe zycie nie mam sie czego wstydzic a gdzie reszta? Weekend jeszcze sie nie skonczyl? Szczesliwcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 albo sie pospali okazje wyczaili , ze Forum nie dzialaloa Kaczkowski tak pieknie gra dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.08.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 o jejuniu - over, over - melduje się co z ta bazą ??? wczoraj to się około 16 zorientowałam, że własnie nic nie jadłam i tak sobie pomyślałam, że własciwie nie jestem głodna, to co będe, zerwę z tym nałogiem.. ale mnie o 2.30 dopadło baza nawaliła , wsparcia niet, to skosiłam pół paczki lejs cebulowe i głogowską a dzisiaj - szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 paprotka a ja pol ciasta marmurkowego czuje sie pekata jak gruszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.08.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 w zasadzie to głupota jest - takie jakies diety we wakacje stosować, nie ?? od czwartku Belmondo papu dostanie w przedszkolu, domowy niechaj se aprowizacje jakos zorganizuje, a ja na wodzie będzie gites na wyrzutach sprawdziłam rozpiskę tai bo - od września idę, to jeszcze sobie mogę trochę.. ten.. może znowu też i palenie rzucę ? who knows ?? tak całosciowo trzeba podejść acha na głodzie - to ja powrzucam takie rózne przepisy na szybko bo myslenie i mówienie o jedzeniu dobrze mi robi zamiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 na głodzie - to ja powrzucam takie rózne przepisy na szybko bo myslenie i mówienie o jedzeniu dobrze mi robi zamiast to ja mam odwrotnie mowia , ze duzo dobrego na odchudzanie sex robi , to moze jakos w tym kierunku bys mogla sprobowac i do tej wody chociaz suchary , bo znikniesz calkiem , uschniesz sava? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 28.08.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 mowia , ze duzo dobrego na odchudzanie sex robi , to moze jakos w tym kierunku bys mogla sprobowac a gdzie tak mówią ? to jakaś wredzia propaganda jest. Mafia Beaty Ushe. Po fikołkach to dopiero ssanie jest - jak mam se potem fantazjowac jakby tu niepostrzerzenie papierocha wypalić czy włam do lodówki zrobic to ja Cie bardzo przepraszam a ta Laska Kasia rekordzistka czy jak jej tam było, co przyjęła na się tych tam 300 czy więcej wcale chuda nie była O! sawa bien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts