rrmi 28.08.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 teraz to juz calkiem wstyd bedzie sie do swojej wagi przyznac bo jak nie z tej to z tamtej strony domysly po co ja to napisalam ale Ty paprotka to sama nie Wiesz co chcesz najlepiej to wash and go ja mam dzisisaj Milczenie owiec Dr Lecter jest DEBESCIAK Antoni to jest facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.08.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No byłam na tym koncercie Żara i jakoś mnie nie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No byłam na tym koncercie Żara i jakoś mnie nie zachwyca Ja nie byłam, w telewizjorze tylko widziałam, też nie powalił mnie na kolana. Nijak się ma do takiego na ten przykład Vangelisa, albo Oldfielda. Ale sam Żar... hmmm... niczego sobie, nieźle zakonserwowany, podoba mi się taki typ francuskiego "chłopaczka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.08.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Eee Wy sie babki nie znacie ...czadowy byl koncert !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Dr Lecter jest DEBESCIAK Antoni to jest facet Antoś jest rewelka, W "Cienistej dolonie" chyba najbardziej mi się podobał, ale właściwie każdy film z nim jest wart obejrzenia, nawet kiedy cała reszta jest do bani, no, może z wyjątkiem "Piętna", tam jakoś mi zupełnie nie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Eee Wy sie babki nie znacie ...czadowy byl koncert !! Znacie nie znacie, ja tylko rozpuszczona już jestem Posłuchaj sobie Oldfielda na full, to będziesz wiedział jak można dać czadu! Nawet w domowych pieleszach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 słucham i olda i vanga i kitajca ale koncertowa to mi sie jarek najlepiej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 słucham i olda i vanga i kitajca ale koncertowa to mi sie jarek najlepiej podoba Jak ktoś lubi fajerwerki, to owszem, miał na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.08.2005 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 to niech pojdzie sobie na Rammstein - fajerwerkow jest moc Trzeba przyznac ze od czasu jak Jarre sie nam objawil Oxigenem to jakis ta hmmm.....komercyjny sie stal Zoolook za najlepsza ejgo plyte uwazam Plyte za ktora zmieszali go z blotem hehehehehe od niej zaczal sobie plumkac Selimek - nie zartuj - lepszy Jarre od Vangelisa? Heavev and Hell czy tez Albedo lub China alibo Spiral...to sa nastroje Ale....hmmmm......o gustach itd A Tangerine Dream z lat 76 - 85 :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 A Tangerine Dream z lat 76 - 85 :) :) Oj słucha się tego z dreszczykiem i łezką w oku... Wtedy, przynajmniej dla mnie, jeszcze smarkatej , to była taka kropelka czegoś nowego, nieznanego, bardzo świeżego i egzotycznego. Inny wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.08.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Konkretne pytanie do warszawiakow - gdzie w samym centrum miasta - okolice PKiN mozna pojsc na dobra - ale naprawde dobra herbate? Sprawa dosc pilna by nie powiedziec palaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.08.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 słucham i olda i vanga i kitajca ale koncertowa to mi sie jarek najlepiej podoba Jak ktoś lubi fajerwerki, to owszem, miał na co popatrzeć. własnie ze tym razem nie było dobrych fajerwerkow Dziadek nie mowie ze jarek jest lepszy od vangla ...kwestia gustu koncertowo i jako człowiek mi sie lepiej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.08.2005 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 spoko mlodzierzy Choc nie bylem tylko w TV widzialem to bardziej mi sie podobal koncert TD przy swietokrzyskim jak go otwierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jedno jest pewne - branie to on jeszcze musi miec spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 własnie ze tym razem nie było dobrych fajerwerkow Tak? No popatrz, szkoda , ja nie znam się na fajerwerkach, coś tam błyskało, mrugało, wybuchało, myślałam, że wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.08.2005 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 hmmmm...... czy naprawde nikt herbaty nie pija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 albo sie pospali okazje wyczaili , ze Forum nie dzialalo a Kaczkowski tak pieknie gra dzisiajEe, ja to wsciekłam sie,ze nie działa sama w domu, zasiadlam pozdradzac,a tu co dupa blada moze specjalnie, to zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 teraz to juz calkiem wstyd bedzie sie do swojej wagi przyznac bo jak nie z tej to z tamtej strony domysly po co ja to napisalam ale Ty paprotka to sama nie Wiesz co chcesz najlepiej to wash and go ja mam dzisisaj Milczenie owiec Dr Lecter jest DEBESCIAK Antoni to jest facet O jezusiczku, ja sie zakochalam w Lecterze, a jak druga czesc czytałam, to az płakałam ze On taki biedny ach, jak ja bym z nim zdradziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 hmmmm...... czy naprawde nikt herbaty nie pija? jasne, ze nie.Wszyscy gorzałe wala a Ty co taki swiety bajerujesz na herbatke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 O jezusiczku, ja sie zakochalam w Lecterze, a jak druga czesc czytałam, to az płakałam ze On taki biedny ach, jak ja bym z nim zdradziła No biedny to on był, ale... zdradzać... z nim... nawet z litości... nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts