paproć 09.08.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 macie rację rozstrzygnęłam dramat lojalności na niekorzyść gospodarza - a bo czemu "dochodzą" też nie posprzątał ??? a to się wyzerowałam na to - ładnie mi w nowym, co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paproć 09.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 rrmi- ten tygrysek jest dużo ładniejszy Tamten lazł nie wiadomo gdzie-ten się skrada jak nasz doktor napotkawszy ciało świeże w delegacji -gdyby jeżdził hehehe ale lizuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 macie rację rozstrzygnęłam dramat lojalności na niekorzyść gospodarza - a bo czemu "dochodzą" też nie posprzątał ??? a to się wyzerowałam na to - ładnie mi w nowym, co ?? Papro, jezusiczku, co z Toba Cisnie mi sie na usta wyraz nader niekulturalny i co za zdjecia?przeciez gorsze bywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Paproć jaki Ty masz ładny wpis koło nicka admin widac miewa ciezkie chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 - a bo czemu "dochodzą" też nie posprzątał ??? jakoś nie podoba mi się to pytanie A co miał posprzątać? Przecież to kliniczne przypadki! Chorych ludzi od psychologa siłą wyrzucać? A Konwencja Genewska, a prawa człowieka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A pza tym to mogłaby być zbyt kosztowna operacjaspołeczeństo mogłoby się wzburzyćprotesty, demonstracje, manifesty...lepiej nie ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 widzisz paproc trzeba było se papiery wyrobić w dochodzacych to teraz bylabys kryta ....nie do ruszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 - a bo czemu "dochodzą" też nie posprzątał ??? jakoś nie podoba mi się to pytanie A co miał posprzątać? Przecież to kliniczne przypadki! Chorych ludzi od psychologa siłą wyrzucać? A Konwencja Genewska, a prawa człowieka?!fakt, tam starzy i chorzy sa No i nie łypali na nagie pielegniareczki i ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 widzisz paproc trzeba było se papiery wyrobić w dochodzacych to teraz bylabys kryta ....nie do ruszenia selimm, bo Ty tez zaraz zostaniesz selimmkiem na pewno juz sobie zeba na Ciebie Redakcja ostrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 paproć po prostu przyjdź i zobacz bezmiar tego nieszczęścia na własne oczy. A poza tym jest wakat na stanowisku siostry oddziałowej. Nie reflektowałabyś kochanieńka? Pacjenci wdzięczni tacy, przyniesie Ci to wiele satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Paproc to na dział reklamacji by sie nadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 do zgonów !? to trzeba mieć predyspozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Aggi!!! Jakich zgonów???Mielismy nie gadać!!!Toć ten dział dawno zlikwidowany, bo po weronce nikt tam iś nie chciałkażden zapierał sie we drzwiach nogami i ryncami ni cholery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.08.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 no u nas reklamacje sa tylko na zgonach, reszta uszczesliwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.08.2005 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 W małżeństwie żona też powinna mieć prawo do głosu. Ale tylko w trakcie orgazmu. nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 poza tym co z tym , ze bed is broken?/ wiedzialam , ze to tak sie skonczy , jak ta walizka sie w domu pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 W małżeństwie żona też powinna mieć prawo do głosu. Ale tylko w trakcie orgazmu. nic dodac nic ujac a Ty z kim trzymasz ? miales byc niezalezny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.08.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 ja niestety na codzien mam PO zone do niej pasuje jak ulal - sadze ze inni zonaci czasem mysla podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 ja niestety na codzien mam PO zone do niej pasuje jak ulal - sadze ze inni zonaci czasem mysla podobnie No tiaaa... A najlepiej zeby była zdalnie sterowana, przez męża rzecz jasna popychała jak mały samochodzik cały czas na nasłuchu, bez możliwości nadawania własnego programu I żeby tak męża witała http://www.ameryka.cc/PIEROGI/PowitanieMeza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 no a bez majtek by sie nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts