gosia1719499730 29.08.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 O jezusiczku, ja sie zakochalam w Lecterze, a jak druga czesc czytałam, to az płakałam ze On taki biedny ach, jak ja bym z nim zdradziła No biedny to on był, ale... zdradzać... z nim... nawet z litości... nie da rady... Mnie tam niebezpieczenstwa podniecaja no i gentelmen był.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 29.08.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 co poniektórzy co kończą mnie znają,ale czytam i czytamJArek piętny był i jest, muzyczka łzawa, ale wspomnienia z liceum - piętna jestkoncert - taaki balsamuin dla sentymentalnego serduszka ot co33 zeta to w końcu nie majątek dobra zdadzajcie dalej a wrócę do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.08.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 r, nie szczyp się, ukarz swe oblicze a moze Ty bys uszczypnal?? ja z tego co wiem dalej jestem widoczny na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 29.08.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 pardon ale na starym "o krok od zdrady" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 pardon ale na starym "o krok od zdrady"gdzie rrmi?Jestescie? bojestem wkur...... musze pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 pardon ale na starym "o krok od zdrady"gdzie rrmi?Jestescie? bojestem wkur...... musze pogadac Gdzie Wy jestescie?widze jareko i rrmi tez,a Was nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jestem Gosiu co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jestem Gosiu co sie stalo? Jestem wsciekła na maxa!Mam kierownika budowy za 2000 zł, pomine fakt ze był na budowie ze 4 razy nie wiecej.Nie ma zielonego pojecia co sie teraz u mnie dzieje A jak mu powiedziałam ze chce dziennik budowy zobaczyc( ma go u siebie) to mi powiedział ze nie ma wpisow, bo sa zmiany w projekcie, no sa ale nieistotne!!!tzn jest nieruszona konstrukcja itd, mam poprzesuwane scianki działowe i pare okien mniej i bez projketu zamiennego on nic nie zapisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 jestem Gosiu co sie stalo? Jestem wsciekła na maxa!Mam kierownika budowy za 2000 zł, pomine fakt ze był na budowie ze 4 razy nie wiecej.Nie ma zielonego pojecia co sie teraz u mnie dzieje A jak mu powiedziałam ze chce dziennik budowy zobaczyc( ma go u siebie) to mi powiedział ze nie ma wpisow, bo sa zmiany w projekcie, no sa ale nieistotne!!!tzn jest nieruszona konstrukcja itd, mam poprzesuwane scianki działowe i pare okien mniej i bez projketu zamiennego on nic nie zapisze a na projekt zamienny to bede musiała czekac minimum 2 tygo.Architekt mówi ze zrobi w powykonawczym, a On sie uparł i co ja mam z Nim zrobic a jak mi w ogóle dziennika nie odda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 nie jestem pewna , ale jak sa zmiany dopuszczone przez projektanta , tzn ,takie , ktore sama mozesz sobie zrobic , to projekt zamienny niepotrzebny , ale naprawde nie jestem pewna , zaraz moze jareko zajrzy , to cos powie a zaplacilas mu z gory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 nie jestem pewna , ale jak sa zmiany dopuszczone przez projektanta , tzn ,takie , ktore sama mozesz sobie zrobic , to projekt zamienny niepotrzebny , ale naprawde nie jestem pewna , zaraz moze jareko zajrzy , to cos powie a zaplacilas mu z gory? tak, bo palant powiedział ze inaczej sie nie podejmie, a polecił mi go nasz forumowicz Sprawdzałam prawo budowlane, nie ma definicji istotnych zmian,Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu.A to ze nie mam tablicy budowy i wpisów w dzienniku, to mu juz nie pzreszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 nie jestem pewna , ale jak sa zmiany dopuszczone przez projektanta , tzn ,takie , ktore sama mozesz sobie zrobic , to projekt zamienny niepotrzebny , ale naprawde nie jestem pewna , zaraz moze jareko zajrzy , to cos powie a zaplacilas mu z gory? tak, bo palant powiedział ze inaczej sie nie podejmie, a polecił mi go nasz forumowicz Sprawdzałam prawo budowlane, nie ma definicji istotnych zmian,Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu.A to ze nie mam tablicy budowy i wpisów w dzienniku, to mu juz nie pzreszkadza bozzzse, jaka ja GLUPIA jestem teraz gwizdnie mi dziennik i zwieje z kasa palant, jeszcze ,mnie kara straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Musze zapalic buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Gosiu , no gdzie on Ci zwieje pogadaj z nim po mesku , albo niech Twoj stary pogada , nie ma tak , ze zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Gosiu , no gdzie on Ci zwieje pogadaj z nim po mesku , albo niech Twoj stary pogada , nie ma tak , ze zabierzejak nie ma, jasne ze jest, tym bardziej ze to ON ma moj dziennik, przestanie odbierac ode mnie telefony i lipa, gdzie go znajde?albo mi głupoty nawpisuje do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 zadzwon grzecznie , popros o spotkanie , o zabranie dziennika popros , zeby wpisal co ma wpisac itd Gosiu , gdzie sie uchowalas i dlaczego on ma ten dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 zadzwon grzecznie , popros o spotkanie , o zabranie dziennika popros , zeby wpisal co ma wpisac itd Gosiu , gdzie sie uchowalas i dlaczego on ma ten dziennik? Ma bomiał uzupełnic wpisy i za kazdym razem jak sie chciałam z Nim spotkac na budowie, to sie mijalismy co miałam zrobic?Jak go poprosze o zabranie dziennika, to bedzie wojna na całego.Jak nic mi wpisze ze zmiany niezgodne z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.08.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 zadzwon grzecznie , popros o spotkanie , o zabranie dziennika popros , zeby wpisal co ma wpisac itd Gosiu , gdzie sie uchowalas i dlaczego on ma ten dziennik? Ma bomiał uzupełnic wpisy i za kazdym razem jak sie chciałam z Nim spotkac na budowie, to sie mijalismy co miałam zrobic?Jak go poprosze o zabranie dziennika, to bedzie wojna na całego.Jak nic mi wpisze ze zmiany niezgodne z projektem włąsnie moj Tomek wrocił, zaraz mu opowiem.Fajnie ze jestes bo mnie roznosiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 i co Tomek gada na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 i co Tomek gada na to?zeby zmienic kierownika, i tak sie wkurzył ze powiedział cos o daniu w morde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts