Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

O jezusiczku, ja sie zakochalam w Lecterze, a jak druga czesc czytałam, to az płakałam ze On taki biedny :wink: ach, jak ja bym z nim zdradziła :oops: :oops: :oops:

No biedny to on był,

ale... :-? zdradzać... z nim... :-?

nawet z litości...

nie da rady... :(

Mnie tam niebezpieczenstwa podniecaja :oops: no i gentelmen był.... :wink:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jestem Gosiu

co sie stalo? :o

Jestem wsciekła na maxa!Mam kierownika budowy za 2000 zł, pomine fakt ze był na budowie ze 4 razy nie wiecej.Nie ma zielonego pojecia co sie teraz u mnie dzieje :evil: A jak mu powiedziałam ze chce dziennik budowy zobaczyc( ma go u siebie) to mi powiedział ze nie ma wpisow, bo sa zmiany w projekcie, no sa ale nieistotne!!!tzn jest nieruszona konstrukcja itd, mam poprzesuwane scianki działowe i pare okien mniej i bez projketu zamiennego on nic nie zapisze :evil:

jestem Gosiu

co sie stalo? :o

Jestem wsciekła na maxa!Mam kierownika budowy za 2000 zł, pomine fakt ze był na budowie ze 4 razy nie wiecej.Nie ma zielonego pojecia co sie teraz u mnie dzieje :evil: A jak mu powiedziałam ze chce dziennik budowy zobaczyc( ma go u siebie) to mi powiedział ze nie ma wpisow, bo sa zmiany w projekcie, no sa ale nieistotne!!!tzn jest nieruszona konstrukcja itd, mam poprzesuwane scianki działowe i pare okien mniej i bez projketu zamiennego on nic nie zapisze :evil:
a na projekt zamienny to bede musiała czekac minimum 2 tygo.Architekt mówi ze zrobi w powykonawczym, a On sie uparł :evil: i co ja mam z Nim zrobic :evil: a jak mi w ogóle dziennika nie odda?

nie jestem pewna , ale jak sa zmiany dopuszczone przez projektanta , tzn ,takie , ktore sama mozesz sobie zrobic , to projekt zamienny niepotrzebny , ale naprawde nie jestem pewna ,

zaraz moze jareko zajrzy , to cos powie

a zaplacilas mu z gory? :-?

nie jestem pewna , ale jak sa zmiany dopuszczone przez projektanta , tzn ,takie , ktore sama mozesz sobie zrobic , to projekt zamienny niepotrzebny , ale naprawde nie jestem pewna ,

tak, bo palant powiedział ze inaczej sie nie podejmie, a polecił mi go nasz forumowicz :cry: Sprawdzałam prawo budowlane, nie ma definicji istotnych zmian,Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu.A to ze nie mam tablicy budowy i wpisów w dzienniku, to mu juz nie pzreszkadza :evil: :evil: :evil:

tak, bo palant powiedział ze inaczej sie nie podejmie, a polecił mi go nasz forumowicz :cry: Sprawdzałam prawo budowlane, nie ma definicji istotnych zmian,Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu.A to ze nie mam tablicy budowy i wpisów w dzienniku, to mu juz nie pzreszkadza :evil: :evil: :evil:

bozzzse, jaka ja GLUPIA jestem :evil: :evil: :evil: teraz gwizdnie mi dziennik i zwieje z kasa :evil: palant, jeszcze ,mnie kara straszy

zadzwon grzecznie , popros o spotkanie , o zabranie dziennika

popros , zeby wpisal co ma wpisac itd

Gosiu , gdzie sie uchowalas i dlaczego on ma ten dziennik? :x

Ma bomiał uzupełnic wpisy :evil: i za kazdym razem jak sie chciałam z Nim spotkac na budowie, to sie mijalismy :evil: co miałam zrobic?Jak go poprosze o zabranie dziennika, to bedzie wojna na całego.Jak nic mi wpisze ze zmiany niezgodne z projektem :evil:

zadzwon grzecznie , popros o spotkanie , o zabranie dziennika

popros , zeby wpisal co ma wpisac itd

Gosiu , gdzie sie uchowalas i dlaczego on ma ten dziennik? :x

Ma bomiał uzupełnic wpisy :evil: i za kazdym razem jak sie chciałam z Nim spotkac na budowie, to sie mijalismy :evil: co miałam zrobic?Jak go poprosze o zabranie dziennika, to bedzie wojna na całego.Jak nic mi wpisze ze zmiany niezgodne z projektem :evil:
włąsnie moj Tomek wrocił, zaraz mu opowiem.Fajnie ze jestes bo mnie roznosiło :evil: