Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość 1950

oj kobiety.

aleście bojowe

aż się boję, dobrze że nie jestem kierownikiem budowy 8)

muszę naskarżyć

rrmi gdzie indziej napisała

gosia@ napisał:

anowi* napisał:

fajnie się czyta te Wasze zdrady, swego czasu nawet tez kciałam pozdradzać ale co tam sie wcinac w zgrany zespół - trzeba było się decydować od razu, a poza tym nie te pory. Dziecka mnie wychowały i z niemi idę spać wczesną porą i staje wczesną

ale czytam i mam swoich faworytów

No, co Ty...wszyscy nowi chetnie widziani, ja tez nowa Wiadomo, nie ma jak to nowe ciałko do zdradzania ,

to moze ja odejde i wroce ?

tez bym byla nowa , a tak to sie juz mna okoliczna kawalerka znudzila

jakich masz faworytow anowi*?

powiedz nam , tutaj , reszta w zdradach siedzi to nie zobacza

aby do bojek ulicznych nie doszlo

Ty, niedobra :lol:

okoliczni kawalerzy jej się znudzili :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

1950

nie zrozumiales mnie , napisalam , ze to ja sie znudzilam naszym , nikt mnie nie adoruje :lol: :lol: , komplementow nie prawi :(

Gosiu jak tam?

Na szczescie wszystko w porzadku :roll: Wydobyłam swoj dziennik i okazało sie ze jednak wszystko mozna :o najpierw straszył mnie ze mi budowe wstrzyma, a teraz mam tak jak chciałam :o :o :o ja faceta w ogóle nie rozumiem :evil: Pokrecony, czy cus?Dzisiaj jednak byłam tak wkurzona, ze sie przygotowałam na wojne, no i na te jaja :lol: :lol: :lol: a On mne podstepem, na wszystko sie zgodził :o :o :o

Jezuuuuu Jak ja mam dość wszystkiego. I jeszcze to modemowe połączenie... Najchętniej bym sobie pozdradzał na potęgę w jakiejś leśnej głuszy z jakąś małą chudziutką..... A ch... idę spac :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No to idz spac, bo na mnie i podobno na Paprotke nie masz co liczyc.Chudzinke :evil: :evil: :evil: ale ma wymagania

muszę naskarżyć

rrmi gdzie indziej napisała

gosia@ napisał:

anowi* napisał:

fajnie się czyta te Wasze zdrady, swego czasu nawet tez kciałam pozdradzać ale co tam sie wcinac w zgrany zespół - trzeba było się decydować od razu, a poza tym nie te pory. Dziecka mnie wychowały i z niemi idę spać wczesną porą i staje wczesną

ale czytam i mam swoich faworytów

No, co Ty...wszyscy nowi chetnie widziani, ja tez nowa Wiadomo, nie ma jak to nowe ciałko do zdradzania ,

to moze ja odejde i wroce ?

tez bym byla nowa , a tak to sie juz mna okoliczna kawalerka znudzila

jakich masz faworytow anowi*?

powiedz nam , tutaj , reszta w zdradach siedzi to nie zobacza

aby do bojek ulicznych nie doszlo

Ty, niedobra :lol:

okoliczni kawalerzy jej się znudzili :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

o kurczaki, ale podpadłas :( liczyłas, ze nie zobaczymy :roll:

rrmi - co Ty mowisz? Jaka ty hmmm..."grubsza?

Gosia - ty tez za "grubsza" sie uwazasz?

Jejku - kobitki nasze :lol: o normalnych, kobiecych ksztaltach gdzie talia to talia, posladki to posladki, cycuszki to cycuszki a nie jakis tam wypryski a nie takie kosciotrupy co predzej funkcje wieszaka pelnic moga a nie kobiete nasladowac

Toz w sytuacji zdrady wszystko sie do razu wyda - grzechot kosci bedzie taki ze na odleglosc bedzie wiadomo co i jak ;) a tak :) przyjemne w dotyku i tak dalej - przerwac musze bom spragniony i za bardzo sie podniece ;)