selimm 30.08.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia kopnij go w jaja ...a Tomek niech mu z banki pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia, mogę swojego kierownika podstawić, tak przy okazji?Zapewniam, że mu się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia kopnij go w jaja ...a Tomek niech mu z banki pociągnie dobra, mam nadzieje ze wceluje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia, mogę swojego kierownika podstawić, tak przy okazji? Zapewniam, że mu się należy. Dawaj a co, w jaja tez jak lac, to kompleksowo.Lece na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dawaj a co, w jaja tez A w co popadnie!!! I tak będzie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 oj kobiety. aleście bojowe aż się boję, dobrze że nie jestem kierownikiem budowy muszę naskarżyć rrmi gdzie indziej napisała gosia@ napisał: anowi* napisał: fajnie się czyta te Wasze zdrady, swego czasu nawet tez kciałam pozdradzać ale co tam sie wcinac w zgrany zespół - trzeba było się decydować od razu, a poza tym nie te pory. Dziecka mnie wychowały i z niemi idę spać wczesną porą i staje wczesną ale czytam i mam swoich faworytów No, co Ty...wszyscy nowi chetnie widziani, ja tez nowa Wiadomo, nie ma jak to nowe ciałko do zdradzania , to moze ja odejde i wroce ? tez bym byla nowa , a tak to sie juz mna okoliczna kawalerka znudzila jakich masz faworytow anowi*? powiedz nam , tutaj , reszta w zdradach siedzi to nie zobacza aby do bojek ulicznych nie doszlo Ty, niedobra okoliczni kawalerzy jej się znudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.08.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia ..on juz jest ciota ?czy ciota spiewajacy forsetem ze zlamanych nochalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 1950 nie zrozumiales mnie , napisalam , ze to ja sie znudzilam naszym , nikt mnie nie adoruje , komplementow nie prawi Gosiu jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 30.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jezuuuuu Jak ja mam dość wszystkiego. I jeszcze to modemowe połączenie... Najchętniej bym sobie pozdradzał na potęgę w jakiejś leśnej głuszy z jakąś małą chudziutką..... A ch... idę spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 1950 nie zrozumiales mnie , napisalam , ze to ja sie znudzilam naszym , nikt mnie nie adoruje , komplementow nie prawi Gosiu jak tam?Na szczescie wszystko w porzadku Wydobyłam swoj dziennik i okazało sie ze jednak wszystko mozna najpierw straszył mnie ze mi budowe wstrzyma, a teraz mam tak jak chciałam ja faceta w ogóle nie rozumiem Pokrecony, czy cus?Dzisiaj jednak byłam tak wkurzona, ze sie przygotowałam na wojne, no i na te jaja a On mne podstepem, na wszystko sie zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jezuuuuu Jak ja mam dość wszystkiego. I jeszcze to modemowe połączenie... Najchętniej bym sobie pozdradzał na potęgę w jakiejś leśnej głuszy z jakąś małą chudziutką..... A ch... idę spac No to idz spac, bo na mnie i podobno na Paprotke nie masz co liczyc.Chudzinke ale ma wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia ..on juz jest ciota ?czy ciota spiewajacy forsetem ze zlamanych nochalem?ciota, niestety bez mojego udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 muszę naskarżyć rrmi gdzie indziej napisała gosia@ napisał: anowi* napisał: fajnie się czyta te Wasze zdrady, swego czasu nawet tez kciałam pozdradzać ale co tam sie wcinac w zgrany zespół - trzeba było się decydować od razu, a poza tym nie te pory. Dziecka mnie wychowały i z niemi idę spać wczesną porą i staje wczesną ale czytam i mam swoich faworytów No, co Ty...wszyscy nowi chetnie widziani, ja tez nowa Wiadomo, nie ma jak to nowe ciałko do zdradzania , to moze ja odejde i wroce ? tez bym byla nowa , a tak to sie juz mna okoliczna kawalerka znudzila jakich masz faworytow anowi*? powiedz nam , tutaj , reszta w zdradach siedzi to nie zobacza aby do bojek ulicznych nie doszlo Ty, niedobra okoliczni kawalerzy jej się znudzili o kurczaki, ale podpadłas liczyłas, ze nie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosiu czytaj ze zrozumieniem co ja pisze trzymaj dziennik zawsze przy sobie od tej pory Juras , a Ty co masz do tych grubszych , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosiu czytaj ze zrozumieniem co ja pisze Masz racje, ja slepa ze zmeczenia dzisiaj jestem.Szukam lodówki takiej duze amerykanskiej i dupa blada, albo nie ma albo sa po 12.000, moze ktos moze jakas fajna polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 widzialam gdzies w sklepie na internecie , poszukam wieczorem i na rano dam Ci link , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.08.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 rrmi - co Ty mowisz? Jaka ty hmmm..."grubsza? Gosia - ty tez za "grubsza" sie uwazasz? Jejku - kobitki nasze o normalnych, kobiecych ksztaltach gdzie talia to talia, posladki to posladki, cycuszki to cycuszki a nie jakis tam wypryski a nie takie kosciotrupy co predzej funkcje wieszaka pelnic moga a nie kobiete nasladowac Toz w sytuacji zdrady wszystko sie do razu wyda - grzechot kosci bedzie taki ze na odleglosc bedzie wiadomo co i jak a tak przyjemne w dotyku i tak dalej - przerwac musze bom spragniony i za bardzo sie podniece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Przekonales mnie Doktorze od jutra pokocham swoja nadwage nie pij tyle wody , bo w nocy spac nie bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.08.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 spoko - ja z samej wody sie skladam no i........... z kosci Wlasnie herbatke sobie zrobilem i buszowac po necie uciekam - moze jakas chetna zdajczynie dzis poznam (a sporo tego po necie sie szlaja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 widzialam gdzies w sklepie na internecie , poszukam wieczorem i na rano dam Ci link , ok?o, fajnie, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts