gosia1719499730 30.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 rrmi - co Ty mowisz? Jaka ty hmmm..."grubsza? Gosia - ty tez za "grubsza" sie uwazasz? Jejku - kobitki nasze o normalnych, kobiecych ksztaltach gdzie talia to talia, posladki to posladki, cycuszki to cycuszki a nie jakis tam wypryski a nie takie kosciotrupy co predzej funkcje wieszaka pelnic moga a nie kobiete nasladowac Toz w sytuacji zdrady wszystko sie do razu wyda - grzechot kosci bedzie taki ze na odleglosc bedzie wiadomo co i jak a tak przyjemne w dotyku i tak dalej - przerwac musze bom spragniony i za bardzo sie podniece Miod na moje serce, jarekolejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 spoko - ja z samej wody sie skladam no i........... z kosci Wlasnie herbatke sobie zrobilem i buszowac po necie uciekam - moze jakas chetna zdajczynie dzis poznam (a sporo tego po necie sie szlaja ) pomyslnych wiatrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 jareko napisał rrmi - co Ty mowisz? Jaka ty hmmm..."grubsza? Gosia - ty tez za "grubsza" sie uwazasz? to się nazywa KOKIETERIA Wy, tylko chcecie, żeby Wam prawić komplementy. a żadna fizjonomii nie chce pokazać na dodatek, jak ja jestem na Forum, to nie wiadomo gdzie się "szlajacie", i nie ma nawet z kim zdradzać, Was nie ma, Agniesia i paproć też już nie zdradzają, nowe siły nie chca wspomóć naszego Forum, ech, życie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 przeciez ja tu jestem , az do zmrokuto o co sie rozchodzi?ze z remxem planujemy takie tam?a paprotka to jak Sela nie ma to Wiesz ...byla dzisiaj , ale zwiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 jareko napisał rrmi - co Ty mowisz? Jaka ty hmmm..."grubsza? Gosia - ty tez za "grubsza" sie uwazasz? to się nazywa KOKIETERIA Wy, tylko chcecie, żeby Wam prawić komplementy. a żadna fizjonomii nie chce pokazać na dodatek, jak ja jestem na Forum, to nie wiadomo gdzie się "szlajacie", i nie ma nawet z kim zdradzać, Was nie ma, Agniesia i paproć też już nie zdradzają, nowe siły nie chca wspomóć naszego Forum, ech, życie.....O, wypraszam sobie, ja pokazłam fizjonomie, prawie w calosci Jareko, swiadkiem A gdzie byłes jak ja wczoraj potrzebowałam zyczliwej duszy, no gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 przeciez ja tu jestem , az do zmroku to o co sie rozchodzi? ze z remxem planujemy takie tam? a paprotka to jak Sela nie ma to Wiesz ...byla dzisiaj , ale zwiala dajcie mi swoje maile, to Wam wysle cos fajnego rrmi, Twoj gdzies zgubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosiu , to Wy sie na tych rodzinnych spotkaniach rozbieraliscie? tak przy dzieciach ? 1950 jest mocny w gebie mnie juz raz wyrolowal przed PKIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.08.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja juz przecie pisał ze Paproc to leci na mnie ja sie boje ze Ona mi kiedys kuku zrobi ..no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 r... OKROPNA JEZDEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 r... OKROPNA JEZDEŚ a nieprawda z tym czekalam i czekalam Gosiu masz na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 rrmi i nie widziałaś mnie w gumowcach, moją twarz znasz, ja Twojej niestety nie i to było bezpośrednią przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Młody cowboy wchodzi do saloonu, staje przy szynkwasie, zamawia piwo i rozgląda się wokół. Patrzy na cowboya stojącego obok, przeciera oczy i zachwyconym głosem woła:- nie do wiary, Doc Holiday. Hej, Mr Holiday jestem początkującym rewolwerowcem, ale bardzo chciałbym strzelać jak pan. Czy mógłby mi pan dać kilka wskazówek, jak lepiej i szybciej strzelać?- Doc Holiday lustruje go wzrokiem, przygląda się jego coltowi, pasowi, olstrom i mówi:- no mam dla ciebie małą poradę. Opuść trochę niżej pas, to będziesz mógł szybciej i wygodniej sięgać do kabury po rewolwer- Młody cowboy zaraz tak uczynił, odwraca się, szybkim ruchem wyciąga colta i bach- odstrzelił pianiście spinkę od mankietu koszuli.- Wow, to naprawdę pomaga- mówi rozpromieniony.- A nie znasz jeszcze jakiegoś innego tricku?- pyta dalej Doca Holidaya.Doc popatrzył znowu na niego i mówi:- zrób sobie takie rozcięcia w kaburze, to colt będzie dużo szybciej wychodził- Młody cowboy wyciągnął zaraz nóż, porobił nacięcia, odwraca się i bach, bach- odstrzelił pianiście drugą spinkę od mankietu i muszkę przy kołnierzyku.- Wow, to naprawdę działa. Doc, daj mi jeszcz jakąś poradę-Doc popatrzył na niego, rozejrzał się po saloonie i mówi:- Tam w rogu jest beczka z olejem. Zanurz w niej twojego colta.-Młody podbiegł do beczki, zanurzył colta, wraca ucieszony i pyta:- co, teraz będę jeszcze szybciej strzelał?-- Nie, nie będziesz szybciej strzelał- Doc na to - ale jak Wyatt Earp skończy grać na pianinie i będzie ci tego colta w dupę wciskał, to cię będzie mniej bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 dobre Selciu1950 nie zwalaj winy na mnie , moje zdjecie widziales , skonczmy z tymi zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 no co, tak szybko biegłaś po plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.08.2005 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia pytala o mail oto prosze [email protected] chyba ze to to samo co dzis widzialem jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a ja nie moge otworzyc , POWYOBRAZAM SOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia pytala o mail oto prosze [email protected] chyba ze to to samo co dzis widzialem jest super to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.08.2005 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 zajefajne )))) rrmi - postaraj sie otworzyc - warto ))) sie posmiac do lez ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 NIE MOGE , mam napis , ze nie moze odtworzyc , to co mam z nim gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 pogadaj z nim, ludzkim głosem to napewno się otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts