gosia1719499730 30.08.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 NIE MOGE , mam napis , ze nie moze odtworzyc , to co mam z nim gadaca sciagnij sobie z netu program do otwierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 pogadaj z nim, ludzkim głosem to napewno się otworzy a skad ten ludzki glos wytrzepac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.08.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 udaję się w objęcia Morfeusza.rano, zarabiać na bułeczkidobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 pogadaj z nim, ludzkim głosem to napewno się otworzy a skad ten ludzki glos wytrzepac? hmm, no własnie itu dopiero mamy problem.Własnie jem czekolade i popijam wódka z sokiem light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 pogadaj z nim, ludzkim głosem to napewno się otworzy a skad ten ludzki glos wytrzepac? hmm, no własnie itu dopiero mamy problem.Własnie jem czekolade i popijam wódka z sokiem light a nie robi Ci sie niedobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 udaję się w objęcia Morfeusza. rano, zarabiać na bułeczki dobranoc Te które ja upiekę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 o Tomek !!!czesc , jak Twoja lipa? zyje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Żyje, ona jest piękna, więc żal mi ściąć nawet jedną gałązkę. A z drugiej strony jak takie drzewko o obwodzie 2,4 m i wysokości ponad 20 m padnie pod wpływem wiatru na mą chałupę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 30.08.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Gosia dawaj to dietę, bo mnie zaraz szlag jasny... tak sobie przeleciałam ostatnie strony -jedno Wam rzeknę- same narzekania się tu robią a gdzie leraks ??? to sie rozluznijmy (do siebie mówię, bo mi głogowska wyrzutami znowu zalega ) czytam Młodemu dziś na dobranoc "Marta ma 5 lat i mieszka w San Francisco..." - gdzieee ? - się pyta - w San Francisco.. - w Szmanta Frisko ?? - nie, San, San Francisco - acha, to wiem, tam gdzie się mówi si seronita w Szanta Trisko poliglot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 poliglot po matce chyba a Ty co tak porzadnie sie zaczelas prowadzic? ja nie buduje to i nie narzekam jeszcze troche ps co to jest glogowska ?wodka czy czekolada? takie mi sie rozwiazania nasuwaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Gosiu popatrz tutaj http://www.tomstore.pl/index.php?akcja=show_product&ProdId=597&SubTopicId=30jak Ci malo to powiedz , jutro moge jeszcze popatrzec , ceny rzeczywiscie zabojcze , tak do 15 000 , taka jak masz tu na zdjeciu jest popularna tutaj chyba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.08.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 pogadaj z nim, ludzkim głosem to napewno się otworzy a skad ten ludzki glos wytrzepac? hmm, no własnie itu dopiero mamy problem.Własnie jem czekolade i popijam wódka z sokiem light a nie robi Ci sie niedobrze? Nie, fajnie mi było zjadłam chyba z 5 merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Gosia dawaj to dietę, bo mnie zaraz szlag jasny... tak sobie przeleciałam ostatnie strony -jedno Wam rzeknę- same narzekania się tu robią Nuu, ja tam zrelaksowana, oprócz akcji z kierownikiem, no i wstyd ze ciagle z dieta zwlekam zaraz Ci posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.08.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Gosiu popatrz tutaj http://www.tomstore.pl/index.php?akcja=show_product&ProdId=597&SubTopicId=30 jak Ci malo to powiedz , jutro moge jeszcze popatrzec , ceny rzeczywiscie zabojcze , tak do 15 000 , taka jak masz tu na zdjeciu jest popularna tutaj chyba najbardziejDziekuje bardzo.Znalazłam takie za ok 6000, LG, czy to dobra firma?Jakas koreanska chca mi wcisnac,a le ja mam leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 31.08.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Hej, Dziewczyny! Nie gniewajcie się na mnie. Są dni, że człowiek ma chęć na czekoladę, a są że na śledzika. Ja w zasadzie to wszystkie dziewczyny lubię. {Jarek poświadczyć może ). Ale teraz mnie naszło na ,,dziewczynę budowlaną''. Tzn. 50kg +_2kg. Tak jak kiedyś worek cementu ważył... Chaddra, osłabienie, kręgosłup - starość... Więcej nie udźwinę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 to masz Juras wymagania chyba trza przytyc troche Gosiu , jak dzisiaj na froncie? bez stanika? powaznie? do obcych chlopow sie mizdrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 31.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 wpadnę do Was po północy jakośtak , bo słyszłam że Selcio dziś sprosne kawałki zapodaje, miesza i polewa fikołki oraz tańczy na stole bez odzienia ma być prawdziwe szoł - to se użyjem dozoba acha, jakby już nie strzymał i zaczął wczesniej to krzyczcie, mam mocne głosniki Selina -elituchno nie sadziłam, że dożyjesz takiej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 selim, no i co kocie? jesteś już dziadkiem. a parę dni temu jak zaczynałeś tak darłeś japę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/311_1.jpg Dziadek łyknij se ....cosik za długą masz tę pamieć lecytynke se podjadasz hę? humorek na wieczorek !! Pewien biznesmen postanowil zafundowaa sobie odmładzającą operacje plastyczna. Po opuszczeniu kliniki zachwycony podbiegł do kiosku i zapytał sprzedawce, na ile wyglada lat.- Może 35...Ha! Doskonale! Mam 47 lat!Potem poszedł do McDonaldsa i zapytal o to samo kasjerkę.- Ma pan 32 lata?- Nie! 47! - zakrzyknal uradowany.Do domu wracał przez park. Na jednej z lawek siedziała staruszka.- Babciu, jak myslisz, ile mam lat? - zapytal.- Ja niedowidze, synku. Ale mam taka metode, ze jak włożę ci rękę w rozporek, to poznam wiek.- Dobrze. - zgodzil sie mezczyzna.Starowinka wsadziła mu rękę w rozporek, gmerala, gmerała, gmerała, aż po dziesięciu minutach wyciągnęła i powiedziala:- 47.- Skąd wiesz?! - zakrzyknal zdumiony mezczyzna.- A... stalam za toba w McDonaldzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 polejesz i kolezance? na jedna nozke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts