gosia1719499730 31.08.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 kole mam i rum i mleko 3.2 jak myslicie to się jakoś da pomiksować ? to też sobie chlapne już widze, że do rana to ja nie dojdę do końca a co sie stało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.08.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 hej gdzie wy? i ponawiam pyt Gosi, co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 hej gdzie wy? i ponawiam pyt Gosi, co sie stalo? paprotka sporzadniala chyba , tez sie o Nia martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 31.08.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 spoko spoko, wszystko w porzo - to się nazywa : pracuję po godzinach nie, no staram się, jak bonie dydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.08.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 paprotka sporzadniala chyba , tez sie o Nia martwie R no tak, teraz takie czasy, ze o porzadnych trzeba sie martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 paprotka sporzadniala chyba , tez sie o Nia martwie R no tak, teraz takie czasy, ze o porzadnych trzeba sie martwic wiem , o Ciebie tez sie martwie , za rzadko tu bywasz , niedobrze ja ogolnie martwiaca jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 31.08.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ja się martwię o Ryt - chuda, niepaląca, skredytowana, a dzieciak na to wszystko jeszcze jutro do szkoły idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 31.08.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 nawet nie wiecie jak bardzo chcialbym tu byc czesciej,ale sie nie wyrabiam, jeszcze musze uzupelnic wyprawke do przedszkola i zakupic styropian i przywiezc go malenkim pezotem, duzo czytam, duuuuzo, doba za krotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 moj na szczescie idzie dopiero 6 wrzesnia o Ryt to ja sie dobijalam juz z tydzien temu, moze cos sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 31.08.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 a gdzies mnie to umkło poliglot po matce chyba lepiej żeby nie a Ty co tak porzadnie sie zaczelas prowadzic? znów jakies wredne plotki selim rozsiewa... ps co to jest glogowska ?wodka czy czekolada? kiełbasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 juz jestem paprociu, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.09.2005 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 o jenyyy, no zapomniałam o Selinie, to się wrócę Selciu drogi, Z okazji dopuszczenia iż jesteś teraz ELYTA podarowuję Ci na tej nowej drodze życia - stosowne do Twej pozycyj oferty. Może to jest właśnie to, czego potrzebujesz Pisz, Elyto pisz . Na adres Kuryera Dwie młode, inteligentne blondynki, poszukują znajomości z dwoma ciemnowłosemi, młodymi ludźmi w celu towarzyskim. Pierwszeństwo mają posiadający auto. (o prawku ani mru- mru ) W pogoni za dobrą, jasną duszą, nawiążę sympatyczną nić drogą korespondencji jedynie z mężczyzną starszym, wybitnie inteligentnym i duchowo przesubtelnionym. Zgłoszenia pisemne do Adm. Kuryera pod "Baśń tęczowa". Z powodu zmiany rodziny szukam człowieka o nieskazitelnym charakterze, tylko serjo myślącego. Elegancka młoda para z towarzystwa zawrze znajomość z panem lub panią bezwzględnie indywidualną i ekscentryczną. Cel towarzyski. Może odezwie się zdrów, solidny, naprawdę inteligentny kawaler lub wdowiec - szukający uczciwej żony! Panna lat 38, inteligentna, praktyczna, z dobrej rodziny, towarzysko wyrobiona, przystojna - bez przeszłości, niezależna, z wyprawą, ładnem mieszkaniem i nieco gotówki. Dyskrecya zapewniona. Poważnie myślący zechce pisać nieanonimy. dobranoc i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Aula. Wykłady prowadzi już starszy wiekiem profesor. W pewnym momencie zwraca się do studentów: - Za moich czasów nieobecność na zajęciach usprawiedliwiona była w dwóch przypadkach: - po pierwsze - kiedy umarł ktoś bliski z rodziny, - po drugie - choroba udokumentowana zwolnieniem lekarskim. Z końca sali dobiega komentarz: - Panie profesorze, a jeżeli ktoś jest skrajnie wyczerpany seksem? Cała sala wybucha śmiechem, a profesor po krótkim zastanowieniu odpowiada: - W twoim wypadku - możesz po prostu pisać druga ręką. Paproc co to ma byc hę ? kronika nieszczesliwych wypadkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Spotyka się trzech żonatych mężczyzn w barze i opowiadają sobie co tam kupili ostatnio swoim żonom...Pierwszy:- Ja ostatnio kupiłem swojej futro z norek i futro z lisa. Jak się jej znudzi futro z norek to będzie chodziła w futrze z lisa...Na to drugi:- Ja swojej to kupiłem Forda i Opla, jak się jej znudzi jeździć Fordem, to będzie jeździć Oplem.A trzeci:- A ja swojej beret i wibrator... Jak się jej znudzi chodzić w berecie to niech się pi***oli! Rozmowa dwóch facetów:- Dlaczego na swoją żonę mówisz flanelciu?- To zdrobnienie...- Od czego?- Ty szmato... Dzień kobiet, a tu jeden z podwładnych przynosi swojemu kierownikowi(mężczyźnie) kwiaty. Na to kierownik zdumiony:- Co pan, przecież to dzień Kobiet...???- No wiem, ale pomyślałem że przyniosę, bo z pana taka kurwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ej! dziadku,na wesoło się starzejesz,ale nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Paproc co to ma byc hę ? kronika nieszczesliwych wypadkow no masz ! - pierwsze objawy geriatrii i zwyrodnienia ócz toż wybordowałam Twe walory oraz wskazałam kerunek, ku któremu zwinna podążać Twa przesubtelniona osoba celem zaspokojenia potrzeb palących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Paproc wredota u kobiet ujawnia sie w chwilach podniecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.09.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 oj tu selimku przesadziles wtedy to one sa do rany przyloz bys tylko nie skonczyl przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 gdzie się do cholery włóczycie? jak chcę zdradzać to nie ma z kim, no przecież nie z tym dziadkiem, co to wczoraj jeszce był kotem na forum jesteście i co i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts