Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

o jenyyy, no zapomniałam o Selinie, to się wrócę :lol:

Selciu drogi,

Z okazji dopuszczenia iż jesteś teraz ELYTA podarowuję Ci na tej nowej drodze życia - stosowne do Twej pozycyj oferty. Może to jest właśnie to, czego potrzebujesz :wink:

Pisz, Elyto pisz . Na adres Kuryera :D

Dwie młode, inteligentne blondynki, poszukują znajomości z dwoma ciemnowłosemi, młodymi ludźmi w celu towarzyskim. Pierwszeństwo mają posiadający auto.

(o prawku ani mru- mru )

W pogoni za dobrą, jasną duszą, nawiążę sympatyczną nić drogą korespondencji jedynie z mężczyzną starszym, wybitnie inteligentnym i duchowo przesubtelnionym. Zgłoszenia pisemne do Adm. Kuryera pod "Baśń tęczowa".

Z powodu zmiany rodziny szukam człowieka o nieskazitelnym charakterze, tylko serjo myślącego.

Elegancka młoda para z towarzystwa zawrze znajomość z panem lub panią bezwzględnie indywidualną i ekscentryczną. Cel towarzyski.

Może odezwie się zdrów, solidny, naprawdę inteligentny kawaler lub wdowiec - szukający uczciwej żony! Panna lat 38, inteligentna, praktyczna, z dobrej rodziny, towarzysko wyrobiona, przystojna - bez przeszłości, niezależna, z wyprawą, ładnem mieszkaniem i nieco gotówki. Dyskrecya zapewniona. Poważnie myślący zechce pisać nieanonimy.

dobranoc i dzień dobry 8)

Aula. Wykłady prowadzi już starszy wiekiem profesor. W pewnym momencie zwraca się do studentów:

- Za moich czasów nieobecność na zajęciach usprawiedliwiona była w dwóch przypadkach:

- po pierwsze - kiedy umarł ktoś bliski z rodziny,

- po drugie - choroba udokumentowana zwolnieniem lekarskim.

Z końca sali dobiega komentarz:

- Panie profesorze, a jeżeli ktoś jest skrajnie wyczerpany seksem? Cała sala wybucha śmiechem, a profesor po krótkim zastanowieniu odpowiada:

- W twoim wypadku - możesz po prostu pisać druga ręką.

Paproc co to ma byc hę ? kronika nieszczesliwych wypadkow :lol:

Spotyka się trzech żonatych mężczyzn w barze i opowiadają sobie co tam kupili ostatnio swoim żonom...

Pierwszy:

- Ja ostatnio kupiłem swojej futro z norek i futro z lisa. Jak się jej znudzi futro z norek to będzie chodziła w futrze z lisa...

Na to drugi:

- Ja swojej to kupiłem Forda i Opla, jak się jej znudzi jeździć Fordem, to będzie jeździć Oplem.

A trzeci:

- A ja swojej beret i wibrator... Jak się jej znudzi chodzić w berecie to niech się pi***oli!

Rozmowa dwóch facetów:

- Dlaczego na swoją żonę mówisz flanelciu?

- To zdrobnienie...

- Od czego?

- Ty szmato...

Dzień kobiet, a tu jeden z podwładnych przynosi swojemu kierownikowi

(mężczyźnie) kwiaty. Na to kierownik zdumiony:

- Co pan, przecież to dzień Kobiet...???

- No wiem, ale pomyślałem że przyniosę, bo z pana taka kurwa...