agniesia 04.09.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 1950, a jak my sie naraz pomiescimy? chyba jestem zazdrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 to był chyba "Los człowieka" Szołochowa.ale też nie dam sobie głowy uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.09.2005 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 opowiesc o prawdziwym czlowieku - czyba tak sie to nazywalo i film nawet zrobili i przymusowo ogladac go w podstawowce musialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 masz rację jareko, Los człowieka, dział się w obozie koncentacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.09.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 przywoluje do porzadku, prosze tu o przytulaniu i innych przyjemnosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.09.2005 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 i chyba byl SolzenicynaA tu byl bohaterski liotczyk co niemiaszkow bez nozek pozniej takze na ziemie spuszczal - ajk ten anglik co o nim ani ksiazki ani filmu....kurcze...tylko nazwisko mi ulecialo - jakos mial na B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 kajam się, agniesiu, to rzeczywiscie nie były przyjemne rzeczy, a przecież świat jest taki piękny i co z kluczami, pamiętaj masz u mnie miejsce, do pieszczot i przytulania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.09.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 ok - przywolany do porzadku w temacie zdrady powiem wam - bylem na szkoleniu przez ostatnie trzy dni na mazurach - i bylo super choc do zdrady nie doszlo a material byl tam taki ze hmmm..... ja jednak za stary i konkurentow bylo mlodszych zbyt wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Jareko, ja mysle, ze chwila odpoczynku dla zregenerowania sil nie zaszkodzila Twemu zdrowiu klucze musze dorobic gdzies sie zapodzialy, prawdopodobnie w betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.09.2005 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 aga ale wiesz jaki zal? Tyle mlodziezy pod noz a ani jedna na mnie oka nie zawiesila - zdolowany jestem A mlodki takie ze echhhh..... Podpisalbym cyrograf by ujal mi diabelek z 15 latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 bidulku, nie mam Cie jak pocieszyc, ale pomysl: juz za pare dni, moze godzin spotkasz sie z... zawsze ktos czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.09.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 a skad wiesz ze juz umowiony jestem ? Jejku - nic w tajemnicy sie nie zachowa - kto podkablowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.09.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 czary mary, w domu mam czarnego kota i pare kurzych lapek, nic sie przede mna nie ukryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.09.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 no trudno - musze w takim razie uwazac bo Ty o wszystkim wiesz Ide odreagowac stresy hehehe czyli w kimono )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 niech Ci sie przysnia zasluzone przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.09.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 co ? już poszli sobie ? konczertu słuchają ? ale niefart - własnie pyknęłam sobie fajeczkę na balkonie, a tu patrzę : gwiazda spada to sobie pomyslałam : oo, gwiazda spada i tyle a ona była zgasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.09.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 i nie zdazylas pomyslec? i tak sie spelni , Sel jutro wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ja nawet nie wiem czy Ona ma GG ta nasz Ryt cos dlugo Jej nie ma to proponuje wysłać jej zbiorową kartkie na priv, może się ocyknie to powiem , ze ta ona musi na diete uuuu gosia dietę obiecała, ale chyba posłała do jakiegos kolegi, bo ja nie dostałam ale spoko, już jestem na prostej , będe wspierać Kat, to nie wysłałam Podaj jeszcze raz swojego maila, to dami Ci dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 nie, nikt chyba nie wie co z Rytunią. może na urlopie za granicę? może jej się komputer psujnął? nie wiadomo a nam jak temat przenieśli, to jakoś chęci do zdrady przeszły agniesi nie ma, Rytuni nie ma jareko ma problemy, selim urósł w piórka, bo mu nabiło na licznik, gosia dzisiaj nieobecna, pewnie znowu różowe smakuje rrmi tylko mi wypomina PKiN:evil: jedynie w Tobie nadzieja Ja płyałam na zagielku, ach, bosko było.Dzisiaj sie melduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Jakie piorka? stresa i doła mam ostatnio ! teraz stoje przed problemem KOMIN chce ktos pogadać o kominie? , moze ktos ma jakies doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts