gosia1719499730 08.09.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ale entuzjazm na ten piątek.... no, ale dobra - mogę stać i wpuszczać tylko w którym klubie ?? Paradise Lost, czy Paradise City ? Ps. siostro zgrzeszyłam, zjadłam Grześka ( ale tego najmniejszego !~!! )a fe, a co z Twoja-moja dieta ja mam ciagle w plecy własnie zubrówke cała z jabłkowym zlopnełam z mezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.09.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 no pieknie, siostro, pięknie ale ja już - 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 08.09.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 no pieknie, siostro, pięknie ale ja już - 4 o cholera jakmogłas, buuuu, a od kiedy i jeszcze zezarłas grzeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.09.2005 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Grzesiu - jak Ci w brzuszku kanibalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 08.09.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 jeszcze mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.09.2005 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 jejku - kanibale sa wsrod nas !!!! ale opowiedz jak ty tego grzeska? na surowo? w kawakach? czy moze w kadzi jakiejs podgrzewasz? A moze na patelni? kurcze - jak to jest barbarzynska kobieto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.09.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 no to widzę, że tutaj też się nieźle zabawiacie. Zjadacie jakiegoś nieszczęsnego Grześka. Niehumanitarnie zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dzisiaj tylko dwa Ruskie na liściu sałaty bez omasty i popitki ale za to... ale za to !! nie moge się po tym pozbierac, jak bonie dydy - .. i jeszcze papierosy poproszę [ tak wiem, selimm, tylko doły] a pani do mnie : - dowód poproszę - że co ?? żartuje pani... - nie, bez dowodu nie sprzedam ! - nie, no żart jakiś mi tu.. - poważnie mówię : pani da dowód, bo nie sprzedam tu już tchu nie mogłam złapać - a...a..aleee ja mam (....) lat !!!! - taaa ? a coś podejrzanie(sic!) młodo pani wyglada, dowód proszę ! siostry, Grześki jedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.09.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dzisiaj tylko dwa Ruskie na liściu sałaty bez omasty i popitki ale za to... ale za to !! nie moge się po tym pozbierac, jak bonie dydy - .. i jeszcze papierosy poproszę [ tak wiem, selimm, tylko doły] a pani do mnie : - dowód poproszę - że co ?? żartuje pani... - nie, bez dowodu nie sprzedam ! - nie, no żart jakiś mi tu.. - poważnie mówię : pani da dowód, bo nie sprzedam tu już tchu nie mogłam złapać - a...a..aleee ja mam (....) lat !!!! - taaa ? a coś podejrzanie(sic!) młodo pani wyglada, dowód proszę ! siostry, Grześki jedzcie O ile mnie pamiec nie myli to w diecie nie ma ruskich Przyznaj sie,masz inna Nie badz zdzira, podaj.Ja tez chce by dowód ode mnie zadali, buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 O ile mnie pamiec nie myli to w diecie nie ma ruskich taa ? o, patrz nie doczytałam do końca musi, zatem, to nie dieta, to ten wirus mnie tak zdziesiątkował sprzedać Ci ?? dawaj buzi buzi, buzi... już !!!! dostałaś ! a teraz Ci się gluty w głowie zalęgną, a potem muł.... i głos schrypieje.. tak na 13 dni - lecisz z kilosów jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.09.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 O ile mnie pamiec nie myli to w diecie nie ma ruskich taa ? o, patrz nie doczytałam do końca musi, zatem, to nie dieta, to ten wirus mnie tak zdziesiątkował sprzedać Ci ?? dawaj buzi buzi, buzi... już !!!! dostałaś ! a teraz Ci się gluty w głowie zalęgną, a potem muł.... i głos schrypieje.. tak na 13 dni - lecisz z kilosów jak ta lala Eee, jak ja jestem chora, to dopiero sobie dogadzam, z tego zalu nad soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ps. siostro zgrzeszyłam, zjadłam Grześka ( ale tego najmniejszego !~!! ) Może ja też się załapię...? A skruszały odpowiednio chociaż był? I oskubany dokładnie? Bo nie lubię, jak mi pióra w zęby włażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.09.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ten ś.p. Grzegorz chyba nie był drobiem, czyli nie pierzaty tylko włochaty. i mnie się zdaje, że go na surowo zjedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ten ś.p. Grzegorz chyba nie był drobiem, czyli nie pierzaty tylko włochaty. i mnie się zdaje, że go na surowo zjedli Aggi, Ty przeciez wiesz, doswiadczona jesteś w tej materii, że nie tylko drób może w piórka obrastać, cudze. Ale jak na surowo, to ja dziekuję, tatara nie lubię, nawet z cebulką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.09.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 dzisiaj tylko dwa Ruskie na liściu sałaty bez omasty i popitki ale za to... ale za to !! nie moge się po tym pozbierac, jak bonie dydy - .. i jeszcze papierosy poproszę [ tak wiem, selimm, tylko doły] a pani do mnie : - dowód poproszę - że co ?? żartuje pani... - nie, bez dowodu nie sprzedam ! - nie, no żart jakiś mi tu.. - poważnie mówię : pani da dowód, bo nie sprzedam tu już tchu nie mogłam złapać - a...a..aleee ja mam (....) lat !!!! - taaa ? a coś podejrzanie(sic!) młodo pani wyglada, dowód proszę ! siostry, Grześki jedzcie widzisz paproci, a ja w Ciebie cały czas wierzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ale tu pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 taaaa... to samo chciałam powiedzieć ... no nie pchajcie się tak, chwyla, chwyla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 no spoko, zdrada to taka cynność, ze potrza spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 mówisz tak ? no dobra, to ide sprawdzić kto się kotłuje na strychu i trochę poprzeszkadzać [no wiesz gdzie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.09.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 paproci nie gdzie, a w czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts