selimm 09.09.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Paproc to moze bys se tak na miotle troche polatała moze kogo zwabisz ....jakie nowe miesko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.09.2005 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 gosi@ - daj spokoj - z czego ty te kilogramy ten ...teges????? Cholerka - niedlugo wszystkie baby beda wygladac jak ja - skora i kosci Istny szkieletor Czlek tylko z grzechotem kosci zdradzajac bedzie mial doczynienia i zdrada nie bedzie zdrada bo jak sie czlek wezmie do roboty to odglosy na drugim koncu miasta slyszec beda Zgroza!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 na strychu jeszcze nikt się nie kotłuje, za wcześnie zbyt moze kogo zwabisz ....jakie nowe miesko ? dla się czy dla cie , he ?? bo jak dla Cię - to figa z makiem, najpierw se komin postaw jareko - no ja Ci mówię , nie znasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 komin ....a co Ty tak o tym kominie zagadujesz ?....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 z troski, oczywista, z troski ostatnio miałeś z nim problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 09.09.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czlek tylko z grzechotem kosci zdradzajac bedzie mial doczynienia i zdrada nie bedzie zdrada bo jak sie czlek wezmie do roboty to odglosy na drugim koncu miasta slyszec beda Zgroza!!!!!! Parę dni temu miałem nadzieję , że usłyszę ten grzechot !! Czy taki jesteś kozak...heheheheh . A tu nici..... Bajer juz nie ten , kolego A uważam, że można było , oj oj oj... Młodki same....No cóż, dam Ci jeszcze jedna szansę za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 z troski, oczywista, z troski ostatnio miałeś z nim problemy ja z moim kominem hmm...a tak srednica mnie interesowała a tak wogle dzieki za pomoc w pomiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 udało sie ? - tak się cieszę mówiłam, od razu że trzeba głową ruszyć, a nie... biadolić na ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 wiem ze sie cieszysz ....tylko po co sie tak darłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ze tak zapytam na predce o jakich swiezych towarach mowimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 o, cześć szefowa selimm jakieś wapno poderwał i majaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 o, cześć szefowa selimm jakieś wapno poderwał i majaczy na niewiele Go stac a co dla Ciebie jest wapno ? pytam , bo nie wiem czysie obrazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.09.2005 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 rrmi - spoko - tobie do Ca daleko Ty mlodka jestes a jeszcze ta szyja nastki nas tutaj mamisz stary wspomina czasy wspolnej balangi gdzie faktycznie i bajer u mnie juz nie ten i te mlodki jakos reakcji jedynie slusznej nie wywolaly - fakt - stary mlodnieje jareko starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 echhh , tez tak o imprezach sobie przypomnialam , jak to bylo kiedys sie powtorzy , sie Pan nie boi , jak ja parapetowe wyszykuje , to bedzie sie dzialo pieklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 echhh , tez tak o imprezach sobie przypomnialam , jak to bylo kiedys sie powtorzy , sie Pan nie boi , jak ja parapetowe wyszykuje , to bedzie sie dzialo pieklo jesli piekło to jedzulki muszą być !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 płaczę ze smiechu chłopaki - jest wyjście dla was OTOCZAKI !!!!!! uch, ... , o jeju tutaj są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.09.2005 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 zolza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 znam to ...te otoczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 paproc , super to jest maczuge Sel , o jakich jedzulkach mowisz , jesli masz paprotke na mysli , to bedzie u mnie , na parapecie zwieszal sie w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 09.09.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 komplet nieuświadomiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts