selimm 14.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Dziadkowi i babci zachciało się na stare lata bara-bara. A, że nie bardzo mogli, to poszli do lekarza - może on coś poradzi? Lekarz, jak to lekarz zapisał im tabletki: białe dla dziadka,czerwone dla babci. Kazał im brać je przez tydzień i dopiero wtedy próbować się kochać. A w razie jakby coś nie wychodziło - kazał im przyjść znowu na badanie. Babcia z dziadkiem oczywiście pomylili tabletki i po tygodniu znów są u lekarza. - No i jak było? Tabletki zadziałały? - pyta lekarz.- Oj, nie bardzo. - mówi babcia - Ja od tygodnia coś sztywna chodzę, a mężowi się rany z pierwszej wojny pootwierały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2005 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Selimku - gdybys mogl zmniejszyc zdjecie swych fundamentow latwiej by sie tekst czytalo )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.09.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 hmm nie mam na czym teraz ...ale zaraz bedzie 2 strona wiec problem sam zniknie ....a co nie podobają Ci sie moje fundamenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2005 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 tez mi cos do podobania sie fundament jak fundament swoje tez pamietam i tylko zaluje ze nie robilem tak dokladnej dokumentacji technicznej (( a konstrukcja scian byla ciekawa oj ciekawa a na przyszlosc moze od razy mniejsze zdjecia wstawiac bys mogl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.09.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Postaram sie tylko ze u mnie wszystko jest big ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2005 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 wiesz - net umoziwia kreacje a niech tam ze jest wszysko BIG wszak sprawdzac nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 14.09.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Komu rano staje, temu ciężko zgiąć do sikania. Kobiety być może nie pojmują, bądz co bądż, problemu Twardy nie zawsze jest wygodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 14.09.2005 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 co racja to racja ale te prawde jak widze poznaje sie z wiekiem stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.09.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Humorek na wieczorek Maryśka pisze list do przyjaciółki: "...Mój Stasiek, to chyba jakiś zboczeniec. Ciągle chce mnie pieprzyć! Wystarczy, że się schylę, on mnie bierze od tyłu. Zaczynam prać - bierze mnie od tyłu, zamiatam podłogę - bierze mnie od tyłu, zmywam naczynia - bierze mnie od tyłu! Mówię ci, koszmar. Całuję - Maryśka. P.S. Przepraszam za niewyraźne pismo, bo Stasiek..." Idą dwa penisy przez miasto. Staja na pasach, patrzą, a po przeciwnej stronie stoi wibrator. Na to jeden penis do drugiego:- Ty, patrz, cyborg! Przyszedł facet do burdelu- Dzień dobry, chcialbym zamówić sobie panienkę.- Proszę, tu jest cennik - mowi burdelmama.- Ale ja nie mam tyle pieniędzy...- Niech pan pokaże ile ma.- ...- Uuuu, za tą forse to żadnej panienki pan nie dostanie, jedynie może być pan Marian- No jak ma być to niech będzie - odparl facet.Zeszli do kotlowni, do palacza Mariana- Panie Marianie, klient do pana!Pan Marian odstawil wiadro z węglem, szufle, zdjąl spodnie i wypiął się w strone klienta. Klient spojrzał z niesmakiem na brudnego tlustego i zarośniętego Mariana, próbuje się do niego dobrać, ale nie bardzo wie jak.Mówi więc:- Ty, może byś mi pomógł?Na co Marian odwrócił głowę, wypluł papierosa, zatrzepotał rzęsami i powiedział ochrypłym basem:- KOCHAM CIĘ...********************************************************* Rozmawiają dwie Rosjanki. Jedna się pyta drugiej:- Jaki rodzaj seksu preferujesz?- Ja lubię po bożemu, odpowiada, a ty?- Ja uwielbiam kochać się "na rodeo".- Na rodeo, o co w tym chodzi?- Na początku, kocham się w pozycji na jeźdźca, potem po 20 sekundach mówię, że mam AIDS i próbuję się utrzymać. ***********************************************8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 16.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Stoje sobie ostatnio spokojnie w kolejce do kasy w Carrefourze. Stoje sobie .... stoje... Nagle zauważam przy drugiej kasie, wpatrzoną we mnie i uśmiechającą się się DO MNIE blondynę. Ale jaką blondynę. Mówie Wam Karaiby, słońce, plaża, Bacardi...! Ostatnio ładne dziewczyny się do mnie tak uśmiechały, gdy przytaszczyłem do akademika, na drugi dzień po imprezie, skrzynkę zimnego piwa. Ale to było 10 lat temu... Ta jednak uśmiechała się do mnie przyjaźnie nawet bez piwa. Jakaś taka znajoma mi się przez chwilę wydała ale nie mogłem sobie przypomnieć skąd...Pewnie podobna do jakiejś aktorki... Powoli budził się we mnie głęboko uśpiony instynkt łowcy. Mieszanka adrenaliny i testosteronu wypełniały mój organizm. To one kazały mi bez zastanowienia zapytać: - Przepraszam, czy my się skądś nie znamy? Wypadło nawet nieźle. Lala połknęła haczyk. Jej reakcja była szybka, uśmiech bez zmian: - Nie jestem pewna, ale chyba jest pan ojcem jednego z moich dzieci... Mówi się, że ludzki umysł potrafi w sytuacjach ekstremalnych pracować nie gorzej od komputera. Mój był w tej sekundzie w stanie konkurować z najlepszymi. Po chwili miałem wydruk. Zawsze używam gumek. Zdrada małżeńska jest już sama w sobie wydarzeniem szargającym nerwy szanującego się mężczyzny.Po co ją jeszcze dodatkowo komplikować? Mój komputer pokładowy przypomniał mi tylko trzy przypadki, które były odstępstwem od tej zasady. Koleżanka z pracy, na szczęście tak brzydka, tak że sama jej twarz była najlepszym zabezpieczeniem. Koleżanka żony z pracy, na szczęście po takim alkoholu, że mi nie do końca ... tego...Jest Pozostała tylko jedna możliwość. kiedy mogłem sobie strzelić dzidziucha na boku. Nie omieszkałem podzielić się tą radosną nowiną z matką mojego nieślubnego dziecka i setką kupujących przy okazji: - Już wiem! Pani musi być tą stripteaserką, którą moi koledzy zamówili na mój wieczór kawalerski przed 8-ma laty Pamiętam, że za niewielką dodatkową opłatą zgodziła się pani wtedy robić TO ze mną na stole w jadalni na oczach moich klaszczących kolegów i tak się pani przy tym rozochociła, że na koniec za darmo zrobiła im pani wszystkim po lodziku!!! Zaległa całkowita cisza. Nawet kasjerki przestały pracować. Wszyscy wpatrywali się na przemian we mnie i w czerwieniącą się coraz bardziej ślicznotkę. Kiedy osiagnęła kolor znany w kręgach muzycznych jako Deep Purple wysyczała przez śliczne usteczka: - Pan sie myli! - Karaiby zastapila Arktyka.- Jestem wychowawczynią pana syna w 3b... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Agniesiu , jak tam? Bylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.09.2005 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 bratki - ciesz sie ze sie spodobalo - mi takze ))) czasem kumpel takie kwiatuszki mi podsyla ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.09.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Rrmi cytuja Cie w muratorze nowym .....hm Ty tera gwiazda temat jest rewelka - BRZOZA PS. ciekawe czy Gosia sie pogniewała za te schody ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.09.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Jakos cicho ostatnio na tym watku ,pewnie kazdy siedzi w swoim kątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.09.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Rrmi cytuja Cie w muratorze nowym .....hm Ty tera gwiazda temat jest rewelka - BRZOZA PS. ciekawe czy Gosia sie pogniewała za te schody ?? Gosia pada na ryj od 8 rano do teraz byłam na budowie, rozdysponowywałam 15 wywrotek piasku do zasypywania fundamentów, kopałam staw, i nie zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.09.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Rrmi cytuja Cie w muratorze nowym .....hm Ty tera gwiazda temat jest rewelka - BRZOZA PS. ciekawe czy Gosia sie pogniewała za te schody ?? ja mam w prenumeracie i jak zwykle dostaje na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Jakos cicho ostatnio na tym watku ,pewnie kazdy siedzi w swoim kątku ? e tam , ja jestem jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 R - wstalas? jestem na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2005 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 R - wstalas? jestem na czacie chyba sie wczoraj usmialas , co? Powiedz , ze pomyslalas , ze to ja tak pisze po angielsku cos nam watek siada . Doktorze przybywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.09.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 cos nam watek siada . Doktorze przybywaj no własnie, ja się pod tym podpisuję - dostanę bana ? żartowałam, żartowałam... ale humorek na raniorek by się przydał, bo niektórzy to mają sądny dzień dzisiaj pozdrófka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts