selimm 21.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 RozpaczNa ławce w parku siedzi smutny facet, w ręku trzyma butelkę. Siedzi ipatrzy w tę butelkę. Siedzi tak godzinę. Nagle do jego ławki podchodzidresiarz, rozwala się obok, zabiera facetowi flaszkę, wypija jednymłykiem zawartość i beka potężnie.Smutny dotąd mężczyzna zaczyna płakać. - Stary, nie becz, żartowałem - mówi zakłopotany dresiarz.- Choć, tu obok jest monopolowy, kupię ci nową flaszkę.- Nie o to chodzi - tłumaczy mężczyzna. - Nic mi się nie udaje.Zaspałem i spóźniłem się na bardzo ważne spotkanie. Moja firma niepodpisała kontraktu,więc szef mnie wywalił. Wychodząc z firmy,zobaczyłem, że ukradli mi samochód, więc wziąłem taksówkę do domu.Kiedy taksówka odjechała,zorientowałem się, że zostawiłem w niejportfel ze wszystkimi dokumentami. A w domu - co? W domu moja żonazdradza mnie z innym facetem! Postanowiłem więc popełnić samobójstwo.Przygotowałem sobie truciznę... i nagle przychodzi dureń, który mi jąwypija.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ślub - przestrogaMiesiac miodowy. Mloda para dopiero co zainstalowala sie w hotelu. Mlody zonkos siedzi w lazience na brzegu wanny po kapieli i rozmysla:- "No to sie wpakowalem na cacy. Jak ja jej teraz powiem, ze moje stopy smierdza jak zly duch, ze o skarpetkach nawet nie wspomne? Przez te pare lat, jak sie spotykalismy udawalo mi sie to jakos ukryc, ale teraz? Na pewno odkryje ten mój przykry, cuchnacy sekret..."W tym samym czasie mloda zonka siedzi na lózku w sypialni i rozmysla - "No to pieknie... Trzeba bylo byc szczera od poczatku! Jak on teraz zareaguje na moja mala tajemnice? Co on powie na to, ze strasznie smierdzimi z ust? Przez te pare lat jakims cudem ukrywalam to przed nim, ale teraz? Nie ma szans! Na 100% sie zorientuje..."Po jakims czasie mezowi zebralo sie na odwage. Wszedl do sypialni, podszedl do zony objal ja za szyje przysunal do siebie i powiedzial: - Wiesz kochanie, musze Ci cos wyznac...- Ja tez musze Ci cos wyznac...- Rany Boskie - zjadlas moje skarpetki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Czesc Selimek Patrze , ze jareko dalej nas ignoruje , widzisz paproc czego dozylysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 młody dobry jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 a teraz coś dla dołow społecznych Aromat Klubowych jak z rur wydechowych Kto pali Sobieskie, ma plamy niebieskie dla dziadkow tysss sie cos znajdzie Od szamponu Herbina powiększa się łysina Po Uncle Bena ryżu łupie mnie w krzyżu, a po jego sosie mam syfy na nosie Przyprawy Kucharka zwalą z nóg"kanarka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Uwazaj , bo jak sie okaze , ze Nasza Kochana Redakcja , tez jest dolem , to masz bana jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 klawiatura doła spolecznego http://img310.imageshack.us/img310/3850/realcoderkeyboard6ts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 zaraz podniose raczke , jak w 1 klasie i powiem pze pani , Selek to sie smieje ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.09.2005 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 spoko - nie olewam Was kochani. Czasu po prostu coraz mniej. Waracam do domu o polnocy, bynajmniej nie zdradzajac :( i padam na ryj - ide spac. I niestety tak bedzie az sezon sie skonczy lub choroba mnie powali Ale zagladac bede ))) ZYC sie bez Was nie da ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.09.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 klawiatura doła spolecznego o, jenyyy, Selim , błeeee, fuj ! nie będę tego zdjęcia cytować - ohhhhyda - ale to dobrze, że już nie palisz Doktor - no nie da się, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 spoko - nie olewam Was kochani. Czasu po prostu coraz mniej. Waracam do domu o polnocy, bynajmniej nie zdradzajac :( i padam na ryj - ide spac. I niestety tak bedzie az sezon sie skonczy lub choroba mnie powali Ale zagladac bede ))) ZYC sie bez Was nie da ;) cale szczescie ze od tej zdrady wiecej krokow niz tylko dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 no tak, mozna powiedziec, ze dzieki pracy Jareko wrocil na dobra droge musimy zlikwidowac bezrobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 no tak, mozna powiedziec, ze dzieki pracy Jareko wrocil na dobra droge po mojemu szkoda chlopa A - jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.09.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 jeszcze dycham tylko nie wiem jak dlugo Powoli szlag mnie trafia Tyle sie tu pieprzy o niesolidnych wykonawcach a ja ostatnio mam fart. Klient sie umawia na godzine, ma moja komore a ja jego i olewa - czekalem na takiego ponad godzine pod blokiem, dzwonilem ale komory nie odbieral ale jak wyslalem mu smsa ze musze jechac do nastepnego klienta opozniony juz godzine - zadzwonl laskawie - opierd.... mnie ze nie moge czekac jeszcze pol godziny. Olalem takiego - niech inny sie meczy Kolejny - jechalem poza warszawe ponad 50 kilosow - po prostu zapomnial o umowionym pomiarze, mimo ze wyjezdzajac dzwonilem do niego i potwierdzajac swoj przyjazd A najgorsze w tym wszystkim ze o te zmarnowane godziny moglem byc przed polnoca w domu i sie po prostu wyspac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.09.2005 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 i cholerka na zdrade nie mam czasu a tu jesien, zima za pasem i panie ciepla sprgnione buuuuuu zaczne wyc do ksiezyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Doktor relax , zima nadciaga , odpoczniesz u mnie ciagle rekordy ciepla , codziennie po ok 95* a z narzekaniem to tak jest , a wszystko zalezy na kogo sie trafi , sa inwestorzy i INWESTORZY , tak samo z wykonawcami. posluchaj se muzyczki , przerzuc net w wiadomym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.09.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 buuuuuu zaczne wyc do ksiezyca to kto tego ciepła spragnioń w końcu ? herbatkę idę nastawić i jakiś szal przynisę, bo ciagnie od północnego okna , oj ciągnie czaby te okna jakoś uszczelnić, kitem zalepić, czy ja wiem, doktor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.09.2005 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 paproc - wymienic i tyle rrmi - net juz przerzucony, obiekty namierzone , cel wytyczony ale......czasu na to brak (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.09.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 paproc - wymienic i tyle patrz : zamkłam i już lepiej a na kaloryferce się zna doktor ? wejścia w C.O ma ? bo mogliby już puścić.. ja nie lubię w ubraniu po domu chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.09.2005 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 patrz...kurcze...ja wlasne CO mam i tez nie wlaczone co nie przeszkadza mi zdyndasem na wierzchu po chalupie chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts