Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

Gratulacje Gosiu - dziś przelatywałem 2 razy jak jakiś Douglas z lat dwutysięcznych kole Ciebie i nawet nie dałem rady wyhamować koło budowy...ale życzę dobrej zabawy i miłego wypoczynku u "miedzianolicych egipcjonalistów"...no i oczywiście jak obersturmfirer czekam na relacje ... 8)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratulacje Gosiu - dziś przelatywałem 2 razy jak jakiś Douglas z lat dwutysięcznych kole Ciebie i nawet nie dałem rady wyhamować koło budowy...ale życzę dobrej zabawy i miłego wypoczynku u "miedzianolicych egipcjonalistów"...no i oczywiście jak obersturmfirer czekam na relacje ... 8)
Dzisiaj, to nawet ja nie zajrzałam na budowe :oops: Dzieki

Gość 1950

gosia, powodzenia,

rzeczywiście uważaj na zemstę faraona,

tu nie chodzi o inną florę bakteryjną,

oni mają święty Nil z którego biorą wodę do wszystkiego,

a nie wspomnę, że kanalizacji też tam nie ma

kocie, bogaty jesteś :o

gosia, powodzenia,

rzeczywiście uważaj na zemstę faraona,

tu nie chodzi o inną florę bakteryjną,

oni mają święty Nil z którego biorą wodę do wszystkiego,

a nie wspomnę, że kanalizacji też tam nie ma

kocie, bogaty jesteś :o

Przestancie, bo nim dolece, to mnie zemsta dopadnie, ja juz sie denerwuje, a to ze mi jakas bombke podrzuca, i mnóstwo innych rzeczy sobie wymyslam.Przed chwila wpadłam na pomysł by mezowi napisac, ze chce byc skremowana w razie czego i maja sobie zabrac do pobrania moje narzady....ale obawiam sie ze sie wscieknie.Jakby co...to mu powiecie :wink:

Gosiu ,baw sie dobrze :lol:

i tyle byly warte slowa matki :wink: :roll: :D :D

bo jak kolezanka wroci to poopowiada , a wiadomo co to bedzie , wiec nam zdrada ocaleje, he

i bylo matka????? :o

jasne, ze poopowiadam, co co :wink: Juz sie nie moge doczekac.Pierwszy moj wyjazd BEZ DZIECI, ze o mezu nie wspomne :lol: :lol: :lol: rany, juz widze te meskie nagie, opalone torsy, do wyboru do koloru :oops: