Mały 03.10.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gratulacje Gosiu - dziś przelatywałem 2 razy jak jakiś Douglas z lat dwutysięcznych kole Ciebie i nawet nie dałem rady wyhamować koło budowy...ale życzę dobrej zabawy i miłego wypoczynku u "miedzianolicych egipcjonalistów"...no i oczywiście jak obersturmfirer czekam na relacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.10.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gratulacje Gosiu - dziś przelatywałem 2 razy jak jakiś Douglas z lat dwutysięcznych kole Ciebie i nawet nie dałem rady wyhamować koło budowy...ale życzę dobrej zabawy i miłego wypoczynku u "miedzianolicych egipcjonalistów"...no i oczywiście jak obersturmfirer czekam na relacje ... Dzisiaj, to nawet ja nie zajrzałam na budowe Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Moja łajw daje mi coraz częściej do zrozumienia że "albo full klientów albo karton pod drzwiami (coby na łeb nie padało...):-)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.10.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 A swoja drogą musisz uważać - piękne Polki maja powodzenie u Egipcjan...żeby małżonek detektywa nie wysłał Twoim śladem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gosia ze szczeg...to moze byc problem , bo tam sie dobrze bawią ino kobitki mam inny gust i zycie mi jeszcze miłe zeby miejscowe zaczepiać ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gosia ze szczeg...to moze byc problem , bo tam sie dobrze bawią ino kobitki mam inny gust i zycie mi jeszcze miłe zeby miejscowe zaczepiać .....Znaczy sie dobrze wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.10.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Mój brat był na Cyprze (ale w pracy)przez pół roku...pamiętaj że rzadko to co na targowisku jest lepsze i tańsze niz w sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dobrze , ale jak na moje oko to w Tunezji lepiej biorą ..i wiekszy wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.10.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Selimm - Ty tak jak i ja tylko o jednym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 03.10.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 gosia, powodzenia, rzeczywiście uważaj na zemstę faraona, tu nie chodzi o inną florę bakteryjną, oni mają święty Nil z którego biorą wodę do wszystkiego, a nie wspomnę, że kanalizacji też tam nie ma kocie, bogaty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.10.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 gosia, powodzenia, rzeczywiście uważaj na zemstę faraona, tu nie chodzi o inną florę bakteryjną, oni mają święty Nil z którego biorą wodę do wszystkiego, a nie wspomnę, że kanalizacji też tam nie ma kocie, bogaty jesteś Przestancie, bo nim dolece, to mnie zemsta dopadnie, ja juz sie denerwuje, a to ze mi jakas bombke podrzuca, i mnóstwo innych rzeczy sobie wymyslam.Przed chwila wpadłam na pomysł by mezowi napisac, ze chce byc skremowana w razie czego i maja sobie zabrac do pobrania moje narzady....ale obawiam sie ze sie wscieknie.Jakby co...to mu powiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.10.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ale są "trotodyle"(jak dzieciaki gadają) -uważaj na nie - szkoda atrakcyjnej dzewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Jednak to jest inna flora bakteryjna lokalny medykament to Antinal Dziadek cholera ..poniosło mnie z tymi kominami ale tak mi sie to wlecze ze chcialem to przyspieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.10.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Jednak to jest inna flora bakteryjna lokalny medykament to Antinal Dziadek cholera ..poniosło mnie z tymi kominami ale tak mi sie to wlecze ze chcialem to przyspieszycbez recepty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 tak bez, idziesz i jak widzi Twoją minke to sam Ci to podaje ..koszt chyba 4-5 ....mnie raz dopadla po tygodniu . upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 On ma chyba jakies "wtyki"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 tak bez, idziesz i jak widzi Twoją minke to sam Ci to podaje ..koszt chyba 4-5 ....mnie raz dopadla po tygodniu . upssspo tygodniu, to ja bede juz w domu ale dzieki za cenna info.Zapisałam nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gosia to jeszcze raz udanego i fachowego urlopu zycze jak dostane odpowiedz to wkleje ja rano tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.10.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gosiu ,baw sie dobrze i tyle byly warte slowa matki bo jak kolezanka wroci to poopowiada , a wiadomo co to bedzie , wiec nam zdrada ocaleje, he i bylo matka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.10.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Gosiu ,baw sie dobrze i tyle byly warte slowa matki bo jak kolezanka wroci to poopowiada , a wiadomo co to bedzie , wiec nam zdrada ocaleje, he i bylo matka????? jasne, ze poopowiadam, co co Juz sie nie moge doczekac.Pierwszy moj wyjazd BEZ DZIECI, ze o mezu nie wspomne rany, juz widze te meskie nagie, opalone torsy, do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts