Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pewna kobieta miała romans z sąsiadem przez ścianę - i to dosłownie: pod

makatką wywierciła dziurę w ścianie, by zaoszczędzić czas podczas

nieobecności męża, kobieta zdejmuje makatkę, puka w ścianę, po chwili w

otworze pojawia się interes sąsiada i zaczynają zabawę.

Któregoś dnia mąż wyjechał w delegację, kobieta momentalnie stosuje się do

procedury i po chwili w otworze pojawia się wyposzczony członek sąsiada.

Zgodnie z procedurą rozpoczynają się harce...

Nagle kobieta słyszy, że ktoś otwiera drzwi - mąż wrócił! Starczyło jej

czasu tylko na zejście z interesu faceta i nakrycie się szlafrokiem..

Mąż wchodzi do pokoju i mówi:

- Zadzwonił szef, że jedziemy dopiero jutro... co tu tak cicho? Włączę

radio... - i zbliża się w kierunku wystającej gałki - sąsiad, niczego

nieświadom, cały czas myśli, że chodzi tylko o zmianę pozycji...

Mąż łapie za gałkę i kręci z całej siły...

- AAAAAUUUUUUAAAAAUUUUAAAAJEEE! - drze się przez ścianę sąsiad.

- Kur..., znowu Niemen!

paproci bede tukej,

http://www.meanderpark.com/

fajnie jest tam

i każdy to widzi (...)

ale już się cieszę.:lol:

noooooo fajnie :D

cieszę się z Tobą, ale zazdrocha jednakowoż dusi, oj dusi ...taaa

koniecznie podpędzluj pod ten biczyk, co go na zdjęciu widać - najfajościejszy jest, lepszy niż bąbelkowe łózia i kaskada na ramiona

jak się odpowiednio nastawisz i wyczochrasz odcinki ( od szyjnego po lędźwiowy) to tak Ci zmasakruje kręgosłup, że zapomnisz o tych godzinach, co jej przy komputrze strawiłeś

bosko jest i tyle 8)

(małżonka abo inna podpórka się może przydać celem stabilizacji, bo rwie strasznie :lol: )

baw się dobrze, a prowadź (się) grzecznie :)

Ps. ale masz fajnie : powietrze jak żyleta, złoto na drzewach, poranny sztach górskiego powietrza mrozi do pięt... ech...

Ps. w górach nie występuje zjawisko zwane przez nizinnych "kacem" , no.. chyba że się obudzisz ze siekierą w głowie.. to tak - trochę boli :lol:

Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki.

Pierwsza mówi: - Wiecie jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka.

Druga mówi: - Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka.

Na to trzecia: - Wiecie, ja nie wiem? Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku.

Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają się - co ci się stało?

Ona odpowiada:

- Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię:

- Jacek !!! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka - jak Zenek i Franek...

paproci bede tukej,

http://www.meanderpark.com/

fajnie jest tam,

i każdy to widzi,

a tak bez jaj, to naprawdę Oravice leżą po drugiej stronie Zakopanego, położenie i widoki takie że zapierają dech w piersiach,

ostatni raz byłem tam 4 lata temu,

jak widać trochę się zmieniło,

jak będzie to zobaczę,

ale już się cieszę.:lol:

no może nie tak bardzo :wink: bo bardzo prosiłem moją szanowną małżonkę, żeby ze mną jechała, z prozaicznego powodu, żeby tyle nie pić :cry: :wink:

a tak w ogóle fajnie jest zdradzać na forum,

ale też fajnie jechać z połowicą na wycieczkę

Jaaa, ale Ci zazdroszcze :lol: :lol: :lol: zdaj relacje, tez sie kiedys wybiore.

Ja wróciłam wczoraj w nocy, i musze ......odpoczac :wink: :oops: Jutro siadam do kompa i poopowiadam

Pewien facet zostal czlonkiem bardzo eksluzywnego klubu nudystów. Podczas pierwszej wizyty na plazy postnowil sie troche rozejrzec. Rozebral sie i poszedl na spacer. Po drodze zauwazyl rewelecyjna blondynke| i momentalnie mu stanal. Blondynka to zauwazyla podeszla i pyta:

- Wzywal mnie pan? Facet na to:

- Nie, o co chodzi?

Blondynka usmiechnela sie i mówi

- Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada ze jak komus stanie to znaczy ze mnie wzywal. Nie bawiac sie w dalsze wyjasnienia blondyna zrobila gosciowi loda.Facet uchachany idzie dalej mysli sobie ze warto by bylo saune tez zwiedzic. Tak wiec wszedl do sauny usiadl sobie i pierdnal. Po chwili pojawil sie wielki zarosniety koles i pyta:

- Wzywal mnie pan?

Facet na to:

- Nie, o co chodzi? Zarosniety koles usmiechnal sie i mówi:

- Pewnie jest pan tu nowy.Tu jest taka zasada ze jak ktos pierdnie to znaczy ze mnie wzywal. Nastepnie nie bawiac sie w dalsze wyjasnienia koles wyruchal nowego czlonka klubu nudystów. Obolaly facet idzie do biura klubu gdzie wita go usmiechnieta, naga recepcjonistka:

- Czym moge sluzyc?

Facet na to:

- Tu jest moja karta czlonkowska i klucz do szafki na ubrania. Mozecie zatrzymac 500$ wpisowego, rezygnuje! Recepcjonistka na to:

- Ale jest pan tu dopiero od kilku godzin nawet nie poznal pan naszych wszystkich atrakcji!!!

- Sluchaj paniusiu mam 58 lat. Staje mi raz na miesiac ale pierdze przynajmniej trzydziesci razy dziennie..."

hello Gosia :wink: ...i to z pikantnymi szczeg.... :lol:

Pilne pytanie. Prosze o pomoc. Potrzebuje wyczerpujacej odpowiedzi. Z

> góry dziekuje.

>

> Jakis czas temu zaczalem podejrzewac swoja zone o zdrade. Skad sie

> dowiedzialem. No bo zachowywala sie typowo dla takich sytuacji. Gdy

> odbieralem telefon w domu, po drugiej stronie odkladano sluchawke. Miala

> czesto spotkania z kolezankami, niespodziewane wyjscia na kawe czy po

> ksiazke. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych sie spotyka",

> odpowiadala, ze sa to nowe przyjaciólki i ja ich nie znam. Zazwyczaj

> czekam na taksówke, która ona wraca do domu, jednak zona wysiada

> kilkaset metrów wczesniej i reszte drogi idzie na nogach, tak ze nigdy

> nie widze jakim samochodem przyjezdza i z kim.

>

> Kiedys wzialem jej komórke, tylko aby zobaczyc która godzina. Wtedy ona

> po prostu dostala szalu i zakazala dotykac jej telefonu. Przez caly ten

> czas nie moglem sie zdecydowac, by porozmawiac z nia o tym wszystkim.

> Pewnie nie dowiedzialbym sie prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy

> zona niespodziewanie gdzies wyszla. Ja sie zainteresowalem, ze cos nie

> tak.

>

> Wyszedlem na zewnatrz. Postanowilem schowac sie za naszym samochodem,

> skad byl doskonaly widok na cala ulice, co pozwoliloby mi zobaczyc, do

> jakiego samochodu wsiadzie. Kucnalem przy swoim wozie i nagle z

> niepokojem zauwazylem, ze tarcze hamulcowe przy przednich kolach maja

> jakies brunatne plamy, podobne do rdzy.

>

> Prosze mi odpowiedziec, czy ja moge jezdzic z takimi tarczami

> hamulcowymi, czy trzeba je stoczyc? Jezeli natomiast trzeba ja

> wymienic, to czy mozna zamontowac tanszy zamiennik, a nie oryginalne, a

> jezeli tak, to które najlepiej?

Ja wróciłam wczoraj w nocy, i musze ......odpoczac :wink: :oops: Jutro siadam do kompa i poopowiadam

juz czekam na jutro Gosiu, w Tobie cala nadzieja

i zeby momenty byly , jakiws gole klaty i te rzeczy :wink: :oops: :p :roll:

Ja znowu na szybko :cry: wróciłam i wszystko na łeb sie wali.Trzeba sie za robote zabrac.Z opisami bedzie ciezko, bo wróg czuwa i kabluje :evil: :evil: :evil: Z ciekawszych rzeczy Wam opowiem jak wybrałysmy sie z kolezanka na nurkowanie.Kolezanka atrakcyjna, pani architekt po 30( to wazna informacja :wink: Nurkujemy sobie spokjnie, az do czasu kiedy kapitan statku postanowił kolezanke w tajniki nurkowania powprowadzac, troche czasu mineło, az moja kolezka suie w strone statku, lekko oburzona nachalnoscia kapitana, który był wielkim sniadym mezczyzna i pyta, Ty wiesz.......a po co On ze soba scyzoryk zabrał............. :oops: :lol: :lol: :lol: Dostałam głupawki na całego.Co do klaty, to najbardziej owłosiona miał nasz rezydent, ale taki jakis mikry był, to i klata mnie nie zainteresowala :roll:

Gosia jak tam wakacje sie udały

pisz merytorycznie :wink:

REWELACYJNIE :lol: :lol: :lol: Niestety teraz do galopu musiałam sie zabrac :( Pogoda obłedna, cudne morze, lokalni goscinni tylko okrutnie natretni.Zemsta Faraona dopadła i myslałam, ze sie przekrece :evil: Podobno za mało piłam, bo Ci co sie procentami raczyli, przezyli bez choróbska.Pozarłam Twoje lekarstwo i jeszcze jaki patent, no i przez cały dzien spałam :roll: Nurkowanie rewelacja, zreszzta cała reszta tez.W nastepnym roku tez planuje, ale juz zgodnie z małzonkiem :oops: Z kolezankami na Chorwacje, zas zobie sobie mały wypadzik :wink:

Kiedy piecioletnia córeczka zaczela wypytywac mame o to skad sie wziela na swiecie, ta delikatnie jej opowiedziala .Po paru dniach dziewczynka, dalej zafascynownana nowo zdobyta wiedza pyta mame:

- A wiec nasionko tatusia zapladnia jajeczko u mamy i mama nosi dziecko w brzuszku?

- Wlasnie tak to jest, kochanie - odpowiada mama.

- Ale jak nasionko dostaje sie tam? - pyta córeczka - Czy mamusia je polyka?

Mama odpowiada:

- Tylko wtedy gdy chce nowa sukienke...

Prawdziwa (podobno) rozmowa nagrana na frekwencji morskiej alarmowej

canal 106 pomiędzy Hiszpanami a Amerykanami w październiku, 16 X 1997 roku.

Hiszpanie:

(w tle słychać trzaski)...Tu mówi A-853, prosimy zmieńcie kurs

o 15 stopni abyuniknąć kolizji, idziecie wprost na nas, odległość 25

milmorskich.

Amerykanie:

(trzaski w tle)...Sugerujemy wam zmianę kursu o 15 stopni na

północ, aby uniknąć kolizji

Hiszpanie:

Negatywnie...Powtarzamy : zmieńcie swój kurs o 15 stopni na

południe, aby uniknąć zderzenia....

Amerykanie

(słychać inny glos) Tu mówi kapitan jednostki morskiej Stanów

Zjednoczonych Ameryki, w dalszym ciągu sugerujemy, zmieńcie swój kurs o 15 stopni na północ, aby uniknąć kolizji.

Hiszpanie:

Nie możemy podjąć takiej decyzji, gdyż nie uważamy jej za słuszną, ani możliwą w tym momencie! Zmieńcie swój kurs o 15 stopni na południe inaczej dojdzie do kolizji...

Amerykanie:

TU MÓWI KAPITAN RICHARD JAMES, KTÓRYDOWODZI LOTNISKOWCEM USS LINCOLN, MARYNARKI WOJENNEJ STANÓW ZJEDNOCZONYCH...DRUGIEGO CODO WIELKOŚCI OKRĘTU FLOTY AMERYKAŃSKIEJ, JEDNOCZEŚNIE INFORMUJE, ŻE JESTEŚMY ESKORTOWANI PRZEZ 4 OKRĘTY PODWODNE, 6 NISZCZYCIELI I 2 KRĄŻOWNIKI, UDAJEMY SIĘ W KIERUNKU ZATOKI PERSKIEJ W CELU PRZEPROWADZENIA MANEWRÓW.! NIE SUGERUJĘ, JA

ŻĄDAM, ABYŚCIE ZMIENILI KURS O 15 STOPNI W PRZECIWNYM RAZIE BĘDZIEMY MUSIELI PODJĄĆ DZIAŁANIA KONIECZNE ABY ZAGWARANTOWAĆ BEZPIECZEŃSTWO OKRĘTU, JAK ZJEDNOCZONEJ SIŁY TEJ KOALICJI. WY NALEŻYCIE DO PAŃSTWA SPRZYMIERZONEGO, JESTEŚCIE CZŁONKIEM NATO I TEJ KOALICJI...ŻĄDAM STANOWCZO

PODPORZĄDKOWANIA I ZMIANY KURSU...

Hiszpanie:

TU MÓWI JUAN MANUEL SALAS ALCANTARA, JESTEŚMY WE DWÓCH, ESKORTUJE NAS NASZ PIES, MAMY ZE SOBĄ NASZE JEDZENIE, DWA PIWA I KANARKA, KTÓRY TERAZ ŚPI...MAMY ZA SOBĄ POPARCIE RADIA LA CORUNA I KANAŁU 106 - ALARMÓW MORSKICH...NIE UDAJEMY SIĘ W ŻADNE MIEJSCE I MÓWIMY DO WAS Z LĄDU STAŁEGO, Z LATARNI MORSKIEJ A-853, Z WYBRZEŻA GALICJI. NIE MAMY ŻADNEJ INFORMACJI, KTÓRE MIEJSCE ZAJMUJEMY W RANKINGU WŚRÓD HISZPAŃSKICH LATARNI MORSKICH...MOŻECIE PRZEDSIĘWZIĄĆ ŚRODKI NA JAKIE TYLKO WAM PRZYJDZIE OCHOTA, ABY ZAPEWNIĆ BEZPIECZEŃSTWO WASZEGO ZASRANEGO OKRĘTU, KTÓRY ZA CHWILĘ ROZBIJE SIĘ O SKAŁY, DLATEGO RAZ JESZCZE SUGERUJEMY ZMIANĘ KURSU O 15 STOPNI NA POŁUDNIE