rrmi 21.10.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 wszystkie sa smieszne , moze 35 ? ale nie wiem a co to nikogo nie ma ? doktor mial byc przeciez uzalezniony? i co? kit to byl ? postoje chwilke na rogu , poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 wszystkie sa smieszne , moze 35 ? ale nie wiem a co to nikogo nie ma ? doktor mial byc przeciez uzalezniony? i co? kit to byl ? postoje chwilke na rogu , poczekamJak Twoje poszukiwania?Wybrałas juz miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 czesc Gosiu jeszcze nie a gdzie sa zdjecia z tym mlodym arabem co to mowilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 paproci bede tukej, http://www.meanderpark.com/ fajnie jest tam, i każdy to widzi, słuchaj, a masz moze namiary na jakis pensjonat w okolicy?taki co by na narty mozna było tam smignac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.10.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 praca praca i jeszcze raz praca jak bys rrmi w ciagu trzech miesiecy miala wykonac prace z calego ruku to podobnie czasu na goopoty bys nie miala Klientela wstala z lozka dopiero we wrzesniu a teraz apogeum upierdliwosci hehehehe Kazdy chce na juz lub na wczoraj a terminy sa ciekawe - do miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 czesc Gosiu jeszcze nie a gdzie sa zdjecia z tym mlodym arabem co to mowilas? sa, tylko sie zastanawiam jak je pzremycic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 normalnie , nie przemycaj , tylko wklej czesc jareko a tak poza narzekaniem ? wiem , wiem , koniec roku idzie i chyba wciaz te odliczenia ludziska robia milego wieczoru zycze ja obiad gotuje przy sobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 normalnie , nie przemycaj , tylko wklej czesc jareko a tak poza narzekaniem ? wiem , wiem , koniec roku idzie i chyba wciaz te odliczenia ludziska robia milego wieczoru zycze ja obiad gotuje przy sobocie a, co dobrego gotujesz?Nie moge normalnie wkleic, konfidenci nie spia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.10.2005 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a ja za chwile do sniadanio - obiado - kolacji zasiade sam gdyz wszyscy juz spia Nawet na bzyky bzyku nie mam sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 wolowinke gotuje a nie mozesz tak na chwilke wkleic , a moze uspij starego , jakas kolysanke Mu zanuc i wiesz , spowrotem do kompa smacznego jareko , jak co to dawaj do mnie na wolowinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a ja za chwile do sniadanio - obiado - kolacji zasiade sam gdyz wszyscy juz spia Nawet na bzyky bzyku nie mam silySpia, o 21.23 o, jarekojak Ty na bzyku niemasz siły, to juz zle z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 wolowinke gotuje a nie mozesz tak na chwilke wkleic , a moze uspij starego , jakas kolysanke Mu zanuc i wiesz , spowrotem do kompa smacznego jareko , jak co to dawaj do mnie na wolowinke Wszyscy mi łypia za pleców dlatego musze sie wstrzymac.....A, ta wołowinke, to w warzywach iczy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 w warzywach , jak inaczej nawet niezle pachnie a jak tam wogole nastroje ? czy juz myslisz Gosiu o wykonczeniowce? nie czytam Waszego trojmiejskiego , ale chyba czas zaczac , cos tam mnie ciagnie do tego morza i ludziska fajne tez sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 w warzywach , jak inaczej nawet niezle pachnie a jak tam wogole nastroje ? czy juz myslisz Gosiu o wykonczeniowce? nie czytam Waszego trojmiejskiego , ale chyba czas zaczac , cos tam mnie ciagnie do tego morza i ludziska fajne tez sa tak ja juz zakrecona na maxa jestem z wykonczeniówka Mam wybrane kafle, podłogi ostatnio piec, i szukam teraz projektu kominka, nic nie moge znalezc, zaden mi sie nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a jaki Ci sie podoba styl , ja to nie mam problemu , u mnie kominek z kamienia i juz, zajrzyj na ostatnia strone rustykalnych wnetrz , wkleilam tam kilka i powiedz czy cos takiego czy inny , moze bardziej nowoczesny poszukam jak bede wiedziala o co chodzi gorzej jak nie wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a jaki Ci sie podoba styl , ja to nie mam problemu , u mnie kominek z kamienia i juz, zajrzyj na ostatnia strone rustykalnych wnetrz , wkleilam tam kilka i powiedz czy cos takiego czy inny , moze bardziej nowoczesny poszukam jak bede wiedziala o co chodzi gorzej jak nie wiesz o co chodzi Ja bym chciała, taki jais prosty, nie strasznie nowoczesny, ale tez nie taki na którym tylko jelenia wypada wieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a Stary Twoj poroze ma? moze se zawiesi daj mi tylko z jedno zdjecie , takie zeby bylo kolo tego , to poszukam ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a Stary Twoj poroze ma? moze se zawiesi daj mi tylko z jedno zdjecie , takie zeby bylo kolo tego , to poszukam ok? azes Ty ABSOLUTNIE nie ma szukam w rustykalnych, jak znajde cos koło tego, to wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Aleście mi tą wołowinką smaku narobiły.I to na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Aleście mi tą wołowinką smaku narobiły.I to na noc. Maly , nie ma sprawy wpadaj , my juz pelne brzuszki mamy ..mniam mniam...ale zostalo dla gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts