Mały 22.10.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Zadzieram kiecę i lecę! Tylko dokąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Zadzieram kiecę i lecę! Tylko dokąd? jak juz przelecisz ta wielka wode , to daj znac , zabiore Cie z lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Przelecę...? Chyba lepiej wpław przepłynę. A teraz ide sobie koglamogla zrobić.HA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a jajka masz wiejskie? nie jadlam koglamogla juz z 10 ponad lat , bo mam tylko sklepowe i jakos tak sie brzydze smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Dzięki - już po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Właśnie oglądałem stepująca 16-ke na konkursie eurowizji.zajefajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.10.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 rrmispecjalnie dla Ciebie.Wklejam na chwile.Ja to ta bez kolczykówhttp://img355.imageshack.us/img355/5517/jaibea4lb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.10.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 a, to dla Selimma Kolezanka z która jade do Chorwacji http://img355.imageshack.us/img355/3217/bea5pg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 juz , dzieki Gosiu ufff dobrze , ze zasiadlam do kompa , sniadanie jadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.10.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 juz , dzieki Gosiu ufff dobrze , ze zasiadlam do kompa , sniadanie jadlam oki, wywalam Selimm bedzie miał w plecy bedziesz mu musiała opowiedziec o beacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 juz , dzieki Gosiu ufff dobrze , ze zasiadlam do kompa , sniadanie jadlam oki, wywalam Selimm bedzie miał w plecy bedziesz mu musiała opowiedziec o beacie toz On mnie zameczy , diabel maly fajna z Ciebie laska Gosiu cala moja Familija podziwiala teraz to juz Cie rozpoznam w 3miescie na ulicy , kiedy juz dojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.10.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 juz , dzieki Gosiu ufff dobrze , ze zasiadlam do kompa , sniadanie jadlam oki, wywalam Selimm bedzie miał w plecy bedziesz mu musiała opowiedziec o beacie toz On mnie zameczy , diabel maly fajna z Ciebie laska Gosiu cala moja Familija podziwiala teraz to juz Cie rozpoznam w 3miescie na ulicy , kiedy juz dojade trudno bys mnie nie poznała w koncu bedziesz siedziała na mojej kanapie z "wyskaczem", dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 o tej nowej kanapie mowisz? jeszcze troche Gosiu kilka miesiecy pomecze sie w tym ljuksiusie jeszcze i wracam A na Mazury pojedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Sel -cierpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.10.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 o tej nowej kanapie mowisz? jeszcze troche Gosiu kilka miesiecy pomecze sie w tym ljuksiusie jeszcze i wracam A na Mazury pojedziemy?jasne, ze pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.10.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 A) ObjawyB) PrzyczynaC) Co robić? A) Alkohol nie ma smaku, picie nie daje satysfakcji. Przód koszuli jest mokry.B) Usta nie były otwarte podczas picia albo szklanka była przykładana do złej części twarzy.C) Kup kolejnego drinka i przećwicz picie przed lustrem. Kup tyle drinków, aż twoja technika picia będzie doskonała. A) Alkohol nie ma smaku, picie nie daje satysfakcji. Szklanka jest dziwnie czysta.B) Szklanka jest pusta.C) Znajdź kogoś, kto ci postawi następnego drinka. A) Stopy są mokre i zimne.B) Szklanka jest pusta.C) Odwróć szklankę tak, aby jej otwór był skierowany w stronę sufitu. A) Stopy są mokre i ciepłe.B) Brak kontroli nad pęcherzem.C) Wyjdź z baru i stań obok najbliższego psa. Po chwili powiedz właścicielowi psa, że go źle wychował. Zażądaj drinka w ramach przeprosin. A) Bar jest zamazany.B) Patrzysz przez dno pustej szklanki.C) Znajdź kogoś, kto Ci postawi następnego drinka. A) Bar się porusza.B) Jesteś wynoszony.C) Dowiedz się, czy jesteś niesiony do innego baru; jeśli nie to głośno narzekaj, że porywa cię armia zbawienia. A) Zauważasz, że ściana jest pokryta panelami sufitowymi i ma zamontowane jarzeniówki.B) Przewróciłeś się do tylu.C) Jeśli twoja szklanka jest pełna i nikt nie stoi tobie na ręce to wstań. A) Zrobiło się ciemno, a w ustach czujesz powybijane zęby.B) Przewróciłeś się do przodu.C) j.w. A) Wszędzie zrobiło się bardzo ciemno.B) Zamykają bar.C) PANIKA!!!! A) Obudziłeś się w zimnym, twardym i mokrym łóżku. Nie widzisz ścian ani sufitu sypialni.B) Spędziłeś noc w rynsztoku.C) Sprawdź która godzina. Jeśli o tej porze bary są jeszcze zamknięte to możesz leżeć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.11.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Mężczyzno! Jeżeli rosną Ci rogi to wcale nie znaczy, że żona Cię zdradza. Może Ty po prostu jesteś baran...* * *Żona przyprawiła mężowi rogi. Mąż dowiedziawszy się o tym wyciągnął kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Mężczyzno! Jeżeli rosną Ci rogi to wcale nie znaczy, że żona Cię zdradza. Może Ty po prostu jesteś baran... * * * Żona przyprawiła mężowi rogi. Mąż dowiedziawszy się o tym wyciągnął kopyta. baran powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 a co jest, jak kobieta ma rogi? no chyba nie owca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.11.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 a co jest, jak kobieta ma rogi? no chyba nie owca? no ja tez nie wiem , moze kozica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts