Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 months później...
No i kochani wracamu do punktu wyjścia mojego wątku.Za trzy tygodnie znowu będę na targach i znowu się z NIM zobaczę.Już myślałam że wszystko za mną,że już mogę myśleć o Nim bez emocji .I co pstro.Wystarczyło znów kilka smsów od NIEGOa mnie znów mocniej bije serce jak pomyślę o nim,a motylki w brzuchu harcują że ho ho.A jak mają nie harcować kiedy czytam że jestem jego kwietniowym marzeniem?

No i kochani wracamu do punktu wyjścia mojego wątku.Za trzy tygodnie znowu będę na targach i znowu się z NIM zobaczę.Już myślałam że wszystko za mną,że już mogę myśleć o Nim bez emocji .I co pstro.Wystarczyło znów kilka smsów od NIEGOa mnie znów mocniej bije serce jak pomyślę o nim,a motylki w brzuchu harcują że ho ho.A jak mają nie harcować kiedy czytam że jestem jego kwietniowym marzeniem?

:lol: są pokusy, z którymi nie można walczyć.......................

... trzeba odwrócić się i uciekać :lol:

:lol: :wink:

Uciekać nie będę,bilety wykupione,hotel zarezerwowany.A co ędzie dalej zobaczymy.Ale swoją drogą ta cała sytuacja ma na mnie dziwny wpływ,mam gwałtowny przypływ energii ,chodzę pozytywnie naładowana,uśmiech ze mnie nie schodzi.Może takie na krok od zdrady powinno się zastosować jako terapię ?

wiosna panie sierżancie,

wiosna,

donna a czy przypadkiem nie jedziesz po 27 marca,

bo ta kobieta o zielonych oczach twierdzi, że będzie wtedy wiosna na mur lol:

to, to by się wtedy zgadzało :wink:

no widzisz... :lol:

Donna - kurcze no.... masz ochote to grzesz... tylko potem nie miej wyzutów sumienia... :wink:

bnajzalosniejsze jest jak potem ludziki placza " ojejku co ja narobilam/em" ;)