zielonooka 18.03.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 121 stron mam przeczytac?!??!?! serca nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 naprawdę warto to było kultowe, dopuki Redakcja nie przeniosła tego do Klubu Budującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.03.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Zdrada...czy skok w bok...? Oto jest pytanie...stanie pałeczka czy serducho stanie? niesłychanie...w błogostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 19.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Donna uważaj, Ci Hiszpanie to nieobliczalna nacja. Kiedyś dawno temu stałam łapiąc stopa z chłopakiem na autostradzie pod Lyonem. Było to na parkingu już za miastem. Parking z barem i restauracją , była pełnia lata żar lał się z nieba w cieniu było 35 stopni, kiedy inni stopowicze już odjechali , ja ustawiłam się na wyjeździe na autostradę.Wtedy właśnie z restauracji szybkim i zdecydowanym krokiem wyszedł On. Typ nordycki (blondyn , wysoki , poważny) , dokładnie to nie wiem ale powiedzmy , że Szwed. Wyszedł wsiadł do żółtego Jeapa i odjechał. Przemknął obok mnie na podjeździe i wtopił się w autostradę. Wtedy z restauracji wybiegła Ona ( wysoka , z czarnymi prostymi włosami , w zwiewnej sukience ). Na pierwszy rzut oka Hiszpanka. Biegnąc minęła mnie i zaczęła zatrzymywać samochody jadące autostradą , kiedy nikt z pierwszego pasa nie zamierzał się zatrzymać a i z parkingu nikt nie odjeżdżał dziewczyna wbiegła na drugi i trzeci pas ruchu. Biegała pomiędzy autami , z restauracji wybiegli wszyscy goście i obsługa. Panowie próbowali ją złapać , więc dziewczyna nie wbiegała na pobocze , czy pierwszy pas ruchu , raczej biegała pomiędzy autami na drugim i trzecim pasie, a tam potrafią pędzić. Do dziś pamiętam jak biegnie środkowym pasem z rozłożonymi rękami naprzeciwko pędzących samochodów , a akurat jechały trzy prawie obok siebie na wszystkich trzech pasach. Ten krzyk , pisk opon iskry i dym spod kół (35 stopni). Kiedy otworzyłam oczy , jacyś panowie trzymali ją przy barierce oddzielającej dwa kierunki autostrady. Potem przyjechała policja , wkrótce widziałam jak zółty Jeap wraca w stronę Lyonu , zawrócił w mieście i przyjechał na parking. Dalszej części kłótni niestety nie znam, udało nam się tego dnia razem z chłopakiem dotrzeć na Lazurowe Wybrzeże. Powoli będę kończyć, choć w Hiszpanii nigdy nie byłam , ale do dziś uważam , że mieszanka północy z południem to WYBUCHOWA SPRAWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Agnieszka przestań, donna ,jeszcze może to zrobić, a wtedy, nici z kultu hłe, hłe noo dobra juz dobra, to powiem za Św. Augustynem - Donna, kochaj i czyń, co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 No i kochani wracamu do punktu wyjścia mojego wątku.Za trzy tygodnie znowu będę na targach i znowu się z NIM zobaczę.Już myślałam że wszystko za mną,że już mogę myśleć o Nim bez emocji .I co pstro.Wystarczyło znów kilka smsów od NIEGOa mnie znów mocniej bije serce jak pomyślę o nim,a motylki w brzuchu harcują że ho ho.A jak mają nie harcować kiedy czytam że jestem jego kwietniowym marzeniem?O, donna,jak fajnie ze jestes.Dobrze, ze mi 1950 dał cynk.Ufff, ale by mnie omineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 naprawdę warto to było kultowe, dopuki Redakcja nie przeniosła tego do Klubu Budującego Z zazdrosci przeniosła, ot co a gdzie rrmi, wie, ze donna wróciła?a jarekoa Ponury dziwne rrmi, cicho siedzi.Znowu ma bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 No i kochani wracamu do punktu wyjścia mojego wątku.Za trzy tygodnie znowu będę na targach i znowu się z NIM zobaczę.Już myślałam że wszystko za mną,że już mogę myśleć o Nim bez emocji .I co pstro.Wystarczyło znów kilka smsów od NIEGOa mnie znów mocniej bije serce jak pomyślę o nim,a motylki w brzuchu harcują że ho ho.A jak mają nie harcować kiedy czytam że jestem jego kwietniowym marzeniem? idz na calosc, idz na całosc.Kurcze, ja juz chałupe wybudowałam i zamieszkałam a zaczynałam jak go poznałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 naprawdę warto to było kultowe, dopuki Redakcja nie przeniosła tego do Klubu Budującego Z zazdrosci przeniosła, ot co a gdzie rrmi, wie, ze donna wróciła?a jarekoa Ponury dziwne rrmi, cicho siedzi.Znowu ma bana gosi@, Hamerykany dostały bana, oczywiście przez mimi dużo o tym http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1112737#1112737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ... dziwne rrmi, cicho siedzi.Znowu ma bana Bana na amen. redakcja cóś zawzienta jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.03.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ... dziwne rrmi, cicho siedzi.Znowu ma bana Bana na amen. redakcja cóś zawzienta jezd A jak nie wiadomo o so chozi to...chozi o...sex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 naprawdę warto to było kultowe, dopuki Redakcja nie przeniosła tego do Klubu Budującego Z zazdrosci przeniosła, ot co a gdzie rrmi, wie, ze donna wróciła?a jarekoa Ponury dziwne rrmi, cicho siedzi.Znowu ma bana gosi@, Hamerykany dostały bana, oczywiście przez mimi dużo o tym http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1112737#1112737wiecie, co to zaczyna byc irytujace.Jak mozna sobie nie poradzic z jedna osoba jatrzy, miesza, a redakcja siup.bana.Z zazdrosci, zawisci???bo ktos sie dobrze potrafi bawic eeeee, szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.03.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 nie ma jak łono a i zdrada by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.03.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ciekawe jak tam Donna sie trzyma ?? Cos nam te zdradzanie nie wychodzi od czasu jak nas wyrzucili z psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.03.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 onna, Donna, już się nie czyma, onna, już jest zauroczonna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 28.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 WYKASOWANY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 A jak zdradzić - czy skoczyć w bok tak aby nie mieć wyrzutów sumienia !!!!!!!!!!!!!! Czym sie kierować - myśleć tylko o sobie i w danej chwili !!!!!!! Czy aby iść do łóżka z kimś kto nam sie podoba - trzeba czuć cos więcej czy tylko nadawanie na tych samych falach wystarczy- ten miły dotyk,uśmiech łomotonie serca !!!!!!!! hmmmmmmm- szukam złotego środka !!!!!! Poradżcie ? Właśnie. Też mnie to męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 to dogadajcie sie ...Sylwia tylko musisz uwazac bo On mo 100 lot i zastawke serca ....ale podobno na gitarze super gra na trzezwo to w zyciu bym nie poszedl do łozka z kims kto mi sie nie podoba, z zadną Waćpanną - co tego nie , tamto beee ... Andre , podobno po 40 kobitki drugie libido przezywają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 to dogadajcie sie ...Sylwia tylko musisz uwazac bo On mo 100 lot i zastawke serca ....ale podobno na gitarze super gra na trzezwo to w zyciu bym nie poszedl do łozka z kims kto mi sie nie podoba, z zadną Waćpanną - co tego nie , tamto beee ... Andre , podobno po 40 kobitki drugie libido przezywają ... Podobno. Mój kumpel zawsze mawiał: -Jędrek, najlepsze to takie zdrowe czterdziestki są. A wogóle to dziewczyna musi się podobać. Faceci kochają oczami. Tak już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No i kochani wracamu do punktu wyjścia mojego wątku.Za trzy tygodnie znowu będę na targach i znowu się z NIM zobaczę.Już myślałam że wszystko za mną,że już mogę myśleć o Nim bez emocji .I co pstro.Wystarczyło znów kilka smsów od NIEGOa mnie znów mocniej bije serce jak pomyślę o nim,a motylki w brzuchu harcują że ho ho.A jak mają nie harcować kiedy czytam że jestem jego kwietniowym marzeniem? idz na calosc, idz na całosc.Kurcze, ja juz chałupe wybudowałam i zamieszkałam a zaczynałam jak go poznałas oj Donna niezdecydowana babka z Ciebie, no i po takim czasie to juz Ci przejsc powinno a Ty nadal na tym samie etapie przyspieszonego bicia serca ... a cisnienie w normie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts