Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Donna uważaj, Ci Hiszpanie to nieobliczalna nacja. Kiedyś dawno temu stałam łapiąc stopa z chłopakiem na autostradzie pod Lyonem.

Było to na parkingu już za miastem. Parking z barem i restauracją , była pełnia lata żar lał się z nieba w cieniu było 35 stopni, kiedy inni stopowicze już odjechali , ja ustawiłam się na wyjeździe na autostradę.

Wtedy właśnie z restauracji szybkim i zdecydowanym krokiem wyszedł On. Typ nordycki (blondyn , wysoki , poważny) , dokładnie to nie wiem ale powiedzmy , że Szwed. Wyszedł wsiadł do żółtego Jeapa i odjechał. Przemknął obok mnie na podjeździe i wtopił się w autostradę. Wtedy z restauracji wybiegła Ona ( wysoka , z czarnymi prostymi włosami , w zwiewnej sukience ). Na pierwszy rzut oka Hiszpanka. Biegnąc minęła mnie i zaczęła zatrzymywać samochody jadące autostradą , kiedy nikt z pierwszego pasa nie zamierzał się zatrzymać a i z parkingu nikt nie odjeżdżał dziewczyna wbiegła na drugi i trzeci pas ruchu. Biegała pomiędzy autami , z restauracji wybiegli wszyscy goście i obsługa. Panowie próbowali ją złapać , więc dziewczyna nie wbiegała na pobocze , czy pierwszy pas ruchu , raczej biegała pomiędzy autami na drugim i trzecim pasie, a tam potrafią pędzić. Do dziś pamiętam jak biegnie środkowym pasem z rozłożonymi rękami naprzeciwko pędzących samochodów , a akurat jechały trzy prawie obok siebie na wszystkich trzech pasach. Ten krzyk , pisk opon iskry i dym spod kół (35 stopni). Kiedy otworzyłam oczy , jacyś panowie trzymali ją przy barierce oddzielającej dwa kierunki autostrady. Potem przyjechała policja , wkrótce widziałam jak zółty Jeap wraca w stronę Lyonu , zawrócił w mieście i przyjechał na parking. Dalszej części kłótni niestety nie znam, udało nam się tego dnia razem z chłopakiem dotrzeć na Lazurowe Wybrzeże. Powoli będę kończyć, choć w Hiszpanii nigdy nie byłam , ale do dziś uważam , że mieszanka północy z południem to WYBUCHOWA SPRAWA.

No i kochani wracamu do punktu wyjścia mojego wątku.Za trzy tygodnie znowu będę na targach i znowu się z NIM zobaczę.Już myślałam że wszystko za mną,że już mogę myśleć o Nim bez emocji .I co pstro.Wystarczyło znów kilka smsów od NIEGOa mnie znów mocniej bije serce jak pomyślę o nim,a motylki w brzuchu harcują że ho ho.A jak mają nie harcować kiedy czytam że jestem jego kwietniowym marzeniem?
O, donna,jak fajnie ze jestes.Dobrze, ze mi 1950 dał cynk.Ufff, ale by mnie omineło

:evil:

No i kochani wracamu do punktu wyjścia mojego wątku.Za trzy tygodnie znowu będę na targach i znowu się z NIM zobaczę.Już myślałam że wszystko za mną,że już mogę myśleć o Nim bez emocji .I co pstro.Wystarczyło znów kilka smsów od NIEGOa mnie znów mocniej bije serce jak pomyślę o nim,a motylki w brzuchu harcują że ho ho.A jak mają nie harcować kiedy czytam że jestem jego kwietniowym marzeniem?

idz na calosc, idz na całosc.Kurcze, ja juz chałupe wybudowałam i zamieszkałam

:roll: a zaczynałam jak go poznałas :lol:

naprawdę warto :lol:

to było kultowe,

dopuki Redakcja nie przeniosła tego do Klubu Budującego :evil:

Z zazdrosci przeniosła, ot co

:evil: a gdzie rrmi, wie, ze donna wróciła?a jarekoa Ponury :roll: dziwne rrmi, cicho siedzi.Znowu ma bana :o

gosi@, Hamerykany dostały bana,

oczywiście przez mimi :evil:

dużo o tym

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1112737#1112737

naprawdę warto :lol:

to było kultowe,

dopuki Redakcja nie przeniosła tego do Klubu Budującego :evil:

Z zazdrosci przeniosła, ot co

:evil: a gdzie rrmi, wie, ze donna wróciła?a jarekoa Ponury :roll: dziwne rrmi, cicho siedzi.Znowu ma bana :o

gosi@, Hamerykany dostały bana,

oczywiście przez mimi :evil:

dużo o tym

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1112737#1112737

wiecie, co

:roll: to zaczyna byc irytujace.Jak mozna sobie nie poradzic z jedna osoba :o :o :o jatrzy, miesza, a redakcja siup.bana.Z zazdrosci, zawisci???bo ktos sie dobrze potrafi bawic :roll: eeeee, szkoda gadac :evil:

A jak zdradzić - czy skoczyć w bok tak aby nie mieć wyrzutów sumienia !!!!!!!!!!!!!!

Czym sie kierować - myśleć tylko o sobie i w danej chwili !!!!!!!

Czy aby iść do łóżka z kimś kto nam sie podoba - trzeba czuć cos więcej czy tylko nadawanie na tych samych falach wystarczy- ten miły dotyk,uśmiech łomotonie serca !!!!!!!!

hmmmmmmm- szukam złotego środka !!!!!!

Poradżcie ?

Właśnie. Też mnie to męczy.

to dogadajcie sie :wink: ...Sylwia tylko musisz uwazac bo On mo 100 lot i zastawke serca ....ale podobno na gitarze super gra :lol:

na trzezwo to w zyciu bym nie poszedl do łozka z kims kto mi sie nie podoba, z zadną Waćpanną - co tego nie , tamto beee ...

Andre , podobno po 40 kobitki drugie libido przezywają :lol: ...

to dogadajcie sie :wink: ...Sylwia tylko musisz uwazac bo On mo 100 lot i zastawke serca ....ale podobno na gitarze super gra :lol:

na trzezwo to w zyciu bym nie poszedl do łozka z kims kto mi sie nie podoba, z zadną Waćpanną - co tego nie , tamto beee ...

Andre , podobno po 40 kobitki drugie libido przezywają :lol: ...

Podobno. :D

Mój kumpel zawsze mawiał:

-Jędrek, najlepsze to takie zdrowe czterdziestki są. :wink: :D

A wogóle to dziewczyna musi się podobać.

Faceci kochają oczami.

Tak już jest.

idz na calosc, idz na całosc.Kurcze, ja juz chałupe wybudowałam i zamieszkałam

:roll: a zaczynałam jak go poznałas :lol:

:p :p :D :D

oj Donna niezdecydowana babka z Ciebie, no i po takim czasie to juz Ci przejsc powinno a Ty nadal na tym samie etapie przyspieszonego bicia serca ... a cisnienie w normie? :wink: