andre59 10.04.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 To były najbardziej romanyczne i podniecające trzy dni w moim życiu.I niczego nie żałuję.Darujcie,że szczegółw nie będzie bo chcę się nimi rozkoszować sama przez następny rok Słusznie. Twoje przeżycia nie są na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Andre my tu cały rok czekalim , a Tu masz- wpada facet z gitarą i psuje nam "wontek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Andre my tu cały rok czekalim , a Tu masz- wpada facet z gitarą i psuje nam "wontek" Też byś się wszystkim chwalił, ze szczegółami? Może się jeszcze doczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Andre my tu cały rok czekalim , a Tu masz- wpada facet z gitarą i psuje nam "wontek" Też byś się wszystkim chwalił, ze szczegółami? Może się jeszcze doczekasz wrrrrr andre - trzeba bylo przeczytac 122 strony (ja moglam to niech inni tez maja za swoja ) - i wtedy bedac w temacie i wiedzac w jakim ...napieciu zyjemy.... nie spimy po nocach i naduzywamy napojow wyskokowych juz....nie napisalbys tego co napisales.... why? jak mogles nam to zrobic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Andre my tu cały rok czekalim , a Tu masz- wpada facet z gitarą i psuje nam "wontek" Też byś się wszystkim chwalił, ze szczegółami? Może się jeszcze doczekasz wrrrrr andre - trzeba bylo przeczytac 122 strony (ja moglam to niech inni tez maja za swoja ) - i wtedy bedac w temacie i wiedzac w jakim ...napieciu zyjemy.... nie spimy po nocach i naduzywamy napojow wyskokowych juz....nie napisalbys tego co napisales.... why? jak mogles nam to zrobic.... Fakt, wszystkich stron nie czytałem. Hmm...a nie prościej zrobić to (znaczy "zdradę") samemu i mieć wiedzę z pierwszej ręki? Pozdrawiam. Mnie też ciągnie jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja swoje zdrady znam jak wlasna kieszen - juz nic w nich exscytujacego dlatego tak pozadam opowiesci innych - ahhh ten dreszcz i skok adrenaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Mnie też ciągnie jak cholera. hmmm do kogo? chcesz o tym porozmawiac?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja swoje zdrady znam jak wlasna kieszen - juz nic w nich exscytujacego dlatego tak pozadam opowiesci innych - ahhh ten dreszcz i skok adrenaliny Aha... To powinnaś powtórke zrobić, a nóż coś nowego odkryjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Mnie też ciągnie jak cholera. hmmm do kogo? chcesz o tym porozmawiac?! A do kogo może ciągnąć faceta po 40-tce? Hę? Jasne, że do ładnej, zgrabnej i chętnej kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Mnie też ciągnie jak cholera. hmmm do kogo? chcesz o tym porozmawiac?! A do kogo może ciągnąć faceta po 40-tce? Hę? Jasne, że do ładnej, zgrabnej i chętnej kobitki. a! to luzik diagnoza : normalny jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Mnie też ciągnie jak cholera. hmmm do kogo? chcesz o tym porozmawiac?! A do kogo może ciągnąć faceta po 40-tce? Hę? Jasne, że do ładnej, zgrabnej i chętnej kobitki. a! to luzik diagnoza : normalny jestes Całkiem całkowicie normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 20.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Dawno nic tu sie nie dzialo. Pytanie do doswiadczonych, po jakim czasie zaczeliscie zdradzac? W jakim wieku najczesciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 denes, jak sam tytuł sugeruje, to nie jest podręcznik zdrady, tutaj w większości się gawędzi zdrada jest be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 To Ty sie ze mna na kawe umawiales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Przyszłam powiedzieć, że nie mam nic do powiedzenia. Nigdy nie zdradziłam, nie mam doświadczenia Od 15 lat z tym samym facetem, ale to nie dlatego , że szpetna wyjątkowo jestem, albo okazji nie było ... Mnie się coś zepsuło w dniu ślubu - jakiś defekt, kurde, kurde. No nie wyobrażam sobie, żeby jakikolwiek facet mnie tkną albo ja tknęła jakiegokolwiek faceta... no tak "tknęła", wiecie :) Tak mam. Ciekawe, czy mi przejdzie... To nie jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Przyszłam powiedzieć, że nie mam nic do powiedzenia. Nigdy nie zdradziłam, nie mam doświadczenia Od 15 lat z tym samym facetem, ale to nie dlatego , że szpetna wyjątkowo jestem, albo okazji nie było ... Mnie się coś zepsuło w dniu ślubu - jakiś defekt, kurde, kurde. No nie wyobrażam sobie, żeby jakikolwiek facet mnie tkną albo ja tknęła jakiegokolwiek faceta... no tak "tknęła", wiecie :) Tak mam. Ciekawe, czy mi przejdzie... To nie jest normalne ależ Nefer, nie załamuj się, wszystko się da naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 To Ty sie ze mna na kawe umawiales? droga rmmi Ty, to musisz wszystko zawsze wypaplać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Przyszłam powiedzieć, że nie mam nic do powiedzenia. Nigdy nie zdradziłam, nie mam doświadczenia Od 15 lat z tym samym facetem, ale to nie dlatego , że szpetna wyjątkowo jestem, albo okazji nie było ... Mnie się coś zepsuło w dniu ślubu - jakiś defekt, kurde, kurde. No nie wyobrażam sobie, żeby jakikolwiek facet mnie tkną albo ja tknęła jakiegokolwiek faceta... no tak "tknęła", wiecie :) Tak mam. Ciekawe, czy mi przejdzie... To nie jest normalne ależ Nefer, nie załamuj się, wszystko się da naprawic Jest NADZIEJA !!!:) Dzięki 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 21.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Slyszalem opinie, ze trzydziestolatkowie zdradzaja sie na potege. Wiecie cos o tym? Ja to sie w takiej nudnej ekipie obracam, ze nikt nikogo nie zdradza. Jacys nienormalni jestesmy czy jak? No chyba, ze nikt sie nie chwali. Jakos nie wyobrazam sobie tej potencjalnej sytuacji: poznaje fajna dziewke, ona wie ze zonaty, fajnie sie dogadujemy i co? Tak prosto z mostu idziemy do wyra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 21.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 denes, jak sam tytuł sugeruje, to nie jest podręcznik zdrady, tutaj w większości się gawędzi zdrada jest be Czy kazdy czlowiek to tylko erotoman gawedziarz? Co z wami ludzie, wiecej ambicji!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts