19501719500414 21.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 denes, jak sam tytuł sugeruje, to nie jest podręcznik zdrady, tutaj w większości się gawędzi zdrada jest be Czy kazdy czlowiek to tylko erotoman gawedziarz? Co z wami ludzie, wiecej ambicji!!!! widzisz, my tutaj jesteśmy ambitni, ale...... no właśnie zawsze jest jakeiś ale, ale, my się tym nie chwalimy, w myśl zasady, że krowa która dużo ryczy, mało mleka daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 21.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 w myśl zasady, że krowa która dużo ryczy, mało mleka daje Tak myslalem, kazdy sie z tym kryje... A co, moze zonka/mezus wpadna na forum i co wtedy ale powiedzcie tylko tak hipotetycznie, zawsze mnie to bardzo ciekawilo, fajnie sie wam gada i jak przechodzicie do konkretow? skad wiecie,ze to juz o krok od zdrady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ano, widzisz, tego, to nigdy się nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 21.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Sluchajcie, historie donny kazdy juz zna, pochwalcie sie rowniez jak to u Was bylo. Walcie anonimowo. (Kurde, jaka ze mnie plota!!!! Shit, shit shit...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.05.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 yyy ale o ssssoooo chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 22.05.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Nefer napisała: Tak mam. Ciekawe, czy mi przejdzie... To nie jest normalne Ciekawe, że tak mało osób jest w stanie przyznać, że nie są "cool and trendy". Brawa za odwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 22.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ciekawe, że tak mało osób jest w stanie przyznać, że nie są "cool and trendy". Brawa za odwagę. A co wlasciwie jest cool and trendy? Zdradzanie? A niby czemu? Jakby tak bylo, to kazdy by tak robil, a chyba tak nie jest, no nie? Ja przynajmniej znam tylko jedna dziewczyne ktora raz zdradzila. O nikim wiecej nie wiem, tak wiec oni wszyscy (ci pozostali) sa w takim razie nie cool & trendy (ja tez sie do takich chyba zaliczam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 23.05.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 To dlaczego powstają portale takie jak zdrada.pl? Dlaczego faceci znacznie częściej chełpią się tym, że zdradzili żonę niż tym, że są wierni?Zauważ, że innymi rodzajami oszustw nikt się raczej nie chwali. No i te statystyki (źródła niestety nie pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 23.05.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 To dlaczego powstają portale takie jak zdrada.pl? Dlaczego faceci znacznie częściej chełpią się tym, że zdradzili żonę niż tym, że są wierni? no wlasnie, taki jest mit, ale z mojego doswiadczenia jest dokladnie na odwrot. No moze nie dokladnie, nikt sie nie chwali, ze jest wierny, ale tez nigdy nie slyszlem, zeby ktos kogos zdradzil. Zauważ, że innymi rodzajami oszustw nikt się raczej nie chwali. No i te statystyki (źródła niestety nie pamiętam). Statystyki jak to statystyki, czesto sa poboznymi zyczeniami ankieterow... Ale moze ja sie na zyciu nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ale, ale... szczegóły to sie tylko tym należą, co do zdrady namawiali PS Donna? dziewczyno tyś się z rok zastanawiała Roka, ja dom zdazyłam zbudowac a zaczynałam jak Donna zaczeła myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Andre my tu cały rok czekalim , a Tu masz- wpada facet z gitarą i psuje nam "wontek" Nie, nie, nie...ja tez tyle czekałam i co niezangazowanych won z tego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 w myśl zasady, że krowa która dużo ryczy, mało mleka daje Tak myslalem, kazdy sie z tym kryje... A co, moze zonka/mezus wpadna na forum i co wtedy ale powiedzcie tylko tak hipotetycznie, zawsze mnie to bardzo ciekawilo, fajnie sie wam gada i jak przechodzicie do konkretow? skad wiecie,ze to juz o krok od zdrady?Pogadaj z jareko to jego tytuł, a i osiagniecia chłop ma, ze cho, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Slyszalem opinie, ze trzydziestolatkowie zdradzaja sie na potege. Wiecie cos o tym? Ja to sie w takiej nudnej ekipie obracam, ze nikt nikogo nie zdradza. Jacys nienormalni jestesmy czy jak? No chyba, ze nikt sie nie chwali. Jakos nie wyobrazam sobie tej potencjalnej sytuacji: poznaje fajna dziewke, ona wie ze zonaty, fajnie sie dogadujemy i co? Tak prosto z mostu idziemy do wyra? Nie, najpierw buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Andre my tu cały rok czekalim , a Tu masz- wpada facet z gitarą i psuje nam "wontek" Nie, nie, nie...ja tez tyle czekałam i co niezangazowanych won z tego watku Aż trzy groźniaki od razu? Sorry, że zepsułem Wam zabawę Ogólnie też jestem tematem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.05.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Andre my tu cały rok czekalim , a Tu masz- wpada facet z gitarą i psuje nam "wontek" Nie, nie, nie...ja tez tyle czekałam i co niezangazowanych won z tego watku Aż trzy groźniaki od razu? Sorry, że zepsułem Wam zabawę Ogólnie też jestem tematem zainteresowany i jeszcze jeden który bierze sobie za dużo do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A wystarczy zapoznac się z zasadš dziewicy (dot tytułu wštku): "lepiej dać chłopakom niż robakom"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.06.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Widzę, że ten wątek ciągle dobrze się trzyma. A już myslałem, że umarł śmiercią naturalną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 02.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Widzę, że ten wątek ciągle dobrze się trzyma. A już myslałem, że umarł śmiercią naturalną... Trzymać się trzyma, ale puścić się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 02.06.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 niczego nie żałuję,kaca moralnego nie mam.Gdyby chodziło o zangażownie uczuciowe na pewno bym tego nie zrobiła,Zastanawiałam się cały rok jak powinnam postąpić i teraz gdy sytuacja się powtórzyla a moje zmysły zadziałały tak samo, już się przestałam zastanawiać.To zwykła chemia, bez uczuć,jak masaż dla przyjemności.Ale doznania jakie poznalam będą już ze mną na zawsze A mężowe ew. skoki w bok byś teraz zrozumiała i wybaczyła? Tak się zastanawiam, czy człowiek robi się bardziej wyrozumiały w stosunku do innych, jak sobie samemu popuści trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts