Nefer 28.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada, urlop, rozstanie z bliskimi, luźniejsze hamulce moralne opalone dziewczyny i faceci, nastrojowe wieczory, i ........ i.... te stringi, kuse spódniczki, bicepsy na wierzchu ...ehhhhh Dajcie spokoj, letnie upaly wcale nie sprzyjają zdradzie, nikomu sie nic nie chce przez upal,tego roku nawet podawali ze dzieci nie bedzie, ze wzgledu na wykanczajace upaly Agniecha, nie wiem jak Ty, ale ja sobie bardzo chwalę mój urlop pod TYM względem :) Pomimo upałów :) I oczywiście nie chodzi tu o zdradę, bo urlop spędzałam z mężem - tak już 15 rok i nie mogę narzekać, o nie..... hihihihih No wiesz siedząc na plaży w upalny dzień, zobaczyłam w morzu parę, która wcale nie pływała Nooo ja tez nie narzekam, nie, no ale patrz dzieci jakos nie ma z tego urlopu , a szkoda ( jakies proroki siedzą w tym radyju czy jak? ) Oj, tak w morzu ? Z sinicami ? Piasek w pupę wchodzi, oj,oj,oj.... Grunt, że było miło. Ludize generalnie nie mają ochoty się rozmnażać....a nie wiedzą co tracą - ale każdy ma swoją metodę na życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada, urlop, rozstanie z bliskimi, luźniejsze hamulce moralne opalone dziewczyny i faceci, nastrojowe wieczory, i ........ i.... te stringi, kuse spódniczki, bicepsy na wierzchu ...ehhhhh Dajcie spokoj, letnie upaly wcale nie sprzyjają zdradzie, nikomu sie nic nie chce przez upal,tego roku nawet podawali ze dzieci nie bedzie, ze wzgledu na wykanczajace upaly Agniecha, nie wiem jak Ty, ale ja sobie bardzo chwalę mój urlop pod TYM względem :) Pomimo upałów :) I oczywiście nie chodzi tu o zdradę, bo urlop spędzałam z mężem - tak już 15 rok i nie mogę narzekać, o nie..... hihihihih No wiesz siedząc na plaży w upalny dzień, zobaczyłam w morzu parę, która wcale nie pływała Nooo ja tez nie narzekam, nie, no ale patrz dzieci jakos nie ma z tego urlopu , a szkoda ( jakies proroki siedzą w tym radyju czy jak? ) Oj, tak w morzu ? Z sinicami ? Piasek w pupę wchodzi, oj,oj,oj.... taaaa a jakie miesnie trza wysportowane miec, zeby takie akrobacje robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 28.08.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Nefer wszystko tak ale z sinicami Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Nefer wszystko tak ale z sinicami Sebo8877 No z sinicami to już gruppen sex :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja chciałem coś powiedziec dzisiaj widziałem taką fajną koszulke z napisem Kto nie ma brzucha ten kiepsko R......... Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ... Kto nie ma brzucha ten kiepsko R......... ... To po co ja się odchudzam A o sinice się nie martwcie. W końcu złego diabli nie wezmą. Trzeba wejść do wody z diablicą i wyjść w ciagu godziny. Czas gra na korzyśc sinic W tym roku sinice w Ustronie W zeszłym w Międzyzdrojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.08.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jabko a w przyszłym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 W przyszłym wakacje przy domu Trza go wykończyć znim on wykończy mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vende 04.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a co myslicie o zdradzie z zemsty ? W rewanżu za doznane upokorzenie, krzywdę i smutek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a co myslicie o zdradzie z zemsty ? W rewanżu za doznane upokorzenie, krzywdę i smutek? W pierwszej chwili taka zdrada tym bardziej, że uzasadniona może być satysfakcjonująca. A potem..... zostaje kac moralny, poczucie handlowania własnym ciałem i tyle.... Nie stosowałam ale znam z opowiadań i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a co myslicie o zdradzie z zemsty ? W rewanżu za doznane upokorzenie, krzywdę i smutek? Na złość mamie uszy odmrożę ? tylko po co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Troche to dziwaczne. Z kobietą się idzie dlatego że jest wspaniała, zaurocza w danej chwili. Ale zeby tak z zemsty ... bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nefer wszystko tak ale z sinicami Sebo8877 Sinice atakują tylko dziewice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nefer wszystko tak ale z sinicami Sebo8877 Sinice atakują tylko dziewice... To może dlatego mnie nic nie było a w aptekach kolejki z powodu tych sinic się odbywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nefer wszystko tak ale z sinicami Sebo8877 Sinice atakują tylko dziewice... To może dlatego mnie nic nie było a w aptekach kolejki z powodu tych sinic się odbywały To nie była kolejka ino pociąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nefer wszystko tak ale z sinicami Sebo8877 Sinice atakują tylko dziewice... To może dlatego mnie nic nie było a w aptekach kolejki z powodu tych sinic się odbywały To nie była kolejka ino pociąg... Pociąg to był, ale umarł z powodu sinic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.09.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Nefer wszystko tak ale z sinicami Sebo8877 Sinice atakują tylko dziewice... To może dlatego mnie nic nie było a w aptekach kolejki z powodu tych sinic się odbywały To nie była kolejka ino pociąg... Pociąg to był, ale umarł z powodu sinic .... No paczaj, a jo żech myśloł co dajej jadzie...skubany nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.09.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Nefer wszystko tak ale z sinicami Sebo8877 Sinice atakują tylko dziewice... To może dlatego mnie nic nie było a w aptekach kolejki z powodu tych sinic się odbywały To nie była kolejka ino pociąg... Pociąg to był, ale umarł z powodu sinic .... No paczaj, a jo żech myśloł co dajej jadzie...skubany nie? No Mały skubany jedzie dali ... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Tu ludzie poważne rozważania, a my o kolejach państwowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Tu ludzie poważne rozważania, a my o kolejach państwowych.... Nie o kolejach ino o ciapongach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts