Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok a nawet dwa od zdrady

jareko

Recommended Posts

a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada,

urlop, rozstanie z bliskimi,

luźniejsze hamulce moralne :o

opalone dziewczyny i faceci,

nastrojowe wieczory,

i ........

i.... te stringi, kuse spódniczki, bicepsy na wierzchu ...ehhhhh :)

Dajcie spokoj, letnie upaly wcale nie sprzyjają zdradzie, nikomu sie nic nie chce przez upal,tego roku nawet podawali ze dzieci nie bedzie, ze wzgledu na wykanczajace upaly :lol:

Agniecha, nie wiem jak Ty, ale ja sobie bardzo chwalę mój urlop pod TYM względem :):) Pomimo upałów :):) I oczywiście nie chodzi tu o zdradę, bo urlop spędzałam z mężem - tak już 15 rok i nie mogę narzekać, o nie.....

hihihihih

No wiesz siedząc na plaży w upalny dzień, zobaczyłam w morzu parę, która wcale nie pływała :)

Nooo ja tez nie narzekam, nie, no ale patrz dzieci jakos nie ma z tego urlopu , a szkoda :( ( jakies proroki siedzą w tym radyju czy jak? :wink: )

:wink:

Oj, tak w morzu ? Z sinicami ? Piasek w pupę wchodzi, oj,oj,oj.... Grunt, że było miło. Ludize generalnie nie mają ochoty się rozmnażać....a nie wiedzą co tracą - ale każdy ma swoją metodę na życie :):)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a tak swoją drogą zastanawia mnie zależność, lato i zdrada,

urlop, rozstanie z bliskimi,

luźniejsze hamulce moralne :o

opalone dziewczyny i faceci,

nastrojowe wieczory,

i ........

i.... te stringi, kuse spódniczki, bicepsy na wierzchu ...ehhhhh :)

Dajcie spokoj, letnie upaly wcale nie sprzyjają zdradzie, nikomu sie nic nie chce przez upal,tego roku nawet podawali ze dzieci nie bedzie, ze wzgledu na wykanczajace upaly :lol:

Agniecha, nie wiem jak Ty, ale ja sobie bardzo chwalę mój urlop pod TYM względem :):) Pomimo upałów :):) I oczywiście nie chodzi tu o zdradę, bo urlop spędzałam z mężem - tak już 15 rok i nie mogę narzekać, o nie.....

hihihihih

No wiesz siedząc na plaży w upalny dzień, zobaczyłam w morzu parę, która wcale nie pływała :)

Nooo ja tez nie narzekam, nie, no ale patrz dzieci jakos nie ma z tego urlopu , a szkoda :( ( jakies proroki siedzą w tym radyju czy jak? :wink: )

:wink:

Oj, tak w morzu ? Z sinicami ? Piasek w pupę wchodzi, oj,oj,oj.... :)

taaaa a jakie miesnie trza wysportowane miec, zeby takie akrobacje robic :lol:

a co myslicie o zdradzie z zemsty ? W rewanżu za doznane upokorzenie, krzywdę i smutek?

W pierwszej chwili taka zdrada tym bardziej, że uzasadniona może być satysfakcjonująca. A potem..... zostaje kac moralny, poczucie handlowania własnym ciałem i tyle....

Nie stosowałam ale znam z opowiadań i nie polecam.

Nefer wszystko tak ale z sinicami :o :o :o :wink:

Sebo8877

Sinice atakują tylko dziewice... ;-)

To może dlatego mnie nic nie było a w aptekach kolejki z powodu tych sinic się odbywały :oops: :oops:

To nie była kolejka ino pociąg... ;-)

Pociąg to był, ale umarł z powodu sinic ....

Sebo8877

To może dlatego mnie nic nie było a w aptekach kolejki z powodu tych sinic się odbywały :oops: :oops:

No paczaj, a jo żech myśloł co dajej jadzie...skubany nie? :-D

Sebo8877

No paczaj, a jo żech myśloł co dajej jadzie...skubany nie? :-D

No Mały skubany jedzie dali ...

sebo8877