Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZMYWARKA do zabudowy: panel sterowania otwarty czy ukryty?

mantra

Recommended Posts

Witam!

w opisie zmywarki z panelem zintegrowanym (zakrytym) znajduje się info, że posiada ona wskaźnik czasu pozostałego do końca programu itp.

Zastanawia mnie jak ten czas sprawdzić w praktyce, skoro otwieranie drzwiczek zmywarki podczas pracy raczej nie wchodzi w grę :roll:

Co innego, gdy panel na wierzchu - to rozumiem

Bardzo proszę o opinię użytkowników takiego wynalazku, bo ja jakaś nieoświecona jestem... :oops:

A może polecilibyście jakiś sprawdzony model?

Dziękuję i pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wchodzi otwieranie w grę.

zmywarka się zatrzymuje i można popatrzeć.

tak właśnie mam - panel zintegrowany i po otwarciu widać czas.

w zasadzie z tego nie korzystam (jak napisał pablitoo), ale widziałem, że jest bo czasem się otwiera z innych powodów - coś dorzucić, coś wyciągnąć wcześniej.

Witam

Krótko i na temat - bo akurat od tygodnia mam taką na S (ze zintegrowanym panelem 8) ).

1. Pryz wybieraniu programu (przy otwartych drzwiach) pojawia się orientacyjny czas programu.

2. Po otwarcu drzwiczek wyświetla się odpowiednio zmniejszony.

3. Podczas pracy NIC się nie świeci (nie mam funkcji Info Light)

4 Można ją zamanotowac tak aby było widać (zgóry pod skosem) i wyświetlacz i przyciski - ale nie ma po co (bo i tak się wygasza).

5... 8) - żona bardzo chciała miec ten czas - ale juz się przyzwyczaiła, że zmywarki sie "nie doglada" :D

Pozdrawiam.

:)

ale w zmywarce nie masz wody pod sufit..

tak wiec spokojnie mozna otwierac

tez mam do zabudowy z zintegrowanym panelem nie mam infospot, ale generalnie wlaczam i zapominam jezeli ja musze otworzyc to dopiero po otwarciu widac u mnie czas pozostaly do zakonczenia zmywania

a tak to na koniec zapipka i wiadomo ze skonczyla

Lubię mieć możliwość sprawdzenia, kiedy się kończy zmywanie! Muszę w tym celu uchylić drzwiczki. to niczym nie grozi.

Jest to dla mnie ważne np. wtedy, gdy w czasie przyjęcia myję szkło i już-natychmiast potrzebuję zrobić "zmianę warty".

Nie mam tego w pralce i krew mnie zalewa, bo nigdy nie wiem, czy nastawiłam pranie na godzinę czy dwie albo za ile wreszcie bede mogła wieszać.

• 2 years później...